107

Къде е религията?

преди 11 години

Религията беше изтръгната от комунистите в България. ГЕРБ я доубива защото и те са комунисти.

106

не ама - Да

преди 11 години

Религията се учи за обща култура. Тя няма за цел задължително и на всяка цена да прави децата попове или монахини, а да покаже и другата страна на монетата. Религията като предмет в образователната система търси баланса между духовното и светското. Тя култивира човека и го кара да мисли позитивно и демократично, а не да говори примитивно и глупаво тъй както говорят комунистите.

105

не

преди 11 години

Никой няма право да эаставя децата в училище да учат на сила религия,който иска има семинария ,който иска там да се докаэва като поп,няма право министъра да эаставя децата да стават на сила попове в училище,въэпитава родитела в първите 7 години,нека си свършим работата като родители

104

Ааа, за мошениците

преди 11 години

На що ще ги учат смрадливите попове?Да заблуждават, да крадат, да лъготят?Сигурно.Още по-сигурно е, че ще ги научат на ***.Та Ватикана е в ужас. *** до ***.Нашите мълчат ама и при тях сигурно е същото.

103

Дядо Петър

преди 11 години

Абе Сергей, глей си скелетите и мумиите и остави децата и внуците ни на мира.Писна ни вече от идиотщините ти.Независимо, че сигурно бледнееш пред изцепките на гаватаря на разбойническата ви банда.Да, наистина ГЕРБ ще влезе в ИСТОРИЯТА, но с парвенющина, простащина, дебелоочие, и НЕКАДЪРНОСТ И КОРУМПИРАНОСТ, разбира се.

102

Анонимен

преди 11 години

и двете на снимката будят само негативни емоции...

101

Анонимен

преди 11 години

На снимката - Игнатов и бъдещето на България

100

Нефертити

преди 11 години

Кое от двете фигури, викате било министър?

99

Игнатов и Религия?

преди 11 години

Боже мой, каква Религия очаквате да има в училище след като той си е чист комунист, а баща му беше първи секретар на БКП във Видин. Уж е и египтолог, но той не може да скъса със сърпа и ***. По скоро може да въведе часове по атеизъм.

98

Мартин

преди 11 години

Безумният рече в сърцето си: Няма Бог.

97

Защо да няма Религия

преди 11 години

след като наистина е приоритет на европейското образование? Това, че има бандити и оядени непристойни владици и попове е друг въпрос, но тук не става въпрос те да учат децата ни в училище, а обучението да се извършва от богослови и учители с преквалификация по Религия, завършили в нашите университети. Ето така и подрастващото поколение ще бъде просветено и именно то ще бъде коректив на извратеняците и ченгетата в Църквата за да се очисти и да бъде тя за пример както е била в миналото.

96

Анонимен

преди 11 години

Оф има толкова проблеми в образованието,сега някаква религя ми дискутират...Цъфнали та вързали,само религя ни липсва в училище...

95

Анонимен

преди 11 години

Значи ислям може да се изучава, а Светото Християнство - не!Кому служи, тогава, това правителство - на християнска България или на ислямска Турция?

94

Алоо вярващите!

преди 11 години

В САЩ като са вярващи защо ПЪКА И ГЪМЖИ от извратеняци. Всяка седмица четем, че разни откачалки грабнали автоматите и избиват наред. Дали действията им не са продиктувани от поповете или както ги наричат там.Да сте видели поп с мършав врат?Все наклани, какви коли карат. Та това са ВЪРХОВНИТЕ мошеници и измамници в света.Затова е приказката, дето попа казал:Не ме гледай що върша, най ме слушай що говоря.Явно докато има необразовани будали, хитреците ще са добре.

93

часове по ЗИП???

преди 11 години

Къде са тези часове бе другарю Игнатов? Защо лъжете като комунист? Защо премахнахте главния експерт по религия към МОМН? Срам и позор!

92

Игнатов???

преди 11 години

"Светско" училище - не значи атеистично. В целия цивилизован свят и особено в Европа предмета Религия е на почит и уважение. Религиозното обучение е приоритет на Европейското образование и затова Религията и в България трябва да е редовен предмет. Не си в час и не искаш Религия защото и ти си чист комунист.

91

BO4KO

преди 11 години

Абе те в ,СВЕТИЯ СМРАД , са само мошенници , ****али и печалбари - та на какво могат да научат едно дете ?

90

Анонимен

преди 11 години

*** смешниците са тия от църквата, господ НЕ СЪЩЕСТВУВА бе, *** прости !!!!!!!!!!!!!

89

байо от село

преди 11 години

В у-ще не се нуждаят от религия, а от гражданско възпитание. В по-големите населени места към храмовете има и Неделни училища. Който иска ще намери начин да се просвети религиозно.Трябва да се позакрият и мюсюлманските ,за да не ги подковава друговерците в радикален ислям.Бе, дайте им по една мотика и никой няма да се сети за религия.

88

svetozar.christoff

преди 11 години

ТА ПРОЧЕТОХ ТУК НЯКОИ КОМЕНТИ-ТА ДОРИ СВЪРЗАНИ С КОМУНИЗМА И ПРОЧИЕ...В НАЧАЛОТО СИ-ХРИСТИЯНСТВОТО Е БИЛО ВИД КОМУНИЗЪМ-ИЗИСКВАЛО Е СЕБЕОТРИЦАНИЕ,РАЗДАВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО ЗА ЦЪРКВАТА/ЗА ВСИЧКИ/-КАТО ОВА ДОРИ Е ОПИСАНО В ДЕЯНИЯ НА АПОСТОЛИТЕ-ТАМ БОГ СЕ ПРОЯВЯВА КАТО КОМУНИСТ-ОТ 45-ТЕ -КАТО УБИВА АНАНИЯ И ЖЕНА МУ-ЗАРАДИ УКРИВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТ/НЕ ВИ И НАПОМНЯ НА ВРЕМЕТО НА СЪЗДАВАНЕТО НА ТКЗС? ,