135

Анонимен

преди 11 години

Ovchi narode razberi edno, nqma li murtvi politici i biznesmeni za nazidanie ,shte stava vse po zle v nashta tatkovina

134

Стоян

преди 11 години

Явно трябва да се възмущаваме от богатството на точно определени персони . За всички останали се мълчи, просто защото медийния октопод от вестници и телевизии на ДПС депутата Д.Пеевски не им е вдигнал още мерника!

133

qwer

преди 11 години

Хубаво е да влезе този и до живот,но нада ли,всеки нормален човек желае това,но спомнете си други големи крадци В.Топлото,Масларова,ами тарикатските кражби на Ив.Костов и много други "величия" на далаверите,дали корумпираният съд вече не е приготвил своята оферта към Павлов за да бъде оправдан този крадец,за да излезне чист като кристална водица срещу вече може би 7-цифрена парична сума ?

132

Анонимен

преди 11 години

Явно, тая територия, наречена "държава"трябва да се срине до основи,и да се изгради отново! Иначе управия няма да има

131

Анонимен

преди 11 години

Само тези да са ,с мед и масло да ги мажеш.Едни други си вадят кирливите ризи. Какви ли имоти имат И.Кръстева и "слабичкия " й син? Ами мафиотите от ДПс? Ами Овчаров и Костов? Ами разни другари от ГЕРБ? КОй може да си докаже парите от тях? Цв.Бориславова ли? Или Софиянски? Това са много години нечовешко крадене,благодарение на което сме под дъното!!!

130

didoo

преди 11 години

Така като го гледам си живее добре. Изпрал е доста пари, за да се сдобие с тези имоти според мен. Сигурно е доста известен по Френската Ривиера с имотите, които притежава. Ако ги беше дал тези пари за благотворителност, равен нямаше да има!

129

Ферко

преди 11 години

Не само решетки...и глад,и бой,и други работи...Да се мъчат с ортака Донев,не може да останат ненаказани,прротив природните закони е,всяко действие си има продиводействие!

128

Анонимен

преди 11 години

решетки за тоя и авера му донев

127

Kuna Petrova

преди 11 години

А така! Бизнесът с влияние явно върви доста добре, след като Павлов е успял да натрупа такова баснословно състояние под формата на имоти... Донев, който има доста по-огромна империя, го раздава по-скромно, но пък първенющината и липсата на качества при аверът му от млади години сега ще изиграят лоша шега и на двамата.

126

Анонимен

преди 11 години

хайде в панделата

125

Анонимен

преди 11 години

Големите акули в българския" бизнес".Дано взаимно се унищожат и изядат.Нека са удавят в собствената си алчност и освободят българите от своето присъствие.Групировки,кланове и кланчета и все такая ***.Ръфайте се ,до кокал се оглозгайте.

124

от 240-допълнение

преди 11 години

и естествено конфискация на цялото имущество- на него и на цялата му фамилия което е прехвърлял

123

Гад мазна, алчна

преди 11 години

Ето заради такива ще сме със заплати по 130 евро! и ще живеем на заеми, без самочувствие и без работа! Гад нещастна крадлива...обаче имам чувството, че едно 30-40% от българите живеят по подобен начи- всеки според нивото, на което е и алчността, която има! Затова няма пари за народа- защото има много КРАДЦИ! Според мен- публичен бой с пръчки на голо- 500 - пред НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ и затвор- ДОЖИВОЕН- ако се окаже, че е крал. И така- за всички като него!

122

@@@

преди 11 години

А на г-жа Бориславова, за колко са ?

121

Анонимен

преди 11 години

а защо се скри името на Донев? защо се покри той?

120

Денерис

преди 11 години

Любомир Павлов принадлежи към мафиотския клан "Софиянски ДС ". Той заедно с другарчето му Огнян Донев искаха да вземат властта след ГЕРБ, но покрай скорошно повдигнатите им обвинения май приятелството им е поставено пред една голяма въпросителна.

119

mango ot bg

преди 11 години

ei vie balgarite da ne vidite nqkoi preuspql bg i vednaga zapo4vate dago xulite i pliote -evalla imaa mangizi i znae kak da jivee aaaaaaa seaaa PLA4ETE

118

Анонимен

преди 11 години

Това са душманите на народа. Гледайте ги и ги псувайте. Всичките тези богаташи ни бъркат непрекъснато в джобовете.

117

maicheto

преди 11 години

Какви палати си е пазарувал този крепостен чиновник с цветущите прякори Пъпката, Парахода, Кокала? От действията му лъха на невротичност и се обзалагам, че той е просто подставено лице на някой по-висшестоящ, което върши мръсната работа било пране на пари или раздаване на заплахи.

116

пациент

преди 11 години

*** като баща си проф. Веселин Павлов