146

Анонимен

преди 11 години

Какво значи "молитва срещу Путин"Истинските молитви никога не са против някого.Какво казва нашият Господ : " Благославяйте онези които ви проклинат, добро правете на онези които ви мразят и се молете за онези , които ви обиждат и гонят."Молитва срещу си е истинска форма на извращение и нека си полежат в затвора тези *** момиченца. Преведете си групата *** riot - бунта на п***ите

145

Анонимен

преди 11 години

Освен това са пели голи ! Пълна гавра с вярващите хора и традициите! Мърли !

144

Анонимен

преди 11 години

Историята, естествено, е преиначена. Проблемът не е, че тези девойки са пели против Путин.Проблем е, че са го правили, където не трябва. Но това едва ли може да стигне до съзнанието на българските скудоумни журналисти, за които думата "поругаване" е лишена от съдържание.Също така и огромната част от невъзпитавания напоследък български народ не е в състояние да схване.

143

Анонимен

преди 11 години

Пфф умни се събрали! Фесове ви требат на вас - фесовее... на маанетата веке свикнахте, на нергилетата и дюнерите се облажихте- сега чоплите руската история и политика- "син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе..." по ви оди: онождане с потфърганье и айдушко подсфиркванье свиквайте с *** скоро идем с *** "тъпанарки" да ви оправим прешлените, че криво седите и още по-криво съдите!!!

142

Анонимен

преди 11 години

За хулиганство 7 години затвор??може би направо растрел?като преди 60 години.Ако бяха изпяли "Боже,храни Путин".... замислете се ,хора!

141

Константин

преди 11 години

Нека да отидат в Саудовска Арабия, в Мека и да изпълнят Пънк-Песен за Ислама и Алах. Какво ще направи най-демократичната арабска държава (и най-верен арабски съюзник на САЩ) със свободата на творчеството. А ако останят живи, нека да отидат в Израел и да изпълнят песен за юдаизма при стената за плача в Йерусалим. Как интересно ще реагират евреите.СЕДЕМ ГОДИНИ КАТОРГА СА НИЩО ПО СРАВНЕНИЕ С РАСПРАВАТА НА АРАБИТЕ ИЛИ ЕВРЕИТЕ.

140

Анонимен

преди 11 години

Аз пък ще кажа, че руснаците пратиха товарни кораби да си приберат багажа от Сирия и до два месеца Асад ще е история. За съжаление и тука руската политика остави няколко десетки хиляди трупа.

139

Анонимен

преди 11 години

гледай си своя демократичен *** където за убииство дават условна ха ха резан *** *** ,манафчейта не спират с плюенето по русия

138

Анонимен

преди 11 години

Затова, че изпели в неква църква "Богородице, прогони Путин" - за това 7 години затвор? хахахахаха, абе руснака си остана руснак - див и безпросветен варварин.

137

Анонимен

преди 11 години

Онова мекотело с ботокса се е насрало от страх пред няколко 21-годишни девойчета и сега ще ги държи години наред в затвора. *** е гнусна пародия на човек и рано или късно ще свърши като Кадафи, Милошевич, Саддам, Асад. Друг път за него няма.

136

до алекс

преди 11 години

Аха, силно вярващи са. От 1991 г. насам. Преди това бяха силно атеисти. Интересно, след 10 години какви ли ще са. Отговора се налага от само себе си - накъдето задуха вятъра, такива ще са.

135

дядо

преди 11 години

стига горчиви сълзиако някой влезе в нашия невски на центъра на софия да си прави полтически пиар по най-недостоен начин и ние не го вкараме в затвора значи сме мухльовци

134

vlady

преди 11 години

На първо време имат нужда от освежаваща почивка в луксозния хотелски комплекс Лефортово, след това следва да поживеят някоя и друга година в легендарния Владимирский Централ.

133

Анонимен

преди 11 години

Към Сашо.Може и да сте прав.Не етрябвало да се въвежда задължителното изучаване на руски език.Но тогава,когато той беше задължителен нямаше нито един надпис на обществени места на този език.Сега не може да се срещне друг надпис,освен на английски.Как сте със самокритичността,Сашо?

132

Анонимен

преди 11 години

Не срещу Путин протестираха тези три хулиганки,а изпълняваха нечия поръчка отвън.Възмущението от постъпката им беше не само у вярващите хора и свещенослужителите.Дори да не си вярващ,нямаш право да се гавриш с един храм и с вярата на милиони хора.Не срещу Путин е бил протеста им.Просто им е било поръчано да извършат нещо,с което да провокират реакция у властта.Заслужават строго наказание.

131

до Sasho

преди 11 години

Не задръствай ефира с болестта си ! Ако няма място в болниците или е нелечимо и безнадеждно, закачи си камък на врата и поплувай !

130

алекс

преди 11 години

За разлика от нас руснаците са силно вярващи и такива просташки PR акции не са на мястото си в Русия !

129

СВОБОДЕН

преди 11 години

СЛАВА НА РУСИЯ! ВЕЧНА ПАМЕТ И ПРИЗНАТЕЛНОСТ ОТ БЪЛГАРИЯ!

128

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Тези си оплетоха кошницата!Малко са грозновати, но имат идеи.Обзалагам се на бутилка "Девин", че ще имат мноооого продажби на новия си албум, който ще се казва "*** ломает тюрму".

127

a

преди 11 години

Това е "демокрация" от векове за векове.