17

ала бала

преди 11 години

С цялото ми уважение към Алма Матер , но за мен Икономическите и подобните нему университети са" Втора употреба", така че поле за изява в писането има и то голяма.

16

За сведение

преди 11 години

Вече сме "Трета употреба"!

15

ИСТИНИТЕ

преди 11 години

"Болестите на икономиката днес могат да се решат единствено чрез знанието".Що е то чест, морал, почтеност, етика, достойнство, благородство, доброта...Знанието е след всички тези човешки характеристики.А в милата ни татковина тези думички са митология.

14

Конкуренти

преди 11 години

Що е то журналистическа конкуренция?

13

JOBS

преди 11 години

Колко журналисти на година бълват родните университети?1000? 1500?

12

секирата

преди 11 години

Пишете, пишете. Не се влиза лесно в "българския Харвард" ;)

11

1

преди 11 години

Не са стоки "втора употреба", а "ремаркетирани стоки" :)))

10

Анонимен

преди 11 години

Една от болестите е корупцията в самото УНСС.

9

vesko

преди 11 години

Кое наричате икономика?Лицемерното източване на пари от Европа или откраднатите от знайни и незнайни велможи, фабрики и заводи които бяха нарязани на скрап.Ако капитализма се беше случил по нормален начин хората щяха да ни уважават.Сега сме най бедната и най корумпирана страна в Европа.

8

Анонимен

преди 11 години

Дянков=хер Флик

7

qwerty

преди 11 години

"Болестите на икономиката днес могат да се решат единствено чрез знанието" Това е уникално тъпо, повечето икономисти и финансисти, които движат света са с MBA, докторантура и безброй квалификаций. Резултата от тяхната работа го гледаме от 2007 насам.

6

Анонимен

преди 11 години

И като сме тръгнали да се поздравяваме, поздрави за всички преподаватели, които се отнасят към студентите като към врагове и десето качество хора, дъвчат материали от времето на тяхната младост и в същото време очакват от студентите да бъдат мотивирани да учат и да им бъдат благодарни. С пожелание да си намерят друга работа или да се пенсионират. Време е в българското образование да влязат други кадри, за да се променят и студентите. Кучето скача според тоягата. Отнася се и за двете страни в обр

5

Уркото

преди 11 години

Защо ми е изтрит коментара във възхвала на моя духовен и идеалогичен ментор, татко Адолф Хитлер!?

4

до 1

преди 11 години

Най-голямата болест е Дянков--Прав си, той е най-голямата болест за БСП.Ако не беше той, отново щяхме да си спомним гладните години от времето на управлението на БСП - Луканов, Жан Виденов.Червеният вожд Първанов предлагаше България да вземе огромни заеми и да ги даде за заплати. Точно същото направи Живков и още му сърбаме попарата.

3

Крис

преди 11 години

Когато бях приет същата специалност се бореха повече кандидати и то за петдесет места.

2

Софиянец

преди 11 години

"Винсент" Тановски?!? Затвор за такива родители!!!

1

monah681

преди 11 години

Pozdravi na doc.Radka Cenova