592

Анонимен

преди 11 години

Така е като си дадеш *** под наем щеш не щеш ще го въртиш и други ще ти правят сметка на парите! А тоя *** и *** да си хваща пътя от където е дошъл!

591

Анонимен

преди 11 години

Ама той можел и да разсъждава...

590

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** не го ли отзоваха американците? Нали нов посленник назначиха ,мисля , че беше жена. Дано се махне по- скоро и никога повече не чуем за него и тъпотиите му! Тук не сме американските *** да си мислят ,че мед му тече от устата !

589

tralala

преди 11 години

Точно ТОЯ ли се намери да коментира, дето беше препоръчал (сякаш мнението му е меродавно) че Левски трябвало да отпадне да се учи в у-ще и постепенно да бъде изкоренен от историята ни, защото бил ТЕРОРИСТ. Абе *** ..., по тая логика амер.генерали дето са воювали срещу UK за независимост всички са терористи... Фащай си парцалите и марш оттука, да не ти го наврат един голям български за изпроводяк...***. Ще търка кенефите на Пентагона ми се струва след още някой гаф

588

до 649 -Тъп ли си ?

преди 11 години

" ....си остава най-евтин тока за българите,кога най-после ще се научат да плащат,защо се мислят за богопомазани и все сухи се измъкват от водата,другите народи да не са по-глупави,че плащат и ток и вода, и данъци,а на българина всичко това му е спестено и пак реве,...."Ми когато в България се научат да плащат заплати , тогава .

587

Давид Севрюков

преди 11 години

Ако в някоя държава произвеждат нещо по-ефективно от нас, примерно ток или хляб - тогава тези неща трябва да са по евтини там.

586

Давид Севрюков

преди 11 години

Добре е цените да бъдат високи. Защото ако не са това води до робство. Но това да бъде в ИСТИНСКА ИКОНОМИКА - където ЦЕНАТА НА трудът добавена стойност каквато е ДДС. Ха сега смятайте? Какви трябва да са ви заплатите спрямо цените. Трабва въпрос за това което сте произвели. Ако сте хлебар? Каква е разликата на цената на хляба в държавите с истинска икономика? И заплата на хлебар.

585

Давид Севрюков

преди 11 години

Средната заплата в Америка по време на пътуването на Алеко Константинов там, е била 900-долара - сегашни. Най-голяма заплата имат до средата на 1960-те - реално не номинално. След това през 80-те стандарта им нараства благодарение на огромните кредити които вземат домакинствата. Както и да е... Кога ще ги стигнем американците.. Дори от времето на Алеко. Паричното предлагане е било винаги малко в България.

584

не,не е

преди 11 години

справедлива цената на тока,защото все така си остава най-евтин тока за българите,кога най-после ще се научат да плащат,защо се мислят за богопомазани и все сухи се измъкват от водата,другите народи да не са по-глупави,че плащат и ток и вода, и данъци,а на българина всичко това му е спестено и пак реве,жалко,че такива като Уорлик и протежето му Боцко се оказаха много мекушави и не можаха да сложат чатала на врата на българина както заслужава,жалко,много жалко

583

mesha

преди 11 години

tozi nali shteshe da si hodi bre. GOSPODIN MADAFAKA WAR LEAK ZASHTO NE VZEMETE DA SI HODITE VECHE i si vzemete razmislite predporukite barabar sus voennite si bazi ZAVRETE SI GI OTZAD I MARSH KUM VASHATA NOZACHNO PROMITA DURJAVA TAM MOJE NQKOI DA VI POVQRVA.TOVA CHE SME NAVEDENI V MOMENTA I VIE NI SHIBATE NE E GARANCIA CHE NQMA DA HVANETE SPIN I DA SI UMRETE.NEZABRAVQITE CHE TOVA SA BALKANITE NE E BLIZKIQ IZTOK GOSPODIN MADAFAKA WAR LEAK

582

Анонимен

преди 11 години

Малко ли са ни нашите наглеци Боце и Цеце, та и този се изказва неподготвен? Я да му "дам" (естествено в кавички, защото само Цар Бока дава) 192 лв. пенсия, каквато взема майка ми за 40 г. стаж и ще го чуя пак какво мисли! А нашите маскари да се стегнат, защото тоягата е вече подпряна зад вратата!

581

Анонимен

преди 11 години

ПРОАМЕРИКАНЕЦ РАВНО НА ПРОГЕЙ, ПРОЦИГАНИН И АНТИБЪЛГАРИН. СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА, ЕДНО Е ДА ВЗИМАШ 3000 ДОЛАРА, ДРУГО В 500 А ЦЕНИТЕ НИ СА СЪЩИТЕ КАТО В ЩАТИТЕ. ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НАЛИ, ПЛАНА РАН-ЪТ САМО ЧЕ НИЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ ДАВАМЕ НА БАНКИТЕ, ДА ВИ ПИ**Я НА ДЕМОКРАЦИЯТА И КАПИТАЛИЗМА, ЗАВРЕТЕ СИ ГО ЗНАЕТЕ КЪДЕ, БЕЗ ТОВА ВИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ

580

PUTIN

преди 11 години

Uorlik smeshen narkomaniziran uvolnen ***! po nagal si i ot upravlqvashtite pumqri te pone sa "bulgari" a kato e spravedliva cenata plashtai q ti i priqtelq ti Boiko i si4ki hrani i stoki koito teparva shte poskapvat zaradi GROB pumqr smradliv *** za GERB

579

анонимен

преди 11 години

хм..това американско *** ..кога ще престане с мнения които никой не желае? на българският посланик в Америка..едва ли му се чува думата

578

Анонимен

преди 11 години

"УСПОКОИХ СЕ"...ЩОМ Е СПРАВЕДЛИВА ЦЕНАТА...

577

до лалю лалев

преди 11 години

до лалю петровАма чакай малко - нали точно ние-обикновенните хора го избрахме ББ за да защитава уж нашите интереси, а не на мутрите и да гони собствени облаги...Да, да ама НЕ!Сега сме в пъти по-зле от преди няколко години,а кризата е само удобно извинение за действията на правителството му.Къде му е европейския стандарт?! Да,успя да го достигне с цените,които се формираха, но не и за заплатите ни. Оказва се,че Уоруий определя кой ще кара влака и кой ще хвърля въглищата в котела. СРАМ и ПОЗОР!

576

paopao

преди 11 години

Кой му иска мнението,да върви при другите от гейпарада.

575

Анонимен

преди 11 години

То цената на тока може и да е справедлива, но доходите ни никак, защото твърде много се краде в държавния апарат.

574

Анонимен

преди 11 години

То май и атентатите на 11септември бяха справедливи....затова Ваше превъзходителство,моля да ги преглътнете и да не ни занимавате повече от 10год с тях ..

573

лалю петров

преди 11 години

нахалникът продължава да води Бойко за носа, защото точно те са го хванали с грамите си какъв е , сега ще слушка, но защо трябва ние да сме заложници за миналото на един мафиот. Защо да не си направим единствената АЕЦ, която има лицензии и абсолютна готовност, каква е гаранцията, че ще получим разрешение за продължаване живота на 5 и 6 блок и разрешение за 7 блок в Козлодуй ? Това се казва да изпуснеш питомното и да гониш дивото ! Пък и може би след 11 месеца няма да е това правителство.