91

Vreme

преди 11 години

hotel-vreme-chernomorec.alle.

90

Vreme

преди 11 години

Хотел "Време" Ви предлага една приятна и спокойна почивка на южното черноморие. Хотела се намира в град Черноморец, на 300м от плажа на къмпинг Черноморец, и на 400м от централния плаж на града. Мястото е тихо , много подходящо за спокойствие и релакс. Хотела разполага с 15 двойни стаи със самостоятелен санитарен възел, балкон, хладилник, телевизор в някои от стаите и безжичен интернет . Към хотела има ресторант и барбекю с типично българско меню на достъпни цени.

89

Анонимен

преди 11 години

kvi tyristi bre,v bg veche slagat bombi.

88

варна

преди 11 години

тия от бившия "соц",за нищо не стават.за какъв ръст става дума като тия пристигат с 2 лева в джоба?на нас ни трябват германци и англичани,скандинавци....още едно такова лято и морския туризъм е чао!

87

BG-681

преди 11 години

След последното ми кулинарно изкушение в нашето черноморие, 3 дни прекарани в тоалетната и пречистване на дебелото черво от натравяне, не мога да си представя какъвто и да е вид BG-туризъм!

86

Анонимен

преди 11 години

Poboi v kra4ma ***/LoaULa

85

Анонимен

преди 11 години

само руснак може да си поръча вино за 1000 лева и да не го допие ама наще *** него разбират предпочитат да душат пръ.нята на немците дето броят всяка бира добре че повечето от първите споделени се ориентират не в българия и правилно правят

84

Мен

преди 11 години

Най-гадните туристи - скандалджии, претенции и задължително искат да им се говори на руски. Отсвирвам ги бързо, още щом започнат да се пазарят.

83

Лайноморие

преди 11 години

Тя сволача си знае мястото - в "***" ха ха ха !!!

82

Анонимен

преди 11 години

Единствения негатив, е че ще гледаме ужасни руснаци и ще им слушаме *кия език...

81

Уорлик до 93

преди 11 години

Най-сетне някой да оценява усилията ми по достойнство!

80

ГЕРБ

преди 11 години

Тапаците бачкат за жълти стотинки а ние Управляваме и Гръдим!!!!Кво обслужване искате като детето дет ви обслужва е на 350 лж заплата на месец бре !!!!

79

без коментар

преди 11 години

България е на едно от последните места в Европа по качество на плажовете, заедно с Белгия, Латвия и Естония. Това сочат резултатите от последния годишен доклад за водите за къпане на Европейската агенция за околна среда (ЕЕА) и Европейската комисия, който описва качеството на водата в над 22 000 места за къпане на плажове, реки и езера в цяла Европа

78

Анонимен

преди 11 години

Той твърди, че върху вътрешния туризъм положително влияние оказват инвестициите, направени в пътната инфраструктура - пускането в експлоатация на пътния възел "Меден рудник" между Бургас и Созопол, !!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

77

ХА,ХА,ХААА...94...

преди 11 години

РУСНАЦИТЕ , МОЖЕ ДА СА ТИ "СКЪПИ"БРАТЯ , ....НО, ПАРИТЕ ИМ СА НИ ПО-СКЪПИ И ТЪРСЕНИ В ТАЯ КРИЗА!ЗА УТЕШЕНИЕ.... ПРАВИ ИМ "БРАТСКИ "....БЕЗПЛАТНИ *** НА МОРЕТО!ТАКА ЩЕ СЕ УДОВОЛЕТВОРИШ ВЪТРЕШНО , ДРУГАРЮ....!!!!

76

1985

преди 11 години

Махнете визите за братушките! Те са най-добрите туристи.

75

до 89

преди 11 години

Защо не пишете какъв е ръста на летовниците от САЩ?Ми колкото и да ти е чудно - аз съм екскурзовод и лично карах американци на джип сафари (jeepsafari.info)тази година - 4 групи по 40 души всяка. Миналата година нямаше ни един.

74

Нека идват хората..

преди 11 години

...всички идват с парите си...А, ПАРИТЕ НЕ МЕРИШАТ!"МАМАЛИГАТА"... Е ВИНАГИ ,ДОБРЕ ДОШЛА ЗАЩОТО СА ДОБРИ СЪСЕДИ И ВИНАГИ СА БИЛИ ТАКИВА!!А ,НИЕ ...КАТО ПО-ПРОСТИ И ГЛУПАВИ ОТИВАМЕ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!ДА НИ Е ЗДРАВЕ!

73

Анонимен

преди 11 години

А защо визите за украинци се издават от частно дружество което товари цената и това със знанието на нашите управници

72

Анонимен

преди 11 години

В България, Гърция и Турция нивото е доста ниско, като най-зле е в България. Вместо да си даваме парите за Халкидики или на мутрите по Черноморието, по-добре да ги дадем другаде, например в Испания.