7

Анонимен

преди 11 години

6 - ти щото си много остър, дори не можеш да се аргументираш. Температурата и киселинноста на световния океан се покачва непрекъснато, и след време това ще засегне сериозно зелените вородасли, които произвеждат над 75% от кислорода на планетата. После ще си дишаш пръднята. Шайка алчни лъжци наплашиха целия свят с това прословуто глобално затопляне, за да си изпросят правото да таксуват живота, но на Земята е било много по-топло и живота е процъфтявал спрямо сегашната криза, в която се намира...

6

Чукча читател

преди 11 години

Гранд каньон - разлом? Последно каньон или разлом? Знаете ли каква е разликата ....

5

Анонимен

преди 11 години

Да бе те плажовете щото са на 20см надморско равнище...Нека се топи тоя лед, покрил е маса и земя, никой няма полза от замръзнала земя и замръзнала вода. Тъкмо прясната вода ще свали температурата и рН-то на океана, които се качват застрашително за редица океански екосистеми.Ако зависеше от мен даже щях да покрия ледниците с черни сажди да поемат повече топлина и да се топят по-бързо.

4

Анонимен

преди 11 години

Пич много ама много си *** - за 100 години нивото ще се повиши с 22 сантиметра при това ниво на топене (а то се ускорява експоненциално, не линейно). Но дори и да е това - след 50-100 години това означава, че на плажовете по морето ще са бай-бай.

3

Warmongers

преди 11 години

Вие нормални ли сте бе??? За седем години се е повишил 1.5 мм??? Това ли е страховитата новина, с която Ал Гор ляга и става и с която плаши децата???

2

Анонимен

преди 11 години

Добре че Бойко Борисов няма двойникиначе ако почнат да се редуват във властта ....

1

Nigga

преди 11 години

WTF?