234

Дедо

преди 11 години

Радвам се, че почна да се говори за това. Още преди 22 години мислех, че ще стане ... За съжаление, в предишните години организираната престъпност не го допускаше

233

Анонимен

преди 11 години

Ооо Костов Костов до кога ти ще даваш съвети? Земи се скрии че инак си за затвора. Цветанов е прав като им дава примери на пострадали българи .а наказание няма.

232

Анонимен

преди 11 години

Всички приключили с осъдителна присъда дела на тези така безпристрастни съдии са или на някой нещастен *** или на пияни шофьори където всичко е заковано за 20кг.желязо-3 години затвор.За 8-10 мил.лева а ама може и да не е той може някой извънземен да ги е взел пък току виж някоя милка случайно в банковата им сметка незнайно от къде е влязла.НА ТОВА СЕ ВИКА МАФИЯ!!!!!!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗИ КОИТО Я ТОРМОЗЯТ!!!!!

231

do 275

преди 11 години

Не живея в Б-я от 14 години бе,и цялата информация получавам от медиите.

230

не син

преди 11 години

До 267,270 и други подобно мислещи Тук във форума има добре организирана група костовисти. Добре платена, няма как ! И затова не се учудвайте на хвалебствените коментари за *** и на минусите , които получаваме 1

229

Костов никога

преди 11 години

Костов никога не ми е бил на сърце но не мога да не се съглася с него че: не ВСС, а Цветанов и Борисов са провокатори.

228

33

преди 11 години

Много правилно е освободена.Щом толкова години не може да приключи такива важни дела.Значи ни е добър юрист.Да си намери друга работа ,аможе би комунистите ще и помогнат.Има толкова кадърни млади деца,които са без работа.Те ще помогнат на България да се отърве от корумпираните комунисти.Имат смелоста да кажат"тя си вършела добре задълженията"по 5-6 години..................................колко разплакани майки чакат правосъдие.Няма що.Много добре си е вършила работата.Може да чака и похвала или

227

Анонимен

преди 11 години

"Какво да отговоря на писма от жертвите на престъпността и делата, които тя е гледала, когато делото за отвличане е прекратено заради изтекла давност. Какво да им кажа на родителите на изнасилените две момичета", допълни той.

226

до 274

преди 11 години

чак сега??????????? къде си бил три години, че не видя как сутрин се говори едно, вечер друго, а накрая се случва трето???И досега ти е харесвало?????

225

qwer

преди 11 години

Много интересно,досега се искаше да се води борба с корупцията в съд и прокуратура,защото Европа ни предупреждава за това постоянно,а сега когато започна отстраняването на корумпираните целият едва ли не парламент в едно с правителството нададе вой в защита на доказала се в корупция съдийка.Гласувал съм за ГЕРБ,но нещо започнаха да ми се струват неадекватни,а да се заличат злите комунисти от власта тези действия на правителството са противопоказни.Б-я пак се отклонява от правият път.

224

Богдан

преди 11 години

Фактите са налице,няма един осъден от знаковите дела!Какво можем да си помислим? Може би,че имаме най кадърните адвокати в света или най корумпирана съдебна власт!

223

Анонимен

преди 11 години

КОСТОВ Е ВЕЛИК ПОЛИТИК!

222

Анонимен

преди 11 години

Май всички партизани - сини, зелени, кафяви, турскосини, жълти, като и безцветни всякакви са се родили от едно семе...Ама редко плевим май...

221

черна мърша долна

преди 11 години

*** костуф от балкона ли скочи ,преби ли се наи после тая смрад не земна

220

Анонимен

преди 11 години

Май всичките са в един кръжок ...

219

Анонимен

преди 11 години

Еееееех, Цвъцко! Кво нагло коп.ле си! Ами акцията с името "МИРОСЛАВА"! Тя май завърши едва вчера, а?! Хубавото е, че скоро и ти ще свършиш - и то не само върху бялото ду.е на някоя проста гербаджийка!

218

Анонимен

преди 11 години

Кефя се на борците за правда: СерГЕЯ, Гоце Трипера, хидроинженер Доган, Пръмова, мавъра Костов, Учиндолския мутро-чалгияр Слави, дъртата к*рва Кулезич, Пишман Диков, дриснята Милен Цветков, ''последната инстанция'' Явор Дачков, съществото Михнева, ''социолозите'' и цялата им менажерия и машинария от Трактори и Хамстери!

217

Бай Миле

преди 11 години

Е и за 5-те апартамента нямаше шум и за шумните акции, с имена на какво ли не, нямаше шум и това ще отшуми... както и ГЕРБ!Наздраве... а бе, мина ли 8-ми март?... Поне тогава си еб***хме жените, а сега нас ни е....т!

216

Не може така !

преди 11 години

Цветанов е бивш шофьор на УАЗ-253 към ДС, бивши дългогодишен деловидител в Народната милиция и бивш физкултурник, а случайно министър според волята на 1,68 млн.глави ***.Ваньо Танов каза ( преди малко повече от една година) , че Цветанов е прекарал контрабанда една цистерна с гориво и един тир с цигари. Не може точно този човек да дава оценка на съдия Тодорова - председател на Съюза на съдиите в България. Друг е въпроса , че Цв. е случил на най работливите и най спестовните тъст и тъща.

215

БРАВО!

преди 11 години

"Три години сте в управлението. Трябваше да излъчите представители във Висшия съдебен съвет (ВСС), да промените системата, а не да ползвате всички връзчици и да включвате компрометирани хора", скочи отново Костов.