108

Freddy

преди 11 години

Няма как веднага да не се сетя за романа на Ги дьо Мопасан "Бел Ами".... Тоя Бареков е абсолютния българския Бел Ами... Един от многото, за съжаление!

107

наблюдател

преди 11 години

Хем е умен, хем е красив!останалото е завист в сърцата на комплексаритеи поплювковците...Яжте си ***, завистливци!Само това ви остана!

106

dan

преди 11 години

С толкова *** и министър може да стане...

105

честито!

преди 11 години

този е такова долно *** и кариерист тарикат че няма накъде повече. те го плюят той мисли че дъжд вали. нищо чудно и до депутат да стигне в скоро време тая шушумига...

104

6 6 6

преди 11 години

ПОРЕДНИЯТ ПРИМЕР КАК КАТО СЕ ПРОДАДЕШ ИЗРАСТВАШ,КЪДЕ В БЪЛГАРИЯ КЪДЕТО КОРУПЦИЯТА,ЛЪЖАТА,КРАЖБАТА И ДОРИ ДА ПОЗВОЛИШ ДА ГЪРМЯТ ХОРА Е НАЧИН НА ЖИВОТ ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ,КЪДЕ СТЕ БЕ ХОРА ЗАЩО СПИТЕ

103

хък

преди 11 години

Бареков има усет за TV,затова се махна от Босфор Тв

102

ванката

преди 11 години

еххх...пустата бай-Ганьовска завист,гледайте само да не се поминете от нея !

101

hahaha

преди 11 години

тоя ли тестис !?!?!?

100

Gio

преди 11 години

T'ва пед'расите не са прости - или са началници, или са в парламента...

99

анонимна

преди 11 години

Направете го говорител на Народното събрание - там ще има много материал за работа , няма да става рано, няма да има нужда от скъп часовник /рекламааа/. В суматохата никой няма да разбере какво казва, защо, какви новини открива.

98

niki

преди 11 години

btv behe nai dobre

97

до 109

преди 11 години

" "***" не идва ли от склонността му да се предлага на властта? "И от там, но и от клипче как е бил водещ в дискотека "Чака Рака" в Пловдив пред 90те и се мазни на някакъв съмнителен бизнесмен, довел си *** и прави конкурс сред "момичетата" в дискотеката по дудук. Абе гледай го това в нета, че е много дълго за преразказ, а и няма да съжаляваш.

96

Анонимен

преди 11 години

На всеки *** в тая страна трябва да е ясно, че ББТ и ТВ-7 се контролират от ГЕРБ и Цветан Василев. Нормално е Бареков, който изпълнява медийното обслужване на властта да заеме поста на Ирен Кръстева като и.д. на ББТ. Така или иначе ГЕРБ придоби почти всички медии - електронни и печатни, които са се превърнали в средство за пълнене на "черните каси" на ГЕРБ в замяна на получаване на тлъсти поръчки от държавата за милиони левове.

95

Зрител

преди 11 години

От сто и кусур коментари, нито един ласкав за Бареков?!Аз на негово място щях да се самоубия в ефир от срам.

94

проституиращия с ...

преди 11 години

Бареков и жена му са в схемите за незаконно забогатяване чрез блюдо и гъзолизане на властта ГЕРБ и ДПС.ББТ е телевизията на Ахмед Доган.Ники *** първият *** на Боко тиквата и Доган бозае от две места,от двете депесарски телевизии ТВ7 и ББТ/и такова чудо доживяхме- каква конкуренция между телевизии,какви пет лева/.Това показва лицемерието на тиквата и коварството на Доган,които отдавна са в един отбор-да не забравяме как Доган качи мутрата на белия кон на властта,за да краде и при тая власт.

93

Н.Бареков

преди 11 години

Ебайси и телевизията дека яз съм и директор

92

Антителвизионист

преди 11 години

Аз и без това отдавна не гледам телевизия, повръща ми се от агресивната посредственост на *** наричащи се водещи.

91

bg

преди 11 години

DA ....RAZBIVAI I VLADEI ,,,,,,,,NAP ,,,,,ZDRAVEIIIIIIIIIIIIII.......

90

Анонимен

преди 11 години

kalinkite s kvo se trepast be? ddt ili liutti 4uski pe4eni na kotlon sas siara, ili prosto gledas da gi ka4vas v reisove s evrei i se nadas 4e vse nekoga ste dumne taka 4e takiva kato BarAkOFF ste gi pomete bombata na kazinovia turizm.da ni e 4estit Barekov- da si priznaem po-golema anatomi4eska *** i po-gnisna uli4na p*utka ne moe lesno da se nameri izmejdu tikvo=shutkite

89

Бай Кунур

преди 11 години

Ужаст! Тоя ... мил и любезен рядко надарен изразителен талант с несъпоставима дикция и толкова ерудиран речник, че всичко зваършва на TO BE CONTINUE... а ние си го знаем като эба-REC-OFF станал... ъъъ го направили - не уже ли!? ей до къде води чалгата, такъф порнстар за шеф да имаш, трябва наистина голям кредит да си взел, че да не си смениш работата...