304

Анонимен

преди 9 години

Колата е вредна за здравето,но аз обичам да я пия.Замества кафето.Обичам да пия кола с резен лимон .Темата наистина е много е интересна.

303

Анонимен

преди 11 години

Браво Ево, браво Моралес!доста хора използват кОлата да си чистят загорелите печки или да развиват ръждясали винтови съединения. колата разяжда мн серизно. нека някой да отрече това. колкото до МкД - гледайте едно филмче "Super size me".И преди янкофилите да са скочили - от американци е правено, спокойно. В него се вижда в какво се превръща, физически нормалне човек, консумиращ 1-2 месеца само и изключително продукти на МкД...после янките още да се чудят защо са най-тлъстите хора на планетата...

302

Анонимен

преди 11 години

do 206 1 Mcdonalds в Денвър? Пълни глупости!!!!!!!!!!!!!! Че като гледам плюсовете има и много шарани дето се вързват.

301

uzunski

преди 11 години

Това ли е демокрацията , да забраняваш , а тези който обичат кола и Макдоналдц ? Само едно комунистическо *** може да постъпи така !

300

магив

преди 11 години

Кола несъм пил от 3 год немам и намерение

299

Лоло

преди 11 години

Хайде, червените *** бегом натам. Нямате работа в България. Можете да си вземете с вас и недеполитизирания член на БКП, генерал, доктор, каратист и нарко-дилър Бойко Борисов. Аз обещавам да не ми липсвате и да не плача за вас, ама никак!

298

Анонимен

преди 11 години

Продуктите на Coca Cola са с много повече вредни вещества, от тези на конкурента им Pepsi. Имам и лабораторни изследвания на двете напитки. До там се стига, че българският представител редовно не слага захар в продуктите, а заместите като аспартам и фанилаланин. И това го имам на документ по месеци. Кока кола за България също трябва да я закрият.

297

bambissa

преди 11 години

Щом са решили, че не ги желаят в страната си ок, но ми е интересно как със затварянето им ще сложат край на капитализма ....

296

гурбетчия

преди 11 години

Дрогата кога ще я забранят ?!

295

Анонимен

преди 11 години

Вместо да ги забраняват, нека ги задължат да публикуват абсолютно всички съставки, които слагат в продуктите си. Тогава хората сами ще си ги забранят.

294

до с.

преди 11 години

белугата е руска,и не я обичам,само за водката прая изключение-хехе,а по-големи *** от тия,дето се някои им е крив и ги гледаме по ТВ,разпасани и без вратовръзки,като руски комбайнери нема и да се родят повече-секретарите-пиклю си още,за да казвайш кой какъв е бил,щото освен плевнята и цв,други едва ли познаваш-бибитко НЕ БЕШЕ секретар и затова не го цитирам, а кво ще си сипя-рано ми е още-не съм като вас,битов алкохолик...впрочем ще си сипя едно перие-я виж ся в УИКИто кво беше,арееее

293

с.до 330

преди 11 години

Изпусна Белуга мацко!:)А пък секретарите не знам какво им е било купено или не,ама бяха страшно ***!Айде тичкай да си капнеш 15 годишно Гленливетче или Граганморче и не се прави на интересен!

292

до с.

преди 11 години

е червените кратуни не са стока,а пък ЗЕЛЕНИТЕ ТИКВИ СА СТОКА-хахахахахах,яжте зелени тикви,чалгарчетааа...относно малоумната ***-то се види кой кой е,а сунгурларска гроздова и боза вече не пием-щото откак сте на власт,не стават за пиене,пием столична,московская особая,юрий дългоруки,чичо джак,чивъс рийгъл,и специално хеле па Я,гленливет,или мойта си домашна,анадънму,аланкоолу?а пък за твое сведение-дипломите на секретарите не бяха КУПЕНИ ИЛИ ФАЛШИФИЦИРАНИ кат на калинките...

291

с.

преди 11 години

Абе изобщо червените кратуни са уникално *** ***!Всеки себеуважаващ се партиен секретар от близкото минало би си скъсал дипломата и би се просълзил от умиление ако прочете с какъв плам тия плюят империалистите!Ако изведнъж се окаже,че сунгурларската гроздова и бозата са американски ще оплюят и тях с плам и огнена отдаденост!Направо ми идва да ви подаря по една червена връзчица за да сте щастливи докато ви водят към Карлуково!

290

a

преди 11 години

Никой никого в България не е накарал с бой да пие "омразмата" напитка.

289

с.до славянин

преди 11 години

Къде точно написах,че не ме интересува какво си слагам в стомаха бе!?И аз си подбирам храната и питиетата,но нито МакДоналдс,нито кока-кола ми пречат по какъвто и да било начин!Нито пък на теб!Но понеже си поредния *** русофилистик се скъсваш да ги плюеш защото са американски компании!Това ти е проблема!Лично аз,ако бързам ще отида да хапна някой сандвич в МакДоналдс,а не при мазните гадни тарамбуки или при *** с мазни баници!

288

Румбата

преди 11 години

Нещо не разбирам от какво се оплаквате. Макдоналдс ли!?! Колко от вас в последно време са си купили мазни баници, дюнери, пици и какво ли още не? Не се правете на светци, тези неща да не би да са толкова по-полезни от някакви си сандвичи от Макдоналдс. Пържените картофки там какво им е? По-различни са от пържените картофи в местната кръчма ли?Аман... отивам за кола!

287

до 324 от славянин

преди 11 години

Ти като не се интересуваш какво слагаш в стомаха си е твой проблем, аз се интересувам и затова си подбирам храната и питиетата доколкото ми е възможно!

286

с.

преди 11 години

Абе като ви чете тъпотиите човек ще си каже,че само биохрани кльопате!Направо се съсипвам!Колата това,сандвичите онова!Домашната 60 градусова пукница варена по незнайни места,която жулят 70% от българите бъка от витамини и фибри сигурно!Или пък домашно вино и препечена сланинка!Аре стига бе!Кока кола не съм пил от поне 6-7 години!Ама нито ми пречи да я гледам в магазина,нито рекламите,нито тия,които я пият!Някой насила ли ви кара!?Антиамериканизмът ви е мега смешен!Пийте квас бе!Смех!

285

до 317 от славянин

преди 11 години

Ако оценяваш нещо по неговото въздействие върху езика ти си много примитивен - добро за здравето е това, което действа здравотворно върху цялото тяло, а не само върху езика! Вземи прочети все пак какво пише върху етикета на любимото ти питие за химическия му състав и тогава реши дали да го пиеш или не1