466

BUM

преди 11 години

До БОЗО STANISHEV LI STE NI OPRAVI. NEGO INTERESUVA LI GO NESTO DRUGO OSVEN BORBATA ZA VLAST. KOI DOKARA BG DO TOVA DEREJE. A ISKATE ZA 3 god. DA SE OPRAVI VSI4KO

465

БОЗО

преди 11 години

ГЛУПАВИ ГЕРБЕРИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ КАТО ПОПОВЕ ВИСОК ТОК И ЩЕ БЪДЕТЕ ДОВОЛНИ, САМО ЗАЩОТО НЕДОДЯЛАНИЯ ББ НЕ ИСКАЛ БЕЛЕНЕ. ГЕРБ - ГЛУПОСТ ДО ГЛУПОСТ ГАФ ДО ГАФ. МАХАЙТЕ СЕ ПО ДУПКИТЕ СИ.

464

БОЗО

преди 11 години

ПРАВ Е СТАНИШЕВ. ЖИВОТЪТ НИ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО. ТЪПИТЕ ГЕРБЕРИ НЕ РАЗБИРАТ НИЩО ОСВЕН СЛЯПО ДА ЗАЩИТАВАТ ИЗГУБЕНИ КАУЗИ.

463

Анонимен

преди 11 години

явно Станишев пресмята, че българина ще е на същия хал още 10 години :(дървен философ.

462

Анонимен

преди 11 години

БЕЗ АЕЦ--СВИНЕОГОИТЕЛЕН КОМПЛЕКС--ВЕЛЕНА СМЕТКИТЕ ЗА ТОКЩЕ СА НЕ ПО--СИЛНИ,ОТКОЛКОТО С СВИНЕОГОИТЕЛНИЯ КОМПЛЕКС --БЕЛЕНЕ,КАДЕТО ПРЕДИ СА ОГОЯВАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ *** С ТРУПОВЕТЕ НИ,А СЕГА С ПОСЛЕДНИТЕСТОТИНКИ.ВАЖНОТО ЗА ТЛЪСТИТЕ ЧЕРВЕНИ *** Е ДА БЪДАТ ДОБРЕ ОГОЕНИ...

461

до 548 от славянин

преди 11 години

Да аз съм СЛАВЯНИН, а не *** български ***, щом и Китай ще строи АЕЦ и то не къде да е, а във Великобритания, значи наистина ядрената енергетика ''няма никакво бъдеще''!

460

до 544 от славянин

преди 11 години

Такива неандерталци - демократи като теб докараха България до сегашното и положение, но явно и това не им е достатъчно и искат пълното и заличаване от лицето на земята! Нали си демократ бе, умнико с голямото IQ, защо не искаш референдум, нали референдумът е най-естественото право на едно общество! Ама май вие сте демократи само когато ви изнася, а когато не ви изнася сте нещо съвсем друго!

459

IQ146

преди 11 години

9 по Рихтер - "Нанасят огромни щети в радиус от хиляди километри. Възможни са дори мащабни промени в релефа близо до епицентъра." Хамстера дава ли си сметка какви глупости бръщолеви? Като пропадне релефа със сто метра под АЕЦ-а, как ще оцелее? ***, по-***, най-***, КОМУНОИД, хамстер без един ден трудов стаж!!!

458

Анонимен

преди 11 години

546, какъв славянин си ти, жалък предател

457

Анонимен

преди 11 години

Имаме подписите, ЕГН-тата и имената на хората които дърпат държавата ни назад - крайно време е да ги пратим на специализация в чернобил.

456

до 543 от славянин

преди 11 години

Аз на твоето IQ не му давам и 46, доказателство за това е безрезервната ти подкрепа за селския *** шеф на ГЕРБ!

455

Анонимен

преди 11 години

Ако започне строителството на нов АЕЦ спирам да плащам данъци, осигуровки, ток, вода, парно и всякакви сметки.

454

IQ146

преди 11 години

600 хиляди *** събират по 33333 лв. и си строят БелеНЕ, колкото и както си поискат. Но референдум да ме ЗАДЪЛЖАТ и аз да дам пари(моята част от бюджета), няма как да стане, КОМУНОИДИ! Референдумирайте си собствените пари, не МОИТЕ!

453

IQ146

преди 11 години

Хората с IQ ПОД 100 и КРАДЦИТЕ с IQ над 100, ИСКАТ референдум за АЕЦ БелеНЕ, да, така е! Всички останали, с IQ над 100 и почтени хора, НЕ ИСКАМЕ АЕЦ БелеНЕ! Но всички, с IQ над 100 и с IQ под 100, НЕ ИСКАМЕ КРАДЦИ в управлението на държавата. А всички досега управлявали КРАДЦИ, КРАДОХА България така, както и башибозук не я е КРАЛ! Затова засега Борисов е БЕЗ АЛТЕРНАТИВА! И ще спечели втори мандат с абсолютно мнозинство. Само конституционното такова не е сигурно, но то не му и трябва...

452

До наглец 546

преди 11 години

Присмял се хърбел на щърбел...

451

Radiacionen tip

преди 11 години

По-скъпи ток, газ, вода, парно, дизел, бензин, хляб, мляко... Ако тиквата не мисли тиквенски и не се прави на сърдито детенце- един АЕЦ БЕЛЕНЕ ще обезмисли проблемите с високите цени след първата запетая!

450

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене е като светлото комунистическо бъдеще, все го строиме и все се надяваме, но за съжаление никога няма да го бъде.

449

Анонимен

преди 11 години

Няма нужда от референдум, всички които са се подписали да теглят дългосрочен кредит от 30 000 лв и да вложат парите си в най-якия проект за всички времена - АЕЦ Белене. След години с печалбата от тази инвестиция може да си купят поршета и ферарита.

448

leonsio

преди 11 години

Защо е важен АЕЦ''Белене''.Направени са милиарди инвестиции, които ще потурчим,защото Боко иска. Първият реактор е готов на 80% и може да заработи до 4 години. Ако се премести в Козлодуй,ще заработи след 15. Колко пари ще изгубим през това реме.След 10 години ще затворим АЕЦ Козлодуй и вместо да бъдем основен енергиен играч в района, ще плащаме10 пъти по-висока цена на електроенергията.ВЕИ няма да задоволят потреблението и ще трябва да внасяме от.Инвестиции за ''Белене'' ще се избият 20 години.

447

до 544

преди 11 години

и ти си един специалист- АЕЦ се експлоатира за 60 години- така трябва да изчисляваш. Другата логика е да сметнеш, както го правиш ти,20 години да даваш, но пропускаш да кажеш-40 години получаваш дшвшдинти. Затова ми звучиш манитулативно