13

до 15

преди 11 години

в грешка си нещо със забраните в Европа, напр. в Германия забраната е събота от 22 до неделя 22 ч.Заради високи температури на въздуха никъде в Западна Европа не спират движението.

12

Анонимен 2

преди 11 години

В западна европа е забранено като цяло движението от петък вечерта в 22ч до неделя в 22ч или до 24ч (не съм сигурен за неделния час).Нали искате закона да се спазва?Нали сте много праведни?Защо тогава ни един закон не се спазва унас?Закона е за да се спазва!После пътя като стане на бразди ще ревете, че няма път вече!Аман от разбирачи в наща държава!

11

шофьор С+Е

преди 11 години

А аз в гърция си карам и на 52* на слънце в тира има термометър,като си карам тира отворил съм прозорците карам по къси панталони гол до кръста,и съм пуснал пердетата отсрани на прозорците,че само да си подадеш ръката и за 10-20мин.се изпича и боли яко,инак тира не грееше чудна работа а съм фул 40т.това от Лариса насам към Солун и после идва Кулата,там никой не спира тировете нито пък някъде по европа спират тирове заради жегата,тук при нас им омеква фалшивия асфалт така викат милиционерите...

10

Анонимен

преди 11 години

А така, иначе хасвалто ше се подбие и ше стане зян. Бойко толкова се изгърби да го настила, че и пари от собствения си джоб извади.

9

до 8

преди 11 години

В Млечния път, в нашата слънчева система, на планетата Земя, в Европа, в Република България...за века не мога обаче да ти кажа.

8

Анонимен

преди 11 години

Тоя полицай всяка седмица го гледам,дайте нова снимка.

7

До 6

преди 11 години

В коя галактика ще е това?В кой век?

6

Анонимен

преди 11 години

Само в България и Румъния от страните членки на ЕС има такава забрана при високи температури.Колкото до новата магистрала тя е забранена за товарни автомобили може би заради "качествена" настилка.

5

Анонимен

преди 11 години

А след време ще има навсякъде магистрали и настилката няма да се размеква от автомобилите колкото и горещо да е и колкото и тежки да са товарните автомобили. Просто асфалтът ще се замени с друг материал, който няма да се влияе от 40 градуса температура.

4

ТИКВОЧА

преди 11 години

Е,нали направих магистрали,оставете матряла да се кефи.

3

Анонимен

преди 11 години

Затова пътищата са заприличали на коловози, защото много се спазват тия работи.

2

Анонимен

преди 11 години

а мислят ли шофьорите как ще издържат при тези високи температури да стоят на едно място до 22 ч.? При високи температури в някои държави забраната отпада.

1

Анонимен

преди 11 години

Забранено е в петък и неделя, и то в определени часове - от 16 до 22!