12

Мира

преди 11 години

Прави ми впечетление, че откакто Фандъкова стана кмет на София, градът видимо се раззелени и иразхубави. Сега, с тези действия, явно ще има още по-добри резултати в това направление.

11

Киро

преди 11 години

Браво на кметицата, разби всички схеми в общинските фирми и най-сетне ги накара да си вършат работата както трябва.

10

Макс

преди 11 години

Фандъкова действа много решително при всеки сигнал за нарушения. Възхищавам се на дейността й като кмет. Доказа се, като мъжко момиче.

9

123

преди 11 години

Дрън, дрън , дрън ........просто искат да сменят шефа

8

Анонимен

преди 11 години

Всичките до една общински фирми са гнездо на крадци и мошеници. Бедна ви е фантазията за какви пари става въпрос, не напразно убиха двама от шефовете на "паркинги и гаражи" без да открият извършителите. Кметовете Софиянски и Борисов са в дъното..........

7

алекс

преди 11 години

Ауууу,каква изненада българин да краде ! Това е земята на измамниците , алоо къде живеете !?

6

Възмутена

преди 11 години

Мъ що са окрали сите герберчета ония от Озеленяването?Ся тикви ли ша садим?

5

Анонимен

преди 11 години

E сетиха се ама късно.Има едно място в Южния парк дето едни и същи дървета фиданки ги ''садиха'' сумати политици.Е репортажите по телевизията,ако някой гледа в провинцията,ще си каже:''Тези насадиха цяла гора''.За съжаление се изписват едни пари за едни фиданки и ги ''сади'' кой как мине с костюм.Парите обаче се изписват за всяко ''садене'',а дърветата не стават повече.И други далавери има,ама там сметната палата ще си каже думата като ги открият.Иначе не е зле да се снимаш с лопата и да лапнеш.

4

Гербероландия

преди 11 години

Те крадат, тя да краде.

3

optimist

преди 11 години

Да мачка означава, когато някой не се справя или сгази лука да си ходи! Това имам предвид. А не като БСП да замазват случая и да защитават хора, които очевидно са извършили престъпление!

2

До Оптимиста

преди 11 години

Какво да мачка бе ***?!? Те крадат тя да мачка. Вземи се се издигни малко в партийната йерархия, та да ти обяснят колко депутати ще има ГЕРБ според последното проучване правено за тях.

1

optimist

преди 11 години

Мачкай Данче!