64

Анонимен

преди 11 години

Специален контрол за турските автомобили на граничните пунктове - по-високи цени на винетните такси, проверки (платени пак от тях) от доктор за физическото състояние на шофьорите, както и други подобни мерки, които биха ограничили инцидентите ,по НАШИТЕ пътища!

63

Анонимен

преди 11 години

До антиес ;Защо точно в БГ ,защото в БГ пътищата са най кофти на света затова.

62

Kreti

преди 11 години

Втория Фактор са КАТ , турците знаят че сресту 10-20? им се разминава при привешена скорост и карат като бесни. Полицая спира 5-10 коли колана по 15? на кола 150? познайте колко пари правят на нощ КАТАджиите, сега за тях е златно време , даже като има катастрофа са на загуба , колко Турци са пуснали безплатно да карат :) :) :) докато се занимават с катастрофиралия?Не може да се карат 3000-4000км без сън на Ред Булл

61

Kreti

преди 11 години

Проблема на Турците е че карат без почивка и се наливат с РЕД БУЛЛ и резултата е това което е станало. Аз предпочитам да летя 10, пъти съм карал Виена(Австрия)-Пловдив и да ви кажа по това време на година е трагедия да се кара. Ако отнесеш 4-5 часа чакане на Унгарска Граница и още 2-3 на Българо-Сръбска граница просто се прибираш труп, а са само 1150км до Пловдив . Турците карат понякога по 3000км с по 2-3 часа сън на денонощие !

60

ха ха

преди 11 години

единственото нещо , с което печелихме класациите(брой ПТП ) и ни изместиха чужденците , то с тая лятната жега и катастрофи не ни се правят вече ....

59

До 60

преди 11 години

Както и турците!видно е от коментара ти

58

antiES

преди 11 години

и забележете-от Франция до Турция пътуват и точно в БГ катастрофират и що ли баш тук

57

BG man

преди 11 години

Turskite gasterbaiteri karat na van kato mu6i4ki no kato vleznat v BG mislat 4e sa si v tex i karat kakto si izkat a i umorata i straxa za obiri gi tormozi,i autoban da ima tur4ina si e tur4in trebva da e parvi i s golem mastraf.

56

люсич

преди 11 години

До гурбетчия. Ами хубаво е да поебваме псевдо турците, както ги ебваха и "сънародниците" им, когато Тато ги натири. Те за друго не стават тези ***.

55

трапера

преди 11 години

*** са най-слабите шофьори в Европа, че може и по света. Да не говорим, като падне малко сняг... пази, Боже, от тези мангаля.

54

Do gurbet4ia

преди 11 години

Bouk kafa ama bosh(golema glava ama prazna) te tova ste alamkolu.

53

Анонимен

преди 11 години

Я, лещояда вече се постнал! Ами много слаби шофьори са, пътя е дълъг и като наближат Свиленград, вече са издали багажа от умора. Много катастрофи правят, не е до качество на пътната настилка. Задръстват колите с багаж, деца, въздух няма вътре, като катунари са...

52

_Ястреб_

преди 11 години

64 PS: Всъщност не съм сигурен дали бяха на три окена. Спомням си, че ставаше въпрос за три водоема - може и морета да са. Или язовири.

51

_Ястреб_

преди 11 години

64 - Това е разширената история на великите българи на три океана!

50

f

преди 11 години

v 4uzbina sam ot 6 godini i znam 4e za bgitata se govori mnogo zle kato naprimer,gadove,svine,prostaci i pro4ee dokato za turcina se kazva a ok turkq

49

гурбетчия

преди 11 години

Карат бързо за да излязат по-бързо , страх ги е да не ги оберат !Един го ограбили полицаи в Бг.,та човека ми каза така : бак кардешим , Булгаристанда сикилен гьоте мехлем булунмаз !/ виж братко ,в Бг. за нае.бано дупе мехлем не се намира ! Доста ме разсмя с тази дума ,дори ми стана неудобно ,човекът ми разкажа за преживяното си в Бг. ,а аз след тази фраза започнах да се смея !

48

Батко

преди 11 години

От Свиленград съм и трябва да ви кажа, че летните месеци юли и август е брутално с тия турци. Колони от тях по главния път и магистралите. Карат по- зле от българските джигити. Имам чувството, че тези за пръв път се качват на кола като тръгнат от Германия (или където там са) за Турция. Така ако карат в чужбина, жална им майка. Преди няколко дни един така ме засече- излизат от отбивка 2 коли. Първият добре, но вторият вместо да ми даде предимството , се изцепи пред мен. Добре, че внимавах и спрях

47

_Ястреб_

преди 11 години

Като ги чета коментарите, незнайно защо се сетих за Радой Ралин и стихчето му:"Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка,цуни-гуни, вади-тури,народили чукундури,хем ебливи, хем крадливи,но най-вече злобливи!"Злобата на *** и глупостта на злобаря са безкрайни! Не напразно българинът е известен около света не само като гениално глупав, но и нихилистично злобен! И както виждаме от коментарите, българин прави всичко възможно, за да си защити тази титла!

46

ЛЕШОЯДИТЕ

преди 11 години

с жълтите жилетки там на снимката сигурно ще претарашат колата ! Да пази Господ да не ти се налага да пътуваш през "европейска Бг."!

45

не ви се е случвало

преди 11 години

и не знаете ! Знаете ли колко е трудно да си пътувал 2000 км. по хубави пътища и по едно време се озоваваш в ада ! Не можеш да караш бавно защото бързаш да излезеш от ада ,за да не те обере някой полицейски патрул ! Абе , море и мъка ! Господ търпение да ви дава на живеещите в европейска България !