72

Анонимен

преди 11 години

Когато такива неща се случват в една държава,е трудно да не се нарушават правилата на сайта...С еднас дума, да ви ... ***..ата герберасти нещастни...

71

АМИии

преди 11 години

Нормално за държава в която лекарите,ги наричат КАСАПИ - и то не кой да е а самия премиер,няма нищо чудно.

70

Анонимен

преди 11 години

Те и ще ги надминат , щото за хляб едва стигат , да не говорим за пържоли ! Да *** мама ви тикви гнусни да *** !

69

Чиновник

преди 11 години

Факт е, че всичко поскъпва, а доходите или стоят на едно място или вървят надолу. Факт е също, че народа си трае и не смее да гъкне. Значи може ОЩЕ да поскъпват цените!

68

педесе лв. разходи

преди 11 години

Като живеете толкова зле и не ви стигат парите, защо не свалите правителството и не сложите нещата в ред? Май пак чакате някой друг "да ви оправи", вместо сами да си гоните интереса и да си подредите държавата, която е на всички вас.

67

Анонимен

преди 11 години

Няма да ядем хляб, това поне е лесно. Ще ни научат на студ на глад и на мизерия, но колко устойчив вид ще стам. хахаха

66

Анонимен

преди 11 години

До 72 Иван. Моята лична сметка:4-ри члено семейство, двама висшисти, две деца на 2 и половина и на половина. Жена ми е в майчински,Семеен доход +1000 , Дългове 6000 лв.-180лв вноска за заема;-280лв квартира;-200лв сметки ток,вода,телефон,интернет,телевизия(без парното);-40лв. ясла;-50лв памперси;Остават 250лв за всичко останало на 4-ри човека- храна, дрехи, лекарства,транспорт,. За какви пържоли ми говорите , за какво свинско ? Месо се слага за аромат.Как да остана в България? Няма начин! Мъничко да отраснат децата и Дим да ме няма

65

men

преди 11 години

организирате се на групички от по десетина семейства. купувате зърно директно от малките производители. мелите го. един кубик дърва в дървена пещ и си правите за две седмици всичкия хляб. освен това белият хляб води до диабет от който има епидемия в българия в момента на която герпесите не обръщат внимание.

64

Иван

преди 11 години

60 Айде айде - два пъти в годината - кои са тези граждани - не говорим за пенсионери нали - те са първи на опашките за месо - видяхме ги на Великден как купуват агнешко по 14 лв.а и щом дават по 5-10 000 лв на измамници не е проблем всяка седмица да ядат свинско което дори не е полезно.Приказки от Бузлуджа как народа гладувал а Станишев се наклал здраво за една година от глад.

63

Анонимен

преди 11 години

В скоро време май нищо няма да ядем.

62

men

преди 11 години

споко на боко кучетата ядат теуешки пържолки така че дефицито нема да пострада. нал'тъй цвъкня и изпърдянокв. с две думи на първия му е през фаро за вас. айде сега който скимти най жално и маха най добре с опашка и освен това не забравя да пише добри коментари като палетата от младежката организация на ГЕРП ще получи пресен кокал. не този държавния дето ГЕРП го гепи от БСП ама пак ще е вкусен.

61

Карла

преди 11 години

Тези *** - правителството! Трябва да си абсолютно нагъл тип, за да излизаш всеки ден пред камерите и да говориш колко много са направили за народа, след като имаме ежемесечни доказателства за поскъпването на ток, вода, парно, газ, сега и хляба! Наглост е да говориш за 30 км магистрала, след като народа ти няма какво да яде! Наглост е да казваш, че пари за АЕЦ Белене няма, след като даваш безумни суми за строежи на Лувъри, зали и заплати на администрацията!

60

Анонимен

преди 11 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НЕ НИ ПЛАШАТ С ОСТАВКИ,А АКО ИМАТ ДОБЛЕСТ - ДА СИ ГИ ДАДАТ.ЩОМ НЕ СИ ГИ ДАВАТ,ЗНАЧИ ИМА ОЩЕ ДА ВЗИМАТ.

59

Кайо

преди 11 години

"Като няма хляб, ще ядете пържоли" Б.Б.

58

men

преди 11 години

тук овчедушното население само го поема мълчаливо, гледа раболепно и блее. взеха ви земята, взеха ви горите, взеха ви морето. сега предстои да ви вземат панелките и хляба и да направят голямата екскурзия от турция да ни довършат.

57

men

преди 11 години

в българия хлябът е малко по евтин от този в германия но за сметка на това качеството е отрватително, има вкус на пластмаса и е бъкан с всякви химикали. продължават да ви правят на маймуни. във франция има максимална цена на хляба и когато некой иска да я вдигне се изсипват всички на улицата - бели, черни, кафеви, бедни, богати, всички и протестират, палят, рушат и трепят минцифайките.

56

Анонимен

преди 11 години

хаха отдавна не ядем хляб и пържоли........

55

от 57

преди 11 години

Фраш е с платени писачи. Добре, ще добавя, че заедно с управляващите и техните *** ДА ГНИЯТ В ЗАТВОР ...

54

Анонимен

преди 11 години

"16 кила свинско" на година не са "16 кила пържоли" на година. Повечето граждани на България виждат в чинията си пържоли два пъти в годината по празници, през останалото време само ги гледат по витрините.

53

Бедност африканска

преди 11 години

Ако се храниш само с по 1 хляб и по 1 кисело мляко на ден ще са ти необходими минимум 60 лв месечно. И това само за един човек!Останалите разходи няма нужда да се коментират ...