47

Gude

преди 11 години

po otvratitelna ot taq muzika nqma....trqbva da imash sklonnost kym kanibalizam da q slushash..ujas!

46

DOBRE

преди 11 години

4E SA SELIANITE SAS SOFFISKO SAMOSAZNANIE, DE DADOHA SEGASHNOTO ZNACHENIE NA DUMATA "SOFIENEC"

45

БУРГАС

преди 11 години

44, комплексирани хора ще намериш във всяка една точка, не само на България, а сигурно и на света, нормално е да ги има и тук. Критиките всъщност са нещо твърде полезно, стига да са градивни, а и поста ми реално не визира хората, които критикуват конкретен недостатък, а тези които си пишат просто така, щом е в Бургас, значи е тъпо,селско и прочее клишета. Смея да твърдя, че бургазлии умеем да се шегуваме със себе си и града си, все пак " Бургадидас" е име на града, което сами сме си измислили.

44

от 45

преди 11 години

edit: изкоренява*

43

пак до Бургас

преди 11 години

Вместо да приветствате хилядите дошли да уважат фестивала и града ви, вие типично по комплексарски скачате ... е колкото и пари да се наливат в града ви "селянията" трудно се изоренява. А до надъхания "37" ще кажа, че и КОЯN, и Prodigy са били в БГ и преди ,и не си спомням софиянци така да са "злобеели" срещу недоволните ...

42

до Бургас

преди 11 години

Знаеш ли , аз много се радвам, че Бургас се развива що-годе добре. Но ето ти пример: Казвам, че звука не е бил на ниво, което е факт щото бях там и веднага скочиха няколко бургазлии да ме "хранят". Е не може ли и малко критика да понесе фестивала? Това не е пряко към бургазлии и те(вие) не би трябвало да го приемат така, ОСВЕН ако не са пълни с комплекси по темата за града си. Друг пък тръгнал да се хвали как феста бил в Бургас не във ВАРНА?!? WTF ? Вие бъдете здрави и по-полека с омразата си!

41

БУРГАС

преди 11 години

Едно не разбирам.Защо след като Бургас и събитията в нашия град са ви толкова смешни, не ни подминете с аристократично пренебрежение? Гледайте си вашите прекрасно уредени, процъфтяващи мегаполиси, а нас селяните и " протомутрите" ни оставете да си носим адидасите на спокойствие, да си ходим по скапаните фестивали и да се къпем в осраното море. Бъдете здрави и по-полека с омразата!

40

до 37

преди 11 години

Хората и до зоологическата градина отиват за да гледат животните. Хайде сега ми кажи в този случей кой се явява "зоологическа градина"!

39

до 37

преди 11 години

"Което не е на морето не ми го хвали. Семки, царевица, adi das, бля, бля, бля" - а вие къде ходите да карате ски бе ***???

38

do 37

преди 11 години

Aх тази Варна как ви яде малките душици ... Винаги сте били комплексари и такива ще си останете...

37

фак спирит от ....

преди 11 години

Spirit of Burgas my ASS> Егати смешното фестивалче, тея организаторите дано да умрат с тези цени другата година да им спре тока на всички, и кво трябва да извадя 600лв мин. за да търпя банда секютити *** ае бегай от тука, добре че Prodigy отсерамиха положението.

36

Анонимен

преди 11 години

Не ми пука за минусите. Може да плюете колкото си искате. Истината е една. Koяn и Prodigy свириха на сцената на Spirit of Burgas. Фестивала беше на Бургаския плаж, не на ВАРНЕНСКИЯ или някъде из Софийските тучни поляни. Такъв фестивал на плаж в България се провежда само в БУРГАС. Бургас си е Бургас. Което не е на морето не ми го хвали. Семки, царевица, adi das, бля, бля, бля. Чешете си езиците и пръстчетата. Накрая всички се качвате на нощния влак и цъфвате в Бургас да се потопите в морето.

35

Анонимен

преди 11 години

6-та снимка ме потресе... Korn са велики!

34

ХАхахах

преди 11 години

Все едно гледам чалга концерт само дето музиката друга.....а металите се имат за повече от чалгарите? същите бастуни комплексирани са и те...верно сланина и разпасани *** :)

33

Анонимен

преди 11 години

Рок,слънчоглед и варена царевица - фестивала във Бургас

32

456

преди 11 години

аре чупка от тук,пърхотизирани,брадати наркомани.Оакахте цялата морска градина,гнуснки наркомани.Тоя концерт и разни такива смешни фестивали и карнавали не са нужни на Бургас

31

до 30

преди 11 години

Всъщност, стойката се казва точно така "***", а нейна основа по-късно е създадена скулптурата "Нубийска кралица", която се различава единствено в главата - при стойката на Дейвис има поставка за микрофон, а при "Нубийската кралица" празнината е запълнена от коса :)

30

Анонимен

преди 11 години

Хаха, абе не, че нещо, ама снимка No.6 показва най-добре състоянието на българската сцена - сланини и смъкнати бели *** от Илиенци :D

29

Мъж

преди 11 години

Рядко пиша гневни коментари но това, което сте писали за стойката на Джонатан е меко казано пълна тъпотия . Стойката е направена от Х.Р. Гигър и се казва "Нубийската кралица" ( "Nubian Queen"). К'ва *** , кви пет лева, вземете прочетете малко инфо по въпроса преди да пишете тъпизми

28

Металист

преди 11 години

Тия бяха подгряваща група на Радо Шишарката и Сашо Роман нали?