12

галактика

преди 11 години

Последните проучвания до момента показват 63 процента "за". Май удължаването на времето,както и броя на секциите няма да са от полза....

11

Анонимен

преди 11 години

A вас някой да ви е търсил за референдум ??? Референдумът е тест за демокрация.

10

men

преди 11 години

мамалиги гласувайте тихо за да не събудите тиквоподаниците. взимайте пример от испанците които крещят и се бият с полицията тихичко и дори хранят безработните българи да не би да се върнат в българия да разкажат на хората че полицаите не са непобедими. или още по добре от исландците които тихомълком си вкараха политиците и "бизнесмените" в затвора, показаха среден пръст на холандия и англия и си написаха нова конституция.

9

Началника

преди 11 години

До 9:Чаушеско не се изгаври с народа си, а с банките!!! В края на управлението си дълга е изплатен и не желае да вземе заем. Да положението на населението не е розово, но не това е причината за убийството му. Просто банките не могат да съществуват без заробване.Нещо подобно на това което сме ние днес. С малката разлика, че Николае не е богат мафиот. А нашите са мафиоти убийци (Боко, Цецо), чужди агенти (Никито Младеноф, Дянкоф) или обикновени простаци (Делчо Добреф, Мирчо).

8

анонимен

преди 11 години

обаче това тяхното..си е хасъл *** му работа..народа го е избрал..но друга част не го иска..че на референдум сега хм

7

Анонимен

преди 11 години

Чуйте ми думата - Румънците ще си решат проблема, но ние едва ли.С тез мутри и милиционери във властта, и с тез министърчета в пубертетска възраст ...тъжна ни майка.Днес пак увеличение на цените.Аман!

6

Анонимен

преди 11 години

СТАНИШЕВ ДА ВИДИ ЗА КАКВО ПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ХОРАТА ! РУМЪНЦИТЕ ДАЛИ ЩЕ ИДАТ ДА ГЛАСУВАТ ИЛИ НЕ , НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО , ТЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМА , КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО , С КАЛАШНИКА ! КОЙТО СЕ ГАВРИ С НАРОДА СИ И ГО ОБРИЧА НА МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ - ДО СТЕНАТА !

5

alabala

преди 11 години

Просто си остава президент... Няма как да получи 9 милиона гласа за да го махнат :)

4

Анонимен

преди 11 години

***, си е тъпо!

3

анонимен

преди 11 години

тук референдуми няма, румънците са по-нормални от нас

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Дано да го...преизберат Бъсеско.Ако това стане,го каня в Кривунделово на една кратка почивкаи да обсъдим добрите ни съседски...връзки.Ще го черпя...мамалига по рецепта от...района наЩербънещи;чувал съм че...мамулите там са най...дебели и жълти.

1

Анонимен

преди 11 години

Не са виновни жегите,румънците ще грабнат сопите!Помните Елена и Николае Чаушеску!!!