70

Анонимен

преди 11 години

А ти бе, Ген, като какъв се изживяваш тук?!!!

69

Ген

преди 11 години

Пак много експерт, много нещо... Бог да ги прости хората, не сте били там да знаете каква е била ситуацията. Стига сте люпили семки по форумите няма да ги върне хората това...

68

Izik

преди 11 години

Тука в Холандия писаха един българин дето се беше опитал да се съзтезава с подвижния мост ама не успял, спирачки - беше станал на хармоника - срам, срам...

67

Анонимен

преди 11 години

До този прелез има много високи бурени.Трева висока колкото дърветата.Няма бариера.На 20 метра след прелеза има знак стоп,спираш и нямаш никаква видимост заради високите треви.Така е в много райони на страната.Жалко за младите хора.Мир на праха им.

66

машинист

преди 11 години

Към 77. Сигналите са поставени от дясно, а там храсталаци няма. Сигнализацията работи безупречно, и се вижда, и се чува нормално.

65

Roko

преди 11 години

Сигнализацията на въпросния прелез е от преди има- няма година. И една проста сметка - скорост - 60 км/ч, заделстването на сигнализацията е когато влакът наближи около 1000 м. преди прелеза. Колко време се чака на прелеза?! Елементарно, но боли много!!!!!!!!!!!!1

64

Варна

преди 11 години

Жената е старша сестра в НХО в болница Св.Марина - терапията, няма бариера на местото на трагедията и никаква видимост - 20 метра и остър завой с много зеленина от която не се вижда и светофара!

63

до 74

преди 11 години

Ти за светофар на ж.п. прелез не си ли чувал?Това светлинна сигнализация ли е или е някаква друга?

62

Анонимен

преди 11 години

Минута невнимание,после цял живот смърт!Така казват.Как ще качиш семейството в колата си и ще се правиш на Шумахер?Може да си мина на червено,мога да си карам пиян,може да заобиколя бариерата,може да си натисна газта...Да,ама не може!Защото стават ей такива неща!Страшни!Тъпотията е голям бич и българите ще изчезнем в най-скоро време.Нямаме възпитание и на пътя,караме кой колкото и както си може и иска и се трепем.

61

Жо

преди 11 години

ЦИТАТ: "...влак 28991, който е преминавал през жп прелез с включени светлинен и звуков сигнал."КОМЕНТАР: Това да не е линейка или пожарна? Машинистът подава звуков сигнал на 400 метра преди прелеза и толкова. Няма изискване за "светлинен и звуков сигнал" при преминаване на прелеза.

60

БДЖ

преди 11 години

Никой не споменава и другия потърпевш - машиниста, кошмарите които ще го преследват до края на живота му. Тук е момента да помоля самоубийците - не се хвърляйте пред влак, нямате си на идея каква травма причинявате на хора които нямат нищо общо с вас и проблемите ви!

59

Рудолф Хес

преди 11 години

До СФ Хальооо, , да не се имаш за много културен и възпитан софиянец. Имам двама колеги кореняк софиянци и двамата караха като диваци минават на червено не спират на червен светофар когато видят, че няма коли. Зебрите за тях са просто някаква цапаница на пътя. Сега кола кара само единия защото книжката на другия е в полицията и го чака дело за шофиране в пияно състояние. Изхвърлила го охраната на немската дискотека оня запалил колата и си тръгнал, след което охраната се обадила на полицаите.

58

Петър

преди 11 години

До 70: Такива като теб, родените за "града" трябва да спрат да си приписват заслуги които не са техни. Това, че баща ти е решил да се изпразни в майката ти точно в София, не ти дава абсолютно никакви привилегии пред останалите!!!За загиналите - мир на праха им!

57

СФ

преди 11 години

Такива идват в София и очакваш да ти спре на "зебра". Родените за полето останете си там. Там е и Вашето щастие. В София освен пари ще намерите непосилна мъка.

56

онбашията

преди 11 години

абе какво се заядохте със сигнализацията. вчера докато чакахме на прелеза, поне 3 коли минаха ЗАОБИКАЛЯЙКИ бариерата.

55

прелез

преди 11 години

До: Рудолф Хес: Супер споделям последния ви коментар. Просто предполагам, че най - вероятно става въпрос за невнимание, разсеяност, отвличане на вниманието, а не незачитане на правилата. Защото ако е второто, автоматически го превръща в убиец на собственото му семейство!

54

sss

преди 11 години

Боже,Нека почиват в мир майката и детето.А на бащата *** нека живее с мисълта,че е убил жена си и детето си. По-голямо наказание от това здраве му кажи...

53

Анонимен

преди 11 години

Егати трагедията, бог да ги прости. Поредната смърт в България, причинена от тъпотия. Скоро от този народ няма да остане и спомен.

52

Ебикочев

преди 11 години

Сега сигурно му е кофти.

51

Много видял

преди 11 години

Дори селянин с голф не може да се бори с влак.