66

Анонимен

преди 11 години

ок, изваждаме "хомофили". За останалите "неща" е ясно, че са присъщи на всякакви хора, но при "вас" са концентрирани. Кажи ми кой друг би посочвал survey със заглавие "mac-users-are-richer-cool" ?

65

Анонимен

преди 11 години

Първо всеизвестно е, че американците са си расисти, нищо, че привидно го играят толерантни пред другите. Второ, къде видя "обратна" ориентация в нечии коментари, ако коментар изобщо би могъл да има хомо излъчване. Сори, ама ти в ред ли си? Човека е написал, че продуктите са "магични", като цитат на самите Епъл, представящи всеки свой продукт като "magical", което си е леко смешно, признавам. Арогантността и самовлюбеността са неща присъщи за всякакви хора, не само Епъл феновете.

64

Анонимен

преди 11 години

"Щото в Америка много не се кефят на цветнокожи" Това го казва фен на Епъл, като причина за уж ниските продажби на други освен Епълски телефони. Хомофили сте, щото like-вате коментари като този на Chris, които коментари имат определено обратна ориентация.Радва ме факта, че не оспори "арогантни" и "самовлюбени".

63

Анонимен

преди 11 години

Аз също съм ги изчел и затова зададох въпроса. Къде се плюят цветнокожите, къде някой е тръгнал да защитава гейовете???

62

Анонимен

преди 11 години

64, до този извод стигнах след като прочетох коментарите. Ако искаш мога да ти ги посоча ?

61

Анонимен

преди 11 години

Кое те наведе на мисълта, че сме хомофили и расисти??? Не съм забелязъл някой тук да се изказва в защита на хомотата, нито пък да говори срещу цветнокожите.

60

до Гост

преди 11 години

И каква излезе, че освен арогантни, самовлюбени, хомофили, Apple феновете са и расисти ?

59

до Гост

преди 11 години

И за това цветнокож им е президент ?

58

Гост

преди 11 години

Щото в Америка много не се кефят на цветнокожи, ако не знаеш. А на тебе пък в какво ти е провървяло, като си такъв огромен неТЪПАК?

57

Анонимен

преди 11 години

до 59Що ве, *** от България има претенции да му е провървяло в САЩ, що и на корейците да не им е ?

56

Wizzy

преди 11 години

Както вече казах, а ти не си прочел, номер 1 телефони в САЩ са Епъл, Самсунг може и да са набрали популярност, но броя продадени бройки е нищожен в сравнение с продадените епълски телефони. Нали не очакваш сериозно в родината на iPhone шанс да имат корейците, особено с абсурдно грозния дизайн на телефоните им???

55

mindo

преди 11 години

Що е пич? Децата нямат нужда да комуникират? Аз нямам нужда да го знам къде е във всеки един момент? Или е вреден или няма 1000 други приложения? Ти да нямаш айфон случайно?

54

Анонимен

преди 11 години

Wizzy, не трябваше ли да тръгваш за работа ? В кой щат си, междудругото ? Къде търпят кресливи комплексарчета, които седят до късни часове и се тупат в гърдите колко над останалите са, заради избора им на марка?

53

Wizzy

преди 11 години

Ми то никой телефон не е за дете, ама както и да е. Мариянчо, този ти цитат "тъпо парче си ти" го използваш постоянно, липсата ти на идеи е малко натъжаваща. В Щатите от опит мога да ти кажа кои телефони преобладават, но най-вече кои са смятани за номер 1 и за това не ми е нужен Чичо ти Гуугъл. Мога да мисля и гледам сам, не прибягвам до търсачката, за да мисли вместо мен;). Самсунг никой не ги възприема насериозно, поне що се отнася до мобилни телефони, просто не ги бива в тях и това е.

52

mindo

преди 11 години

Понякога, след като прочета някой по - ожесточен спор, взимам айфона на малкия и го разглеждам, опитвайки се да получа онова особено усещане, че съм особена порода. Мамка му, не се получава. Телефон като телефон. Малко непрактичен, красив, но толкова. Не е за дете дето ще го изтърва 2 пъти на ден.

51

mindo

преди 11 години

На времето споровете бяха Линукс - Уиндоус :). Линуксарите бяха техничари, а уиндосарите си бяха потребители. Линуксарите използваха и Уиндоус, а уиндоусарите използваха офис пакета :)и нямаха база за сравнение. или пък бяха пробвали Линукс за 5 минути и се бяхан отчаяли. Уиндосарите се мислеха за по- интелигентни и по - богати, така и не си признаха че са лаици. Ситуацията тогава много ми напомня на ситуацията сега.

50

Wizzy

преди 11 години

Ама нали искаше проучването? Вземи го прочети, а не lol-вай. Ще ти стане ясно точно колко сгърчен си;)))

49

Анонимен

преди 11 години

"mac-users-are-richer-cool_n_310332.htm" - I lol at this :)

48

Wizzy

преди 11 години

huffingtonpost/mobileweb/2009/10/05/mac-users-are-richer-cool_n_310332.htmlЕто ти и линк към проучването. В случай че го цензурират и не можеш да си го намериш сам ( вероятно не можеш), ето какво става ясно от него:Освен, че Мак юзърите са по-богати от средностатистическия потребител на компютри, те са по продуктивни в работата си и си купуват повече техника. Ето къде не принадлежиш ;)

47

Wizzy

преди 11 години

По кое време пиша няма никакво значение. И не ми мисли социалната прослойка, не аз съм част от малцинство на което цяла Америка се присмива;) И пак ти казвам пиши си името, иначе допринасяш силно за имиджа си на мижитурка.ПС: Занимавам се с инвестиции, тръгвам за работа след малко, ти къде работиш, я сподели да видим ТВОЯТА социална прослойка???