116

Спиридон

преди 11 години

Евала на дядката!!! Дори му е малко на черната гадина, трябвало е да го убие, та поне да не мърси света с помиярския си дъх. Кръвнишки звучи, ама след някоя друга година ще има дране, натам отиват нещата.

115

Анонимен

преди 11 години

Фърлям го *****ала от седмиа етаж и се едно че е играл на балконинг !

114

Анонимен

преди 11 години

наистина преди 89 година се управляваше с твърда ръка, сега защо не може понятие си нямам

113

ан

преди 11 години

ИМАЛИ ОЩЕ ХОРА КОИТО ДА НЕЗНАЯТ ЧЕ В МУТРЕСТАНИЯ ЩЕ ГИ УБИЯТ ЗА 2 ЛЕВА? ПОМНИТЕЛИ КАК СЕ ЖИВЕЕШЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 90 та ГОДИНА? МЛАДИТЕ НЕЗНАЯТ НО ХОРАТА НА СРЕДНА ВЪЗРАСТ ЗНАЯТ. НЯМАШЕ МУТРИ КРАЖБИ УБЙИСТВА ВСИЧКИ ИМАХА РАБОТА И СИ ГЛЕДАХА СЕМЕЙСТВАТА БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА ВОДАТА ПАРНОТО И ХРАНАТА. СЛЕД 90 та ГОДИНА ВСИЧКО ТОВА СЕ СТОПИ КАТО СНЯГ. ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ СЕ ПРЕБОЯДИСАХА В СИНЬО ЖЪЛТО РОЗОВО И УНИЩОЖИХА ВСИЧКО КОЕТО БЕШЕ ИЗГРАДЕНО ОТ НАРОДА.

112

Китаец

преди 11 години

Имам предложение - на всеки хванат *** да краде да му режат топките, за да не се разпространява крадливия ген

111

Поздрави от Ганьо

преди 11 години

В България са на мода :неграмотните хора,евтините жени,мутрите със свински нрав,алкохола и чалгата!

110

Me

преди 11 години

В това село *** са повече от мухите дори..Чудя се И.Г муха ли е.. *** ли е?!

109

Един Българин

преди 11 години

В Турция също има ***, но много ги е страх от полицията. Защо ли? По същата причина ,поради която ги беше страх у нас преди 1989... Трябва да има редовни операции "уважение". Трябва да не се дават даром помощите ,а само срещу почистване, копане на градинки, садене на дървета и пр.

108

Анонимен

преди 11 години

129 описа реалната ситуация и го изтриха ха ха ха ха

107

Анонимен

преди 11 години

до 130, много си зле батко, евалата на стареца, че се е защитил, но хората които казват "сега ще осъдят дядото" са явно по запознати от теб със законодателството в България. В тази ситуация, тъй като крадеца е нямал нож, е доста вероятно да го осъдат, ако крадеца повдигне обвинения ... много е *** тая държава, не можеш дори в собствения си дом да се защитиш.

106

онбашията

преди 11 години

страхливците веднага почнаха да припяват "сега ще осъдят дядото". за разлика от вас мишки, дядката е мъж и е действал като мъж. а вие щяхте да оставите крадеца да се измъкне и да се оправдавате със съдебната система

105

ужас

преди 11 години

В тъпата ни държава най-вероятно ще осъдят дядото аз опит за убийство... горкият човечец, дано се оправи.

104

до 118

преди 11 години

Мравчице мила, дядото не е имал никакво оръжие. Просто е използвал кухненския нож.

103

СПЛД

преди 11 години

Старецът доживот за напдение на социлано слаба елкторална единица....

102

Векил

преди 11 години

Щом е влязъл в чужд дом заслужава нещо повече. Това му е било малко. Трябва закон за неприкосновеност за личната собственост г-жо Цачева. Не си чешете езиците цял ден, а направете този закон, бандитите избиват тези хора, които построиха това, което години наред се краде.

101

онбашията

преди 11 години

127, това което написа във военно време се нарича деморализация и се третира чрез умъртвяване.

100

онбашията

преди 11 години

помните ли в училище как бягахме от час всички или никой? децата явно имат повече акъл от възрастните, защото разбират че ако всички вършят някакво престъпление, то вече не е престъпление. затова всички трябва задължително да отстрелват крадците, а не да хленчат "ама той закона ги защитава". и който пусне крадец без да му направи нищо, трябва да се смята по-долен от самия крадец

99

kALOqN

преди 11 години

".....и храна.." , сигурно е бил Асен Блатечки... :)

98

Имхотеп

преди 11 години

Не е добре да бъдат убивани но е добре да бъдат осакатявани крадците дръзнали освен взлом и обир да извършват и въоръжено нападение на собственника на имота. А на този който е написал статията дано не му се случва на него да го нападнат в собственния му дом !

97

ттт

преди 11 години

Браво, дядо,ама като го набоде да беше завъртял ножа.