464

1

преди 11 години

Abe ei urod nezemen ne gleda6 sobstvenata si nekadarnost i nekompetentnost tragnal si italiq i ispaniq da pou4ava6 deto sa na svetlinni godini po-napred ot teb i mlkiq ti ograni4en mozak.

463

за Витков!

преди 11 години

Откровен лъжец!

462

Анонимен

преди 11 години

О, Дянков, о, свещена простота!...

461

ха хе

преди 11 години

браво 146, но това са комунистически безработни,бедни,мързеливи и некадърни ***, ала ***. Плуват си щастливи във вонящото блато и не виждат нищо добро около себе се. Не се досещат,че и слънцето и въздуха им е подарък от създателя.За това се иска душевност, къде ти?????Учуден съм, как не си нарушил правилата на сайта:)))))

460

IQ146

преди 11 години

Направих си труда да събера в едно КРИТИКИТЕ на малоумната КОМУНОИДНА *** към Дянков, Борисов и ГЕРБ. Докато по този начин се води "нелегалната борба", резултатите на всякакви избори ще са такива, като в Белоградчик... Ето част от епитетите на КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА: идва голям глад, нови работни места , рекетьор, ***, чалгаджийски мозъци, изродска мафия, диктатура, мизерията в която живеят, палачите от ГЕРБ, Изцеждаш кръвта и потта на Българина, недоносче полуграмотно, мафията, корупцията, престъпността..в небивал възход, народът ....беден, по-беден,най-беден, Кириак Стефчоф на прехода ни, Дянков се ***, откраднал здравните осигуровки на българите, ***, грозната *** физиономия на този ***, umira6ti ot glad, хунтата Герб, *** палячовци, Опропастиха държавата, направиха всеки българин да се чувства като мравка, герберски геноцид, трябва да подсигури нормална минимална работна заплата, Дянков си почеса лявото мадо, не си е платил осигуровките, пърДянков, охранените мутри и полицейски кучета, с рестрикции не става Дянкоф Пърдянкоффф, Избивате комплекси за малоценност, Ние сме една от най-бедните нации в света, това не е Демокрация, еврейски клоун(заради жена си), протеже на партийците, мутренското крило на БСП, бандити, Вдянкоооо да те наденат в пандиза дано! Бел ден да не видиш!Камък сянка да ти пази! Простащина/селендурщина/чалгарщина=Герб, Махай се пицар!, Комплексари,подиграва най-нагло, скопено гласче, аз едвам свързвам двата края, палячовци направихте народа смешен, на България майката й се разплака, *** ГЕРБАДЖИЯ, ползва тежки упойващи вещества!, е*ана от природата пасмина, полиция и медии са завербувани да служат на герберската хунта., Тайба у педаля, герберясалите селендурчета...

459

999

преди 11 години

Да не забравяме, че Дянков е почти единствения свестен Министър в кабинета, и поддържа дабра финансова политика!Да не забравяме, че управляващата партия е пълна с некадърни политици, които само гласуват за идеите на недостатъчно-образованото ръководство!Да не забравяме, че повечето от дупетатите, са там за лично облагодетелстване!Да не забравяме, че моралът в държавната политика, бизнес средите и медиите, е под *нулата*Да не забравяме, поговорката **** народ, слаба държава*...

458

софиянец

преди 11 години

,трябва да бъде осъдено доживот за геоцид и държавна измяна!

457

БОЗО

преди 11 години

ХЕЙ ДЯНКОВ, ЗАЩО ВЗИМАШ ЗАЕМ КАТО СМЕ ДОБРЕ? КОЙ ЩЕ ГО ПЛАЩА? НЯМА ДА СИ ТИ, Я ТЕЗИ, КОИТО С ВСЕКИ ДЕН ОБЕДНЯВАТ ПОРАДИ ТВОИТЕ РЕФОРМИ.

456

БЕБО

преди 11 години

ДЯНКОВ НАРОДА ЩЕ ТЕ ПОДГОНИ С КАМЪНИ. ЕЛА ДА ЖИВЕЕШ НА ЕДНА ЗАПЛАТА И ТОГАВА СЕ ХВАЛИ С "ПОСТИЖЕНИЯ". САМОЗАБРАВИЛА СЕ МИШКА СИ ТИ.

455

Анонимен

преди 11 години

подло и мръсно катилче,домъкнато тук за съсипване на българсият етнос-мазен плъх и гладна въшка,*** недоносен....*** гаден!!!!!

454

Напуснал България

преди 11 години

От Ню Йорк Таймс твърдят, че "Прехода в България и Румъния е спрял". nytimes/2012/07/24/world/europe/24iht-letter24.html?_r=1&ref=worldКак не ги е срам да не следят партийната линия на ГЕРБ, а си позволяват такива волности.

453

do 603

преди 11 години

САЩ са тероризатори на целия останал свят, и докато светът позволява на тероризаторите да ручат държави, да ограбват богатства които не са техни за да осигуряват добър стандарт на дебелогъзата си нация, с който стандарт да крадат обучените кадри на цял свят...та докато им се позволява да дерибействат НЕ ГИ МИСЛЕТЕ.Но рано или късно света ще се събуди и хегемона на чичо Сам - терориста ще свърши.

452

Анонимен

преди 11 години

И този се налапа и самозабрави.

451

Анонимен

преди 11 години

***ТОВА КОЕТО САМ СИ СТОРИШ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО СТОРИ***Верно било мамка му...а какъв живот си живеехме преди някой да реши да ни "демократизира" и "европеизира"Народа обедня, а тези които ни забаламосаха, че капитализма бил супер, та тези ХИТРЕЦИ натрупаха супер милиони...но за наша сметка.ТАТО е бил ВЕЛИК Българин, но трябваше да го изгубим, за да разберем, че втори такъв не ще се роди още 1000 години.Нима не се убедихте в това?...23 години ДЕМОКРАТИЧЕН ГРАБЕЖ!Аман....

450

Мамантос

преди 11 години

Реформите ще ги усети колониалната клика, когато през есента излязат 200 хиляди души на улиците, ама не само с плакатчета...

449

Гений

преди 11 години

Без много шум, Дянков гениално доказа златното правило - "икономията е майка на мизерията!"

448

коко

преди 11 години

До 592. В САЩ където дефицита е 11% растежа 16% ли е бе пич. Или в Англия,Израел и другите управлявани от евреи икономики. Дълговата криза е в отговор на щенията на Германия и Франция да отрежат крилата на финансовата мафия от Уолстийт и Лондонското сити.Но от слабото евро еврозоната само печели, защото за разлика от гореспоменатите произвежда стоки и то най-качествените в света, а не само услуги и деривати.

447

Или както каза ЦЕЦА

преди 11 години

Или както каза ЦЕЦА, магистралната труженичка: Може да съм ***, но съм честна мома.

446

Калоян

преди 11 години

Аз не се занимавам с политика, но както каза Гарелов "Заслужаваме поне по достойно правителство", защото тези са или напълно откачени или нас ни мислят за кръгли ***. То бива бива ама такава простотия като тяхната няма. Ходят и се излагат по цял свят с купища глупости които ръсят. Абсолютно неадекватни пионки, този Плевналиев също ходи и приказва глупостите които Бойко му е казал по цял свят. Мен ме е срам от тези ***!

445

Анонимен

преди 11 години

Дянков, я пак кажи за ТОП 100