41

Тъпчо Балкански

преди 11 години

Българските специални служби и полиция спят! Това са хрантутници на държавата, които само плачат, че са им малки заплатите и се занимават със всичко друго, но не с най-важните и с най-опасните престъпления. Да не говорим за шуро-баджанащината при подбора и назначаването на кадрите. ЦСБОП, ГДБОП, полицията ангажират по-голямата част от реусурсите си и личния си състав с кокошкарски акции и с тях хвърлят прах в очите на хората! (Погледнете назад за какви акции са повечето новини!) Ето го резултата! Кървав атентат, който можеше да бъде предотвратен! Българската полиция набляга на занимания с престъпления от сорта - нелегални цехове за цигари (страшни загуби от тях, леле!) или против "морала": Проституция, порнография, кой на кого бръкнал под полата, виртуални сексуални заигравки на чичковци с подрастващи курвета по Интернет, които доброволно губят девствеността си преди 15-16, че някои и СПИН са успели да хванат (родителите да си следят децата какво правят в Интернет!), които "страшни" престъпления месеци наред ги следят специалисти, вместо да следят подготовките за престъпленията, които отнемат живота на много невинни хора, които простете драги псевдо-моралисти, считам че са по-съществени като приоритет! При това положение и организация, едва ли ще успеят да спрат терористите! (Но има и други въпроси: Дали са искали да ги спрат, кой стои зад атентата и каква е целта му? Нещо твърде бързо решиха, че е Иран. Ако са били толкова наясно, да са го предотвратили! За атентата на 11.09. и други подобни има версии и доказателства различни от тези, които поддържат правителствата!)

40

МАМА И ТАТЕ

преди 11 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, НАЗНАЧЕТЕ СИ ЕДИН ГОВОРИТЕЛ.СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ КАТО ***.

39

Аwaking

преди 11 години

Абе, така ли никой не коментира изречението, че още на 6-ти юли са поканени за КСНС??? Какво означава това?

38

работник

преди 11 години

след 1989 г. сигурността отпадна като грижа на държавата...

37

Анонимен

преди 11 години

Съвет по национална сигурност? Ние национална сигурност нямаме от както нарязахме ракетите Топол, с 8 от които можеше да бутнем Ню Йорк. Да обяснявам ли за преносимата установка Стрелата, на която нито руснаци, нито американци имаха имаха сносен аналог? За златното огледало, което 20 г. по-късно японците все още не могат да повторят като чистота -> разсейване на лазера, който трябва да се отрази в него? Бронематериалите от смоли, които и 50-ти калибър снайпер не дупчеше?

36

Камен

преди 11 години

Извънредно ги свиква след 7 дни ??? Сигурно всички вкл. и Г-н президента са на почивка... що да си развалят кефа... чудо голямо станало, може да почака.

35

Чугуна

преди 11 години

Кафе ли пиха?

34

Чалга култур

преди 11 години

задължително трябва Преслава или някой от Пайнерките да издаде топ хит !Нещо от тпа:Бомбите гърмят в сарафово, но моите бомби са по-големи от дюнерджииские . Мойте бомби са мега бомби силикони...ох мале, ох малеле.....ела да ги хванеп малеле бомби леле....

33

gft

преди 11 години

на 26??? почти десет дена след атентата?вземи тази бърза реакция.тия трябваше още на вчера вечерта да се съберът, а не след 10 дена.

32

11

преди 11 години

Ето така са подредени:1.Ген. Нориега ( Уорлик )2.Ген. Валентин Златев3.Ген. Вальо Танов4.Ген. Бойко Борисов!Бнай Брит

31

Анонимен

преди 11 години

Ха, жив ***! Когато се гътна магарето се сетиха да му правят анализ!

30

Анонимен

преди 11 години

А ,браво, е тоя гламар ще оправи всичко :)

29

БОЗО

преди 11 години

ТОВА, КОЕТО МОЖЕМ СЪС СИГУРНОСТ ДА НАПРАВИМ Е ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ПОВЕЧЕ ЗА ББ И ГЕРБ

28

Killuminati

преди 11 години

Прав е 24, по-дяволите направете нещо, хората вече са на предела

27

Криси

преди 11 години

За съжаление изводите,които е направил последният анонимен са самата истина

26

Анонимен

преди 11 години

Съболезнования към семействата на жертвите...Но за нас има няколко извода :1.Катастрофална външна политика, която доведе до неуместни намеси на България във вътрешните работи на много арабски страни, падане на режимите с които България бе остановила връзки още от социализма и идване на власт на групировки непознати за нас.2.Стотици милиони дадени на службите за сигурност и потънали в СРС-та и активни мероприятия към политическите противници, вместо изграждане на модерни и активни органи... още за сигурност.3.*** изказвания от рода, че нас ни пазят дюнерите , съчетани с очевидна слабост на държавата на всички нива, видими и за обикновенните българи и за тези които имат интереси тук.4.Оставка на министрите Младенов, Цветанов и Аню Ангелов, които са в основата на политиката на силовите ведомства и гарантират националната сигурност с един мотив - НЕКАДЪРНОСТ !

25

БОЗО

преди 11 години

ПЛЕВЕНЛ. ТРЯБВА ДА СЛУША СТАНИШЕВ, А НЕ ББ. РЕЗУЛТАТЪТ Е, ЧЕ СВИКА СЪВЕТА ЗА НАЦ.СИГУРНОСТ КАКТО ПОИСКА СТАНИШЕВ. ТОВА ПОКАЗВА КОИ ПОЛИТИЦИ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ ОПИТ И КОИ НЯМАТ ГРАМ ТАКЪВ.

24

Анонимен

преди 11 години

Сред поканените не е Министъра на вътрешните работи, само главният секретар на МВР?!?

23

анализатор

преди 11 години

Темата на съвета трябва да е повишаване ефективността на службите - ДАНС, ВКР, НРС и анализ на грешките от тези служби допуснали извършването на този атентат. А какво беше и изказването в края на миналата година от приема "Границите ни са защитени и сигурноста ни е гарантирана" Абе разграден двор сме си ние ама няма кой да си го признае.

22

мотив

преди 11 години

Със сигурност Премиера Бойко , ГЕРБ и Цветан Цветанов със сигурност нямат полза от този атентат.