180

хитко

преди 11 години

Израел, имат , нямат 10 милиона, разказват играта на целия *** свят...Може само шапка да им сваляме и да се учим от историята им. Който казва, че не са живели в тези територии, трябва доста малко да прочете за да си отвори очите. Те и *** и турците не са били по тези земи на европа , ама не щеш ли и ей ги на...Не казвам, че евреите са идеални, но нормално човек да взема градивното и да отделя ретроградното.

179

LAK

преди 11 години

Жалко за загиналите. Евреите си гръмнаха кулите - близнаци, сега си взривиха автобуса. Искат световна война, лошо, че забъркват България. То е ясно, че ще обвинят Иран, тяхното разузнаване Мусад е най- силното. Хитър ход, крадецът вика "дръжте крадеца"! Малко им е златото, грабено хилядолетия от клетите народи... Лошо е и че има достатъчно *** маргинали, които да им вярват.

178

НЕ НА ТЕРОР

преди 11 години

Мразя терора затова питам господина,кои терористи взривиха иранските ядрени учени?

177

nobody

преди 11 години

Qstreb - tochno taka, false flag operation...Tova e predtekst na vleznat v Iran!

176

недоволен

преди 11 години

Жалко за невинните жертви и техните семейства. Тероризмът е мръсната война на 21 век, век в който не може да има световни войни. А нима не е тероризъм избиването на иранските ядрени учени, или това се нарича превантивни мерки в борбата срещу разпространение на ядреното оръжие. Не трябва да се допуска двоен стандарт при тероризма, защото колко са невинни израелските граждани толкова са невинни и иранските ядрени физици. За всичко са виновни съответните политици, за които това е бизнес.

175

_Ястреб_

преди 11 години

Американската преса - както виждаме и българската преса - вече ни гладят мозъците с иранската връзка! Алооуу ... искам да видя доказателствата!! Това, че богоизбрания лъжец на богоизбраните г-н Нетаняху на 4'тата минута след атентата обвини Иран, ме кара да се съмнявам!!! Януари месец Израел обяви, че през лятото Хизбуллах ще организира терористичен акт срещу израелски граждани! Което се превежда - през лятото ще организираме атентат срещу евреите и ще натопим Иран за това!!

174

обективен

преди 11 години

бг. комунистическите/ русофилски *** веднага защитиха терористите от иран, това е очаквано. Смъртно наказание за извършителите и също такова за подбудителите и организаторите от иран!

173

do 200

преди 11 години

za6to na 9.11 pri pradniq film na cionistite evreiskite firmi na sa rabotili i kolko nevinni zaginaha v irak zaradi vuobrajaemoto qdreno oruzie ahahahaha pulni sme6nica ama sega 6te si namerqt maistora

172

Анонимен

преди 11 години

posledniq napun na cionistite da razgrabqt petrola na iran ahahahah koito povqrva na taq konspiraciq neka da nameri kadrite ot 9.11 kogato uzz udrqt pentagona

171

наблюдател

преди 11 години

Аман значи от конспиратори. Ами ако наистина това е било атентат от страна на мръсните ислямисти?!?!?!?!?! Как никой от вас поне за секунда не си го помисли?!? Ама нали най-важното трябва да е да плюeм по "мръсните ***" и да се е*ваме с паммета на загиналите хора...

170

umen

преди 11 години

Oste li haresvame chalga i duner kebap?

169

до 204

преди 11 години

Май въпреки намалянето в цената,пак не можеш да си купуваш хапчетата за шизофрения.Ами да ти ги сменят с по-евтини,все е нещо,макар че не вярвам и най-добрият антипсихотик да те оправи.

168

Анонимен

преди 11 години

На снимка - лицето на световното зло. Относно атентата - мойте съболезнования за загиналите да почиват в мир. Лошото е че винаги нормалните хора са жертви , а онези които стоят зад всички злини остават безнаказани. Изреалското правителство забрави, че всички ние сме деца на Бог и че Той всичко вижда и колкото и да са богопомазани израелците- те са тези, които мътят водата и Бог знае това. Натаняху обвинява персите , защото има една единствена цел - война с Иран

167

Анонимен

преди 11 години

Най-големия политически съюзник на Нетаняху се оттегли от коалицията с този престъпник, той казва, че ще има атентат и на другия ден има атентат, те Иран сигурно само чакат най-удобния момент за Нетаняху за да извършват атентати. За да вярваш на тоя престъпник е нужно поне едно от следните условия:1 - да си малоумен2 - да ти се плаща щедро за товаСъчуствам на жертвите и близките им, но което е по-лошо, истинските виновници остават безнаказани, и само се води до повече страдание за хората!

166

Ройтерс

преди 11 години

Breaking news: Смел израелски журналист е намерил ирански паспорт(задграничен, полуизгорял) на мястото на атентата.

165

до 191

преди 11 години

Традицията трябва да се спазва, очаквам утре Младенов да обяви война на Иран и с подкрепата на съюзниците нашите теляци ще смажат 70 милионен Иран.

164

Анонимен

преди 11 години

"Всички признаци сочат към Иран"Светкавично!Да не излезе поговорката"Крадецът вика, дръжте крадеца"

163

Анонимен

преди 11 години

Вчера тоя същия обвинява Иран, че са терористична държава, днес чувам за взрив на рейс с еврей и без да съм професор по международни отношения, веднага разбрах, че иранците са виновни :)

162

Анонимен

преди 11 години

Да , както всички са съгласни - зад атентата стои Моссад - удобна позиция да извличаш дивиденти, голяма работа, че няколко сънародници са изпратени при Бог.

161

Анонимен

преди 11 години

Да благодарим на Боко, че ни въвлече и в тероризъм. Много ясно, че са избрали БГ *** за малкото си жертвоприношение, нашите тикви тук нищо не могат да докажат, а тоя гнил картоф натеняху може да твърди квото си иска без проблеми...