20

kireza

преди 11 години

до 20 ОняНяма да е задълго щом ние влязохме в Евросъюза.Я пресметни колко империи сме съсипали!?!Още преди да влезем писах че с нашето влизане Евросъюзът ще се разпадне след 20 години,но ясно е като бял ден че съм дал много дълъг срок,съюзът вече е пред разпадане.:)))))Нашите бандити много съжаляват,не можаха да краднат много европарички,както в Гърция например.Жалко е,но ние южняците ще унищожим всичко,що хората могат да измислят......

19

Анонимен

преди 11 години

Кой е тоя град Ремс?! Казва се Реймс и там са короновали френските крале.Мислили ли са германците ,че ще ги управлява оси и те ще са доволни от нея ?! Кадрите на FDJ бяха по-качествени от западно немските. И президентът им е оси.

18

До 11, аз

преди 11 години

Знай, живота е колело... С действия или бездействия, провокираш обратното.Да, "сърбат", но който работи - ще успее. Нещо, предполагам което ти е чуждо!?

17

Оня

преди 11 години

Пергелът върху отворената книга - движи Европа! Но, до кога ли? Двете нации заедно с Франция, носят бремето на византиици, балканци, португалци и испанци. Приоритет е да сме в съюз с развити икономики, молете се да е за по дълго.Нищо добро не ни очаква... важи за сивите и цичащи икономики в Европа!

16

до 7

преди 11 години

За това ,че вече никой не им вярва,съм съгласна.Но е неоспорим факт,че почти всички страни от Евросъюза все още се подчиняват.Там са големите икономики. Но четох анализи,че има голяма възможност за разпадане на тази "неизбежната връзка",заради желанието им кой да надделее в управлението на Европа.И честно казано, не ми изглежда Германия да загуби тази битка.

15

Калтенбрунер

преди 11 години

Макар, че изгубихме войните, показахме на света какво е ред, дисциплина,чест,техника...Освен това доказахме, че на тая планета има ненужни популации, които сриват прогреса. И днес победена Германия е локомотива на света с култура, техника и икономика. А тихата война между Дракона/континенталните държави/ и Анакондата/островните господари/ все някога ще завърши с триумф за Дракона под звуците на Вагнеровите шедьоври!

14

до 15

преди 11 години

Германците ще чакат някой да им даде нещо?! Не знам такъв случай,напротив всички са вземали от тях!

13

Анонимен

преди 11 години

Важното е и дано да не допуснат Турция в ЕС!

12

Анонимен

преди 11 години

Не ми се вярва да са толкова зле военно немците.Още преди 10-ина години показаха една немска подводница нов модел-толкова тиха,че дори рибите били по-шумни.Между другото част от системата и за задвижване можете да видите в френските атомни подводници не е секретно има го в интернет.Та мисълта ми е ако едните са подали задвижваща система от ново поколение другите дали на са им са се отплатили с малко ядрени оръжия.Отдавна са малки-един камион може да пренася стотици.Никога не подценявайте никой.

11

Анонимен

преди 11 години

Казва се Реймс!!!

10

свидетел

преди 11 години

също така, целувайки се х3 пъти уста в уста, Брежнев и Живков през 70 -80г на миналия век се кълнеха във вечноста на българо-съветската (съв.-бг)дружба, в нейната неизбежност и здравина и възможноста на всички да се присъединят(пролетарии от всички страни - обединете се). Така че изглежда, тая Европа, обединена около Гер и Фр започва да заприличва на един С.И.В. а НАТО на Варшавски договор.

9

аз

преди 11 години

голямо примирие няма що. Така са ощетили редица държави след първата световна война, че примирие няма и никога няма да има. Примирието е само на хартия. В сърцата на ощетените народи винаги ще се таи тъга по изгубеното и ненавист към тези, които са им причинили това. Което означава, че все някога в някое поколение може да се родят хора, които ако имат власт при едни дадени обстоятелства биха търсили възмездие.

8

Shutzstaffel

преди 11 години

Хахахаха във франкрайх фанцузите са малцинство. Пълно е със всякакви ***, същото е и в англия *** до ***.

7

до 3

преди 11 години

Да се беше научил как се пише ГерманиЯ, ВеликобританиЯ, преди да правиш дълбокомислени евроанализи. Неграмотен, но със самочувствие на "интелигент"-трагедията на българското общество през последните 22 г.

6

Анонимен

преди 11 години

на тези ционистки *** и кукли на конци никой вече не им вярва pax juden на 19 и 20 век свърши и изградената тогава лихваро-банкерска мракобесна система от сатанинската фамилия на родшилдови изживява последните си дни те го усещат и затова са така озверели ,народа го е казал най-добре кога умирала змията най много хапела ,харесва ли ви или не започва ерата на поднебесната империя ,който се нагоди добре ,който не може ще изпадне зад борда

5

скептичен

преди 11 години

Няма да ги оставят да са единни в истинския смисъл на думата от тези дето са окупирали и двете държави.А и французите вечно ще са комплексирани от германците .Краят на войната беше и краят на европейската цивилизация.

4

До номер 3

преди 11 години

Е ти пък ако си вярваш ,че Германия понеже има забрана за притежаване на ядрено оръжие не притежава. Трябва да си пълен ***!

3

ДОИЧ ЛАНД КАПУТ

преди 11 години

батка ***----неска ФРАНЦИЯ САМО ДА ПОИСКА--И ЩЕ ЗАЛИЧИ ГЕРМАНИА 100 ПАТИ ПО 100 САМО ЗА ДВЕ -ТРИ МИНУТКИ.ГЕРМАНИА ИМА ЗАБРАНА ДА ПРИТЕЖАВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ--А ФРАНК РАИХ ИМА 1000 БРОИКИ.ТЕ КАТО ПОТЕНЦИАЛ МОГАТ ДА СЪЗДАДАТ---НО ПРЕДИ ТОВА--ДРУГИТЕ ВЕЛИКИ--5 ПОБЕДИТЕЛЯ ОТ ВОИНАТА--КИТАИ-УСА-СССР-ФР-ВЕЛИКА БРИТАНИА----ЩЕ ГИ ЗАЛИЧАТ.

2

Анонимен

преди 11 години

комсомолка и социалист в мултикултурна среда

1

къци

преди 11 години

Защо на "Шанз-Елизе" има дървета? - за да могат немските войници да маршируват на сянка.Кое е първото нещо на което ги учат във Френската армия? - Предавам се на немски.Френски инженери измислили нов танк с 3 задни скорости и една предна, в случай на нападение в гръб...