52

Анонимен

преди 11 години

Един Господ знае дали най-добре разследват атентатите или най-добре ги провеждат. Нямаше как да останем изолирани и да не се разтресе и нашата държава от атентат. Тези които са тръгнали да дестабилизират и съсипват в името все на справедливостта и техния си Бог имат за цел страх и хаос и хората да плюят по държавата, както и по всичките и съюзници. Израел е изкуствено създадена държава и като всичко изкуствено не може да е добро и красиво.

51

Анонимен

преди 11 години

Тия ли бяха дето им бяха нарушени човешките права и искат да строят джамия на всеки ъгъл и да ходят с бурки в училищата? Прекалената толернтност на Европа ще затрие европейската цивилизация.

50

Анонимен

преди 11 години

Човеколюбивия Коран и бъдещето на Европа...

49

ЦРУ

преди 11 години

ЦРУ какво е централно разузнавателно или разследващо управление ? ДА викнат Хорейшио Кейн

48

Троцки

преди 11 години

И в България започнаха да правят цирковите номера, неречени "терористични атаки". Интересно ще е да разберем каква е крайната цел.

47

не е необходимо!

преди 11 години

Няма нужда ЦРУ и Мосад да разследват! Българските власти вече намериха и даже наказаха виновника! " Виновникът" се нарича . След светкавична операция на ГДБОП извършителя е спрян и затворен! Хвала на ГДБОП, хвала на герб, хвала на МВР и лично на министър Цветанов!!!

46

6 6 6

преди 11 години

Не разбирате ли че ЦРУ е виновно за взрива на Бургас,това е Американска провокация.Дадохме им База Борисов им лиже задниците.Ето ви Благодарността на Американците!!! Изпратиха Американец да Убие невинни хора дошли на море.За да нападнат Иран.Трябва да се свали това правителство и да се изгонят тези Американци от България.

45

_ATMACA_

преди 11 години

Произволът на юдеите трябва да бъде спрян! Използвайки кученцето си Хамерика, разнебитиха целия свят. В Талмуда са си го написали, в тяхното разбиране за света е описано как и кога да бъде унищожен всеки друг жител на Земята! Много ме е яд за загиналия брат - българинът! Мир нему, Аллах да му прости!

44

Nina

преди 11 години

У нас въобще има ли държава??? Израел и САЩ помежду си обсъждат кой как и какво ще разследва на наша територия!?!? Нито дума за нашите "сили за сигурност"!?!? Нито дума официално /и смислено/ изявление от български държавник!

43

до 50

преди 11 години

Да, и току виж първите кадри от мястото са именно техни. Чисто новия анцуг и фалшива шоф. амер. книжка също. В израелските медии имаше информация и то доста подробна още преди тук да кажат каквото и да е било, аз от тях разбрах какво става и какво са казали нашите първи тикви....

42

кл

преди 11 години

това е работа на цру и мосад,които винаги си търсят врагове и поводи за военна интервенция,така беше и с кулите близнаци,опитват се да вкарат и нас в мръсните си игри,но.....времето ще покаже

41

Mосад

преди 11 години

...са едни от най-бруталните, разузнавателни сили на планетата земя !

40

ттт

преди 11 години

До 41:Докато разследват те, няма начин да излезе така.До 34:Всички живеещи на тази територия, сме разбрали, че държава няма. Има си хас ЦРУ и МОСАД да не са разбрали.

39

ронсим

преди 11 години

Трябва да бъдем състрадателни към случилото се!Преди всичко сме хора!Отричането на тероризма и вандалските актове е важно за борбата срещу него.Нека не пишем коментари изпълнени с омраза (към която и да е нация).Омразата ни пречи да бъдем обективни.Надявам се да се открият и накажат виновниците.Поклон в памет на загиналите и бързо възтановяване на пострадалите!

38

Анонимен

преди 11 години

от днес спирам дюнерите !

37

11

преди 11 години

Да, да знаете много е сложно да разследваш нещо, което сам си направил!

36

_Ястреб_

преди 11 години

37 - По ЦРУ/МОССАД'ската логика, ако се намери турски паспорт, ще бомбардират Гуатемала и Конго. За да бомбардират Турция, трябва да намерят японски паспорт. Знам, че е малко компликирано за тебе да разбереш, но такива са правилата на играта! ;-)

35

7

преди 11 години

дано не излезе, че мосад са замесени.

34

Анонимен

преди 11 години

Ако хванат пиян евреин да шофира автомобил, познайте кой ще е виновен за това ?! Правилно - Иранците...

33

Инспектор ДюДю

преди 11 години

Защо ЦРУ и МОСАД бе? Нали си имаме Цвъко, великият разследващ физкултурник, той да разследва. Или той е спец само по подслушване на неудобни лица и четене на СРС-та в парламента?