172

Strahil

преди 11 години

Това са същите за които пишеше, че квартала в града е пропищял от тях. Швеция - благодярим за нагледния урок по "ромска" интеграция... депортиране.

171

PITBUL

преди 11 години

KOKO,EVREITE SI PRIBRAHA HORA,KOITO SA ZAPLATILI DVUPOSO4NO PATUVANE ,HAR4AT PARI V BULGARIA I NE KRADAT I PROSQT.A TIQ SAMO,,DAY,,

170

pitbul

преди 11 години

DO 174 AKO SI STOIM V BULGARIA NQMA DA SME ROBI NA EVROPA

169

Ъц...

преди 11 години

А ,защо според вас тези хора са потърсили спасение в "Шведската мизерия"???За да се спасят от мизерията, в която живеят в собствената си страна, мизерията в която ни вкараха нашите, български управници, през последните 20 години.

168

единИ

преди 11 години

Информацията не звучи правдоподобно.Откъде взе циганорът пари да пътува до Швеция , 200 души в автобус, горките на хляб и вода ,пак излъгани трънски ***. Трънският кмет май ще стане само *** кмет след като разпродава училища и остана без болница , но с обезлюдени села. Сега се чудел как да си прибере мургавелките .

167

Анонимен

преди 11 години

Това не са ли къпини !?

166

Анонимен

преди 11 години

е ясно е за какво ни взеха в европа -> някой трябва да бачка за да може демокрацията да се поддържа---------------- А не, ти какво очакваш, да работиш цар ли?

165

KRITIK

преди 11 години

KAKVA BALGARKA E TAQ 6KEMBESTA SIGANKA?TQ SAMO OT DJEP4IISTVO RAZBIRA!

164

Анонимен

преди 11 години

Айде сега ,оплювайте и шведите ! В Гърция-гърците били виновни ,във Франция -французите , в Холандия.......... ! Все някой друг ви е виновен !На калпав .......... , няма да продължа ,че ще ме "рязнат" !

163

glupaci

преди 11 години

stava vupros za izklyu4itelno i samo *** koito otivat bez pari bez plan S MALKITE SI DECA na 3000 km ,zashtoto sa glupavi.

162

Хо-хо,

преди 11 години

Ратай, ти днес надница явно няма да изкараш? Вместо да висиш в нета, бегай да се трудиш, че кой ще ти храни умрялата рода у българско!

161

до 166

преди 11 години

Ратай си ти в собствената си държава,а ние сме бели хора в бели държави,защото тук имаме достойнство и много добър живот и няма значение на кого работиш и какво ***,защото на краят на месеца получаваме толкова колкото ти за цяла година. И да ти кажа за *** и зла кратуна като твоята само е важно каква е професията,типично комунско тъпо мозъче,стой си в Б-я и злобей,тук за такива не е местото,червей си се родил като червей ще лазиш до краят на дните си.

160

анонимен

преди 11 години

що за хора са тези лъжци

159

Анонимен

преди 11 години

Ние сме робите на Европа!

158

Анонимен

преди 11 години

Няма ли някъде снимки или видео по темата?Интервюта?

157

Анонимен

преди 11 години

и не разбирам как 200 човека са в един автобус.Глупости!!!!!В този автобус може да има 11 човека и то мургавелковци.

156

Пипи

преди 11 години

Зная,че има много организации ,както и църквата,които помагат ежедневно с топла сготвена храна и напитки в западна Европа.Факт.Ако действително от посолството им дават вода и хляб ми изглежда като реакция от Средновековието.А кой точно е злоупотребил с тези хора се установява за час.Нали така?Ако не са някакви нагли *** допускам ,че могат да са българи,които очакват да намерят друга работа и да се преборят за в бъдеще.

155

sveige

преди 11 години

това е вторият явно случай за 2 седмици.

154

sverige

преди 11 години

господа или каквито сте там журналисти. преди да пишете ви препоръчвам да проучвате. А именно кадрите от SVT или TV4. от всички само едно малко детенце на 11 говореше английски и каза че ще стоят 3 месецадокато свърши сезона за бране и им харесва начина на живот.

153

Анонимен

преди 11 години

От посолството няма да им помогнат.Трябва да се обърнат за адвокат към неправителствена организация като БХК и да заведат дело в Страсбург че са дискриминирани,защото са роми.В най лошия случай ще им платят билетите наместо да се влачат по съдилища.