520

elviejo

преди 11 години

Да, така е, но защо беше избран ГЕРБ и ББ да управляват? Не е ли това най-срамната страница в най-новата ни история?!

519

българин

преди 11 години

Не явяването на Борисов в Народното събрание , е не само неуважение към институцията , а и към всички нас - българските граждани ! Тази особа се помисли за Господ .

518

Анонимен

преди 11 години

Какво значи "Кабинетът "Борисов" оцеля отново"?! Имаше ли някаква, макар и минимална възможност да не оцелее, освен ако гласуват срещу себе си? Имаше ли такава възможност при десетките вотове на недоверие за 23 години преход, с изключение на падане на правителството на Филип Димитров, което изключение само потвърждава, че вота на недоверие е парадоксален, граничещ с абсурдното. Не е ли крайно време време да се промени глсуването на този смехотворен вот от парламентарно на обществено, за да не си го гласуват тези, които са загубили доверието на народа и след това да се чудим, че пак са оцелели и да се внушава от комуноидните медии, че ето на Атака и СК не са гласували. И какво щеше да стане, ако са гласували. Нищо. Пак медиите щяха да пишат:"Кабинетът "Борисов" оцеля отново". Ето защо не са гласували, защото е безполезно.

517

волен помияр

преди 11 години

Изненадващо "Атака" изобщо не участва във вота, макар преди ден лидерът им Волен Сидеров да декларира друго. Веднага плъзна слух, че избраници от групата са се противили партията да застане твърдо в опозиция. Лидерът на РЗС Яне Янев обвини националиста в страх и "подвита опашка"."Синята коалиция" потвърди отказа да участва.

516

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ ВРЕМЕ ТИ Е СЕ НАПИЕШ И ДА НЕ ИЗТРЕЗНЕЕШ НИКОГА...!

515

Муца

преди 11 години

Кабинетът пак оцеля?Това не е новина. Това е гарантирано от ГРОБ.

514

666! СУПЕР...

преди 11 години

...КЕФИ МЕ ПОЛУВРЕМЕТО У КОЕ ЖИВЕЕМЕ ТОЯ ПОЛУЖИВОТ...!

513

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАЦЕ КАК МОЕ ДА ТЪРПИШ ТАКАВА СЛАБА ОПОЗИЦИЯ...СИЛНАТА ОПОЗИЦИЯ ПРАИ ГЕРБ ОШТЕ ПО СИЛНА ПАРТИЯ...ВЪРНИ БАБИТЕ ПРИ СТАНИШЕФФФ....МОООЛЛЯЯЯЯ....!

512

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БЕ ТАЯ ДЪРЖАВА ОТКОГА Е НА ИЗРАЕЛ....?

511

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БАЦЕ Е ОБИКНОВЕН ПОЖАРНИКАР КОИТО ВИ НАПРАВИ НЕОБИКНОВЕННО БЕДНИ...ДАЖЕ МАЛКО ЛУДИ...!

510

Грозната истина!

преди 11 години

ББ яко плаща да гласуват за него, а пък Цвцв държи насраните с компромати от СРС-та!Нали не си мислите че Яне изведнъж е заобичал цв и ББ

509

Доктор Вучков

преди 11 години

лошо ,много лошо

508

666! СУПЕР...

преди 11 години

съща страна на барикадата ....КВА БАРИКАДА У ПАРЛАМЕНТО БЕ ТАМ Е ШВЕДСКА МАСА...!

507

иво

преди 11 години

А стига сте писали глупости.Как виждате Сините и Атака да гласуват заено с БСП и ДПС.Те никога не са били от една и съща страна на барикадата , та сега и да гласуват заедно с тх. Да напуснеш залата е единствено и правилно поведение на двете групи. И не се подвеждайте на разни кресльовци , както и на онази *** Яни Янев ,които утре първи ще ревнат , че сините и Атака са в коалиция с БСП и ДПС.

506

666! СУПЕР...

преди 11 години

...."Борисов" ТИЙБА И ОПУЗИЦЯТА...!

505

galivlad

преди 11 години

Радио "Престилка" съобщи! "ВСС отново дава уволнената шефка на съдийския съюз Мирослава Тодорова на прокурор, за престъпления срещу правосъдието във връзка с две дела, за които сега се научава, че е изтекла абсолютната давност! Днес научихме, че " Цели осем години, след като Софийският градски съд (СГС) даде ход на делото за изчезналите $6 млн. на Майкъл Чорни в Централна кооперативна банка (ЦКБ) се оказа, че абсолютната давност... " Да споменавам ли името на нечия семейна приятелка?

504

brigante

преди 11 години

така наречената "синя коалиция" и "атака" нали много критикуваха и се зъбеха с/у герб, и заплашваха, че ще гласуват с/у тях на този вот на недоверие, а какво стана? хахахахахаххааКАК НИЕ ДА ИМ ИМАМЕ ДОВЕРИЕ НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТАМ??? то се вижда, че никоя партия не заслужава подкрепата на народа!

503

Анонимен

преди 11 години

Е КАК НЯМА ДА УЦЕЛЕЕ С ОНИЯ УБАВЦИ АТАКА И СДС МИШКИ

502

аз до пешо

преди 11 години

ще видиш,че и в следващия парламент ще се промъкнат- партията на Меглена Кунева ще се напълни с такива като тях, с бегълци от ГЕРБ и пак ще бъдат във властта. От тях спасение няма.

501

Пешо

преди 11 години

Изборът ни вече е или да умрем от глад или да ги избием без значение тикви,комунисти,сини или *** атакисти!