70

Хрушчов

преди 11 години

Всички са империлиастически мекерета,да живеи Сталин Ленин И Мечо Пух.

69

до 66

преди 11 години

хахаха...пуситата райът - самоуверени и красиви!!! тези три грозни и бездарни, набедени за пънкарки провинциалистки , изглеждат доста залюхани за да се сетят сами да се рекламират с политическо обръщение към Богородица в православен храм. явно никой от истинските певци не се е навил

68

Анонимен

преди 11 години

Тоя е чеченец бе ***!Какъв руснак?Или както нашите *** са българи?

67

до 71

преди 11 години

ционистки *** 71.познаваш само директивите за тролене по форумите.Апостол Павел като фарисей е гонел християните преди Господ Исус да го ибере за свой апостол,като му се явява на път за Дамаск.Всеки може да избере Исуса,а ти си тук да пропагандираш твоя бог-антихриста.

66

Анонимен

преди 11 години

"Има ЯСНИ улики, че задържаните мъже МОЖЕ БИ са подготвяли атентати в Испания или в чужбина"хаххаха - ще падна, тази изумителна логическа свързаност е направо уникална!!!!!!!:))Автора на статията вижда ли ЯСНО, че МОЖЕ БИ цвета на буквите е черен:)))

65

Анонимен

преди 11 години

а до *** 52 дето сте му нацвъкали плюсове , не съм онзи когото поменава , само искам да му кажа на него и на тези с плюсчетата че са безкрайно *** и да не се учудват на ориста си заслубили са си я

64

Анонимен

преди 11 години

Ало *** 67 и 68 та има ли по голямо оскверняване на храма от вашето присъствие , повдигаше ми се когато гледах Гоце до Патриарха , стига сте се правили на по свети от папата , познавам калта под ноктите ви и хишническия ви безкрупулен нрав.

63

Анонимен

преди 11 години

да бе да - не знаели кой кой е, не знаели кой от къде е, май че ченец бил, ама май и руснак, ама май не е ясно какъв е, май в лагер в Пакистан бил, там бил обучаван,ама май не бил, ама бил от руските спецчасти, ама инак знаели със сигурност, че е от руското разузнаване:))) И как го точно го разбрахте това, без да му знаете името и от къде е?:)))Да не говори колко вие неясна информацията дето сте я дали в статията по въпроса:))

62

заключение

преди 11 години

Всички новини трябва да се гледат като стъпки оркестрирани и направлявани през призмата на окото върху пирамидата т.е.крайната цел е унищожение на християнството.

61

до агитация 1

преди 11 години

Ционистки агитатор 1,осквернен е християнски храм.Тия дето си ги изредил,евреите сред тях ще им дадат ли сцена в местните си синагоги?

60

агитация 2

преди 11 години

Ето ви пример как се прави агитация, в случая антируска. Влезли девойките в черквата, покатерили се и почнали да пеят. Ако това се случи в САЩ, в джамия познайте какво ще им се случи и то по бързата процедура. А си представете това да се случи в синагога. На другия ден половината печат ще е залят с новите прояви на антисемитизъм. Да, но тук пропагандата ги изкарва герои. За да се види, че в Русия управляват демони. Мислете хора с главите си, сравнявайте. Днес са те, утре може да сме ние.

59

агитация 1

преди 11 години

Американската певица Patti Smith подкрепи арестуваните участнички в руската пънк-група *** Riot.На концерт в Осло изпълнителката заяви, че момичеата са виновни само в това, че са млади, самоуверени и красиви, и демонстрира тениска с надпис "Putin has pissed himself. Free *** Riot".Подкрепа за участничките в пънк-групата изразиха музиканти като Red Hot Chili Peppers, The Who, Franz Ferdinand и Pet Shop Boys, а също и Adam Horowitz (Ad Rock) от Beastie Boys, Sting, Madonna, Peter Gabriel и м

58

новините днес

преди 11 години

Човес със съвест не може да подкрепя терористични атаки срещу цивилни.Ето като пример също обстрелване е имало от терористи в бежански лагер с палестинци в Дамаск,гласове сред опозицията се надигали да се изгонят от Сирия.Това е новина изключително важна,тези хора чакат правото си на Завръщане в отнетите им земи.Няма лагери,няма проблеми...? Който контролира събитията подкрепя и двете страни,както желае за целите си.Хората умишлено се настройват едни срещу други,няма единство,има контрол.

57

Анонимен

преди 11 години

САЩ,ИЗРАЕЛ. ТАВАСА ХОРАТА КОИТО ПРАВЯТ ПОЧТИ ВСИЧКИ НЕЩА ,,,,,

56

скептичен

преди 11 години

Световната медия,лаещото куче на международната ционистка кауза е толкова компроментирана с лъжите и представяне на информация от тяхна гледна точка,а не обективно,че даже и да е имало някакъв нечовешки плот,много хора са скептични.Няма съмнение обаче,че цялата пропаганда цели да подкрепи ционисткото тяло,като се насажда хаос и страх в хората,за подкепят следващите войни.

55

Анонимен

преди 11 години

Как бе, руснаците на два пъти спасяват Европа, за да я има такава каквато е сега. Къде тук е антиевропейската политика не знам. Общият враг са банкерите отвъд океана и скоро развитите западни дуржави и Русия официално ще обявят своят стратегически съюз с цел отстраняване на американската зависимост и възпиране на китайската агресия.

54

до 55

преди 11 години

А защо в Бургас вашите хора си взривиха пак ваши хора. Само и само да набедите друга страна. За да набедите Иран, убихте свои хора. Това не е човешко. Какво да очакваш от хора, които 21 век са превърнали ивицата Газа в голям концлагер и ги третират като роби.

53

до обективния

преди 11 години

Лъжа е, че Русия провежда антиевропейска политика. Голи думи на антируски пиар. За това ли имат толкова проекте с европейските страни. За стотици милиарди. А ВСВ въобще не е критерии. Както половин Европа е останала под руско влияние, можем да попитаме, защо другата половина е останала под американско. Ето за това ви мразят по цял свят евреите. Защото сте нагли същества и лъжете без мярка. А като ви изловят, писвате още повече. Айде ходи да пишеш на иврит, болен мозък.

52

Вагнер

преди 11 години

Пич и ти си зле!Бъркаш болшевиките с руснаците май!Каква Русия те гони през 1925 г. когато на власт са еврейските болшевики в СССР?

51

до обективния

преди 11 години

Обективен евреин, такова животно просъо нема на Земята. Не си ли погледнеш какъв лъжец и измамник си. След това ела да ни викаш селяни. Вониш от всякъде, на зло и мърсотия. Да ти кажа ли веднага едната ти лъжа. Да си чел случайно как бившия шеф на френското разузнаване, как обяснява. Как СССР и България нямат нищо общо с атентата срещу папата. И как това го организираха американските служби. Ти ли си най-големия *** дето не е разбрал това. В България го знаем, не се опитвай да ни кляпаш.