52

cska

преди 11 години

Станко Йовчев остава ????????????????????????

51

RED

преди 11 години

Забелязал съм че говедата мн обичат да си дават кирливото мнение в статии за ЦСКА , специално за тях да кажеме една стара цесекарска поговорка " Не зяпай в пържолите на съседа , ами си погледни в собствената синя прокиснала манджа"! В ярно ние се изложихме тотално с тая Мура , но вие се държите така все едно сте отстранили Барса , нещастници , нали и вие се насрахте насред Сараево , по добре си мълчете и си завирайте преживящите муцуни в статии за Уефския *** ..., баси коментаторите бе ...

50

qwer

преди 11 години

След резила: ЦСКА изрита 8 душиСред тях са капитанът Тодор Янчев и Христо Янев. Много яко изритване типично по комунски,за несправяне с работата те назначават на по-отговорни постове. Голем смех са това червените бе и по спортни и политически работи,колкото по-некадърен си толкова по-високо във власта разтеж,страхотно,ами ако бяха паднали тези влечуги по терените какви ли длъжности щяха да получат ?

49

запознат

преди 11 години

ПИЛЕТА БИЯТ ПРАСЕТА БРАТ

48

ЦСКА значи срам

преди 11 години

Словенското футболно джудже и пълен дебютант в Европа Мура, разкри напълно "титаничния" ЦСКА, който отдавна е стигнал дъното на европейския футбол - два пъти под ред е последен на 48 място в турнира за ЛЕ . Това очевидно е най-големият срам за български футболен отбор на международното поле.

47

erik-Levskar

преди 11 години

kraino vreme e da se saberat agitkite i da nakajat tezi bezdarnici

46

Очевидец

преди 11 години

Вчера ЦСКА хвана Мура за.....

45

Анонимен

преди 11 години

В нормалната държава след няколко поредни загуби си отива старши трениорът !

44

Николай

преди 11 години

Сега ли разбраха че старци и инвалиди като Янчев, К. Янев и Хр. Янев не са за ЦСКА. Стойчо знае как да губи, но винаги други са му виновни. Да му сложат началник като Майкъла или да го изгонят / но без никаква неустойка/. Да си купи костюм, а не да ходи с анцуг като клошар. Беше добър футболист, но като треньор е пълен некадърник и интригант.

43

Анонимен

преди 11 години

Най-главното е час по-скоро да бъдат изхвърлени пернишките мутри от ЦСКА.От тях идват всички проблеми.

42

сашо

преди 11 години

само така,но да не стане като при Л.Пенев, той да ги изгони,а собственика да ги върне.

41

Анонимен

преди 11 години

Никакво ходене по мачовете.Ще си ги гледам по телевизията и повече няма да давам пари за билети и няма да им пълня джобовете.

40

панчо

преди 11 години

цесекар съм.този цска не ми е познат,това не е моят отбор.някаква сбирщина,някакви палячовци с претенции,някакви мутри.това не е цска.в левски същата история.жалко

39

INDIJA

преди 11 години

AZ *** CSKA ZA 1dolar az dam vsi4ko za CSKA i ZENATA SHTE SI DAM ZA CSKA

38

анонимен

преди 11 години

"Грандовете" левски и цска, донесоха най-големия срам за българския футбол! Лудогорец и Локо Пд поне отпаднаха от по-стойностни отбори, тия червено-сини нещастници да вземат да се покрият някъде и да не са посмели повече да се нарекат грандове, или мачовете им по междуси с по 10-на хил. души - дербита!

37

Анонимен

преди 11 години

Говежди Свинщини в българския клубен футбол!

36

заслужил майстор на

преди 11 години

......................, ........................., ...................................!

35

Тихомир Томов

преди 11 години

НЯМА КАКВО ДА СЕ ЧУДИТЕ ЩОМ ИГРАЧ НА " ВИТОША " с. БИСТРИЦА В ГРУПА ВКАРВА 4 ГОЛА НА ШАМПИОНА НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ПРЕМИНАВАМЕ ПЪРВИЯ КРЪГ . ТАКАВА ТРАГЕДИЯ .........

34

анани

преди 11 години

Левскар съм, но съм съгласен с тебе. Кой го набеди Илиян за голям треньор, така и не разбрах.

33

kire liberalo

преди 11 години

Най-голямото наказание е пълен бойкот на всички мачове....да си играят на празни стадиони.