30

Vesso

преди 11 години

Матреал!И за този са ми взели от парите без да ме питат.Аз да не съм казахстанец или кувеец та с петродоларите да купуват спортисти за измамно самочуствие.Скандал след скандал и злоупотреби във федерациите.Спортния тотализатор да стане здравен тотализатор.Парите за здравеопазване и масов спорт в училищата.Нищо от държавата за ПРОФЕСИОНАЛЕН СПОРТ.Спортиста е професионалист като счетоводителя,лекаря,чистача,шлосера и т.н.Да си изкара сам парите и ще му се радвам и подкрепям.Пожизнени пенсии??!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Mnogo me kefi pri4eskata mu. Tipi4na selska pry4ka. Tezi hora naistina li ne osyznawat, kolko prostowato izglejdat s takiwa pri4eski?

28

do 31

преди 11 години

Kakyw boen duh. Te ne znaqt kakwo e disciplina i kakwo sa posledstwiq. Az prez cqloto si wreme w u4ili6te ne sym wijdal *** da stypwa w u4il6te. Nito w osnownoto, nito w gimnaziqta. Koj te e bil tem ne znam.

27

Кашичка

преди 11 години

Тоя все едно с колове са го бъхтили

26

не подценявайте

преди 11 години

индийците ,те са *** ! Нали знаете циганчетата как бият българчетата в училище ,на улицата и пр. ! Просто имат боен дух !

25

Аз съм българче

преди 11 години

Следващия път ще падне от представител на още по-обозначена в борбата страна-напр.Лихтенщайн!Нашите не са спортисти,а туристи-срам ме е да чета вече новини от Олимпиадата!

24

Българин

преди 11 години

Поредният резил - български олимпиец, дето дори не е Българин, да падне от някакъв индиански ***.

23

боже, божееее,

преди 11 години

и индийците вече ни свиха сърмите! от това по-надолу има ли?

22

Венелин

преди 11 години

до 24-тиМного точно казано! Представянето на спортистите не е толкова жалко, колкото изявите на Бойчето и Росенчо! И като е криза и трябва да се правят икономии, защо през ден хвърчат до Лондон?! От тяхното "надъхване" и без друго слабите ни спортисти останаха без дъх.

21

Анонимен

преди 11 години

Голяма *** сме на тая олимпиада. Поредният боклучак отпадна...

20

Анонимен

преди 11 години

И Силвия Митковица се изложи днеска ! Срам !!!

19

евлоги

преди 11 години

нямаме право да се сърдим на нашите спортисти.ние нямаме държава а искаме да имаме спортни успехи.при тази разруха в България те се представиха достойно за което трябва да им благодарим.слушах коментатора на бнт по време на волейболните мачове това слагане на боко тиквата от страна на коментатора бе отврат.жалък премиер с мания за величие и журналисти който си плюят на занаята и на човешкото достойнство.отврат

18

niki

преди 11 години

da mu vzemat balgarskia pasport.....

17

Анонимен

преди 11 години

Гимнастичката Митева завърши предпоследна.

16

PD

преди 11 години

Хайде, *** коментари да спрат. Имате интернет и чичо гошо, значи може да проверите, че по националност е Българин (от Молдова ). После вече е на 34г , което за борбата е доста.Вярно, че резултатите са слаби,обаче се замислете се къде са младите, защото след тези няма да има нищо. И вместо да ревете, че харчат вашите пари (които така или иначе ще бъдат харчени ,без да ви питат), искайте да бъдат харчени за масовия спорт.Така след години може пак да се върнем там където ни е било мястото.

15

д

преди 11 години

спорта в България стана туристическо дружество! Да го закриват и да насочат милионите към по полезни дейности за хората!

14

Анонимен

преди 11 години

добре че бях свидетел (по телевизията) на игрите в Сеул,че да има какво да разправям на деца и внуци

13

Анонимен

преди 11 години

Мачкай,Гришо !

12

j_o_k_e_r

преди 11 години

и този Гуйдя и всичко що не е чист българин да си събира багажа и да се маха от България,нима няма някой достоен българин който да заеме мястото на всички тези чужденци,нима има чужденец който е спечелил олимпийска титла за България,за какво са ни тогава чужденците...дайте път на младите български спортисти

11

sk

преди 11 години

нашият спорт е пълна трагедия, словения има повече медали от нас. да вземем да спрем парите и да ги пренасочим към аматьорски спорт така парите ни няма да отидат на вятъра. в тия федрации са се намъдали разни *** които нищо не произвеждат а само лапат.