171

бай Бончо

преди 11 години

"Кажи ми,кажи бедни народе!Кой те в таз нова робска люлка залюля?"Не е ли време бедни ми народе да се огледаш и да решим проблемите,които всеки ден ни притесняват?Крайно време е да излезем на улицата!Да покажем,и докажем,чене сме стадо ОВЦЕ,а НАРОД!

170

outlaw

преди 11 години

Е колко години един и същ цирк , нямаше правителство дет да не лапна пари от тияя електро дружества и да не го нацепи качествено на народа .На всички ни е ясно, че вдигнат ток горива и.т.н повлича всичко след себе си.Ей хора тия заслужават да ги претепем с камъни ама пуст беден народ дето е свикнал да го мачкат и не е свикнал да живее добре все си трае.Представете си ако това се случеше например в Гърция веднага излизат на протест.А ние само правителства хрантутите.Какво стана с престъпниците.

169

Мила34

преди 11 години

Нормално е да са свързани нещата, в крайна сметка когато си производител, зависиш от много фактори и когато в един момент техните цени скочат, за да продължиш да упражняваш дейността си, това ще трябва да се отрази по някакъв начин на крайната продукция. Колкото и призиви да има министър Найденов, за съжаление хората работят за пари предимно и няма как да се абстрахират от случващото се.

168

Анонимен

преди 11 години

Браво Макс!!!!!!!!

167

Анонимен

преди 11 години

dolu kekadirnitsite da napravim nesto po viprosa

166

Анонимен

преди 11 години

Дай боже да повечат и некадърното правителството!

165

Тояга

преди 11 години

ДОЛУ ГРОБ

164

браво

преди 11 години

Ние поне скачахме и протестирахме,

163

golemia

преди 11 години

ku4etata si laet kervana si varvi

162

браво

преди 11 години

Моето семейство го направи преди 3 год.

161

Анонимен

преди 11 години

Плюя на бг управниците, плюя на държавата, плюя на простия народ, съвсем скоро се махам на много по-хубаво място

160

перо

преди 11 години

За какъв Европейски съюз ми пишете бе. пичове. Подиграват ни се право в очите. Тези дни по телевизия 7 ДНИ/СЕДЕМ ДНИ/ ви се рекламира предаването МИЛИОНЕР ТЪРСИ СЪПРУГА!!!!Милионерът е ТОДОР СЛАВКОВ- син на Людмила Живкова и Иван Славков???И в очите ви казва за НЕСМЕТНИТЕ СИ БОГАТСТВА , които иска да сподели.Аз съм до-тук. Гледайте си СЛАВКОВ , БОЙКО И БАРЕКОВ.Подиграват ви се с всичко написано от вас , с всяка дума казана от вас.

159

рт

преди 11 години

И от къв *** сме в ЕС , да ни слагат и измислени акцизи и данъци , че да ни се вдига всичко покрай горивата . Добре си бяхме извън него .

158

Макс

преди 11 години

Като не искате да стачкувате ще ПРОДЪЛЖАВАТ да ви стрижат ! Това не го ли разбрахте ! Сега можете да се оплаквате и да псувате наволя. Излизане на масови протести е решението. Забравете за партиите в парламента те всички имат за цел да ви направят роби. Защо хора искате да сте роби или крепостни селяни ? Защо ? Какво правите за да промените това !?

157

Гогата

преди 11 години

В четвъртък протест пред парламента!!!

156

бг

преди 11 години

Бе що направо не пуснат една атомна бомбичка и айде, кво само ни мъчат....пък и ние май пречим на някои,как тия цени не повлякоха и заплатките малко нагоре бе ц ц ц ,бах ти геноцида, *** и ние траем...бах мааму...таков народ нема еййй...те ни таковат *** и ние не шаваме,корави бе!!!!! До кога ли ще удържим на тоя напън а?Що дремем...овце ли сме ?..кво ли?Робски народ сме еиии, ми що си не стояхме под турско...по добре да сме ...ама и що ахмак гласува за тия..много глупав народ сме еиййй..*** много.

155

bulgarinsa

преди 11 години

samo govorite brata izlezte na ulitzata protestirayte

154

БОЗО

преди 11 години

ПО-ЯСНО Е ОТ БЯЛ ДЕН - БЕЗ БЕЛЕНЕ ОТИВАМЕ ПО ДЯВОЛИТЕ. ВИСОКИ ЦЕНИ - БЕДЕН НАРОД - ЗАТЪВАЩА ДЪРЖАВА. НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ

153

Анонимен

преди 11 години

Да се плюнчим по форумите много ни бива,ама да излезем на протест-не...ОВЦИ сме ние,затова си е заслужено,че са ни го набили четвъртит отзад!Хак да ни е!

152

До 191

преди 11 години

Айде да не ставаме съвсем крайни. По добре да ги подредим на улицата един до друг и всеки 3-ти в тила. Другите сами ще пукнат гнидите.