86

Анонимен

преди 11 години

БСП-ари, бегом в САЩ ! Немедлено - вот на недоверие срещу конгреса!

85

полудевам полечка

преди 11 години

каквото посеештова жънешония ден тесега тех

84

славянин

преди 11 години

Тази нация е необратимо мозъчно увредена от ГМО, екшъни, шоута и всевъзможни изродщини, лошото е че тези изродщини ги налагат агресивно на целия свят!

83

братовчдка в Канада

преди 11 години

Имам братовчдка в Канада!Беше умницата на фамилита и все за пример ни я даваха, но един ден продаде апартамента си в София и замина. Когато се върна след 8 години, не можахме да я познаем. Беше станала шизофреничка, имаше чувството, че цял свят я преследва, че даже и тировете, като минават покрай къщата и, и оставят тайни сигнали с надписите си. Горката, какво направиха с нея? Сега отново се прибра в Канада и повече не говори с никого. Ако някой я познава, моля помогнете и!

82

maia

преди 11 години

do МислещMислещ, ti s produljenieto na gurba si, li misli6???

81

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости загиналите!Чудя се тези дето пишат гадости ,дали мислят или просто скучаят и пишат ,за да видят дали някой ще им се върже?НАСИЛВАМ МИСЪЛТА СИ ДА ГИ ОПРАВДАЯ В СКУКА,отколкото да повярвам,че някой може да се радва на смърта на друго човешко същество,независимо от религия,нация...

80

до 95 и чикаго

преди 11 години

абе, хамерикански гъ*олизци, нали показваха килърито как пляска с ръце и се смее на новината, че са изтрепали цяло семейство в Пакистан, набедено че били Бен Ладенови. първо ги убиха и после им взеха днк проби да видят дали са те. и това държавен секретар на "велика" държава...

79

Анонимен

преди 11 години

До 101Прав си Либерман и той е комунист.

78

chicago

преди 11 години

Абе вие,болшевишката ***,не можахте ли да разберете че,нормално разсъждаващите хора са във война с терора.*** са навсякъде сред нас,умират християни,православни,протестанти,католици,мюсулмани,кришнари.*** невинни хора във всички държави по света.Как може да се радвате на смърта на хора,които са отишли да гледат кино.

77

щ

преди 11 години

Сега ще го препишат на Иран

76

Анонимен

преди 11 години

А! Пробив в националната сигурност на САЩ.

75

До ПИЧ

преди 11 години

"Къде е сега г-н Гарелов, г-жа Кунева и г-н Слави Трифонов, да ни обяснят колко е слаба стратегията за национална сигурност в САЩ и как при тях има много сериозен пробив в сигурността, и службите не си вършат работата?"САЩ е една от най-престъпните държави с най-високо ниво на насилие и религиозен фанатизъм. Там няма никаква сигурност за никой. Дори мексиканците се изнасят от там след 20 години имиграция. Дано НИКОГА не приличаме дори малко на долните янки.

74

Анонимен

преди 11 години

Наистина не мога да изпитам съжаление към хамериканците. Да си се правят по между си каквото искат. Или по - скоро - де да си правеха каквото си искат само помежду си.

73

с.

преди 11 години

Мръсната русофило-комунистическа пасмина пак се е събрала да плюе!Не ви ли е срам бе!?*** изтрещяла!Загинали са невинни и невъоръжени хора отишли на кино!Като бяха наводненията в Русия и загинаха невинни хора ние трябваше ли да се радваме като вас бе!?При всеки инцидент в САЩ затъвате в щастие и лиги!***!

72

Патриот

преди 11 години

вероятноста в сащ да станеш жертва на насилствено престъпление е по-голяма от някоя африканска държава!

71

jiko

преди 11 години

Очевидци разказали, че двамата нападатели открили огън в два отделни киносалона, разположени в мол в предградието Орора, и хвърлили бомби със сълзотворен газ.Parvo sa hvarlili SG i kogato horata biagat ot kinosalona na izhodite gi streliat ... ama nashta jurnalistika taka moje da opishe che da obarka vsichki ;)

70

КОМУНИСТ

преди 11 години

къде го видяхте това"нападението било извършено от двама мъже" ???Всички медии съобщават за един на 24 години -млад пролетариат!!!

69

Данчо

преди 11 години

Те че няма доброволно да се разпаднат няма,нека се избият сами,едно зло по малко но е лошо че изнасят смърт и болка по целия свят-теса заразно зло и трябва някой да ги излекува..................

68

!!!!!

преди 11 години

А на мен никой не ми вярва,че това е най-извратената и изтрещяла държава в света !!!

67

Мислещ

преди 11 години

Само така ще се събуди зомбираното от реклами затлъстяло консуматорско общество, браво! Трябва и тук някой да направи същото, повдига ми се като гледам мазните и самодоволни физиономии на дебелите среднокласци в мола, нагъващи "здравословни" салатки за 10 лева едната, докато в африка децата умират от глад. Смърт за консумерското общество, смърт за Америка!