58

outsider

преди 11 години

Неонацистите могат да ги обвиняват за много неща, но едно нещо те със сигурност няма да направят: гейпарад като нашия, към който и западни посланици се присъединиха, за да покажат на аборигените какво нещо е демокрацията.

57

BM

преди 11 години

Боже, колко мъка има по българските сайтове , боже...

56

предупреден

преди 11 години

А какво чете господинът с белезниците?Хаавара?

55

до 62

преди 11 години

Не мога, работя над *** ти все още

54

Брунно

преди 11 години

В тази снимка от по ново време,има нещо много познато и да не е правена преди много години в ГДР, за да ни покажат как служителите на ЩАЗИ са спазвали указанията и инструкциите, а и след толкова години могат и днес отново да арестуват със забранени книги в ръка германските ДИСИДЕНТИТИ, разпространяващи антиамериканската идеологическа пропаганда !

53

До 61

преди 11 години

Работи със страховете си ;-)

52

до 60

преди 11 години

Ти... си един автентичен и оригинален, неподправен и изключително балансиран гений, чудо на природата, божи дар, месия дори; твърдо стъпил на земята, добре ориентиран в обстановката, Рамбо си ти; Роки във всичките филми, хищника и пришълеца и фродо и скайуокър (скайфакър) и всичко хубаво, добро и съвършено, познати и непознато на човешкия гений. Разкажи още!

51

Е и?

преди 11 години

Има технолигии, за които май не знаете!С технологии могат да се предизвикват вече всички прородни стихии, за да си мислим, че бог ни наказва. С технологии могат и второто пришествие да ни прожектират и пак да се избиват хора в името на бог?!християнството е било секта преди да стане религия! Ние хората създаваме боговете и ги премахваме.христос ли е посредника на църквата? Защо тази най-богата организация не помага на никой в кризата, а само събира? Защо светлите хора в църквата носят черно?

50

офЦа

преди 11 години

наблягам, друго си е да си ОФЦА ;д или овен - кастриран коч ;д

49

Анонимен

преди 11 години

Ако 8 часа учим, ако 8 часа спим, а останалите 8 *** мразим ;д хейт ми хейтъри, мейтъри, флейтъри и други двукраки нечифтопръстни и прочие. Друго си е да си северняк с черна коса и черни очи и черна, *** кожа ;д от тях са произлезнали арийците на хитлер ;д Друго си е да се кефите на хитлер, който е считал генетичното несъвърпенство за престъпление, а той самия е имал 10000 вродени и придобити болести. друго си е да си офца

48

Бах Мааму

преди 11 години

сега да арестуват всички абонати на М Тел с 088 , и онези хубавите 4 пайнерки от групата 088

47

ТАЙСЪН

преди 11 години

НЕМЦИТЕ СА НАЙ-ПРОГРЕСИВНИЯ НАРОД НА ПЛАНЕТАТА! АНГЛО-САКСОНСКАТА И ЕВРЕЙСКАТА КЛИКА СЕ ПОЧУВСТВАХА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗАСТРАШЕНИ ЗА СВЕТОВНОТО СИ ГОСПОДСТВО КОГАТО НЕМЦИТЕ ВЪСТАНАХА И ПОИСКАХА СПРАВЕДЛИВОСТ. СЕГА ОЩЕ ТРЕПЕРЯТ ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ ДУХЪТ ОТ БУТИЛКАТА,ЗАТОВА ЗАБРАНЯВАТ, ПРЕСЛЕДВАТ, ОСЪЖДАТ! ЕДИН ИСТОРИК КАЗВАШЕ: ЗА ДА СЕ ОЦЕНИ ДАДЕНА ЛИЧНОСТ ИЛИ РЕЖИМ, ТРЯБВА ДА МИНАТ 100 ГОД....Е ИМА ВРЕМЕ, ЩЕ ВИДИМ!?

46

селянин

преди 11 години

В България е нужно да се разпространяват брошури как да разпознаваме глупаците от партия ГЕРБ,защото като паднат от власт ще започнат да се крият.

45

безпристрастен

преди 11 години

Явно германците не арестуват когото трябва, но ако не си поправят грешката навреме, ще има много да патят...

44

за неграмотниците

преди 11 години

Всеки човек на тази земя има право да пие вода от извора. Не като малко дете да му внушават кое е изстрадало и добро и кое лошо! Всеки трябва да има правото да се докосне до источниците на която и да е идеология, да се запознава и иследва фактите, сам да отсява доброто и лошото, причините и следствията и да си формира представа. Това, което се прави сега със забрани е промиване на мозъци е гузност пред лъжи и престъпления, които се укриват и опити да се култивира стадото и да подменят историята.

43

за неграмотниците

преди 11 години

Ясно е, че сте неграмотни с промити мозъци, трудно четете, не знаете и затова криво мислите и говорите.Поне погледнете картинката горе. Двама КАТО ВАС водят един с белезници на ръцете и все пак с книга в тях? Това е много добра снимка с ясно внушение!!!Знаете ли, че в Германия СЕГА много книги са ЗАБРАНЕНИ и политиците им са с вързани ръце срещу това!!! Това ли ви е демокрацията. Да лишавате хората от изворите на знанието и фактите, и да им внушаване с медии , ПР и съчинени долнопробни филми м

42

Е

преди 11 години

То е ясно, че Толеращината насадена от Щатите и към Европа е на път да разруши устоите и. Отдавна преследваната мечта на Американците. Все пак си мисля, че все още можем да се защитим от това разрушение - трудно и с много усилия...

41

SS-Totenkopf

преди 11 години

88 !!!! Смешници,това ли ви е прехвалената демокрация - важи само за промитите мозъци и за евреите,който не е сляп - да се разпознава и да се гони,а? 88!!!

40

Асъл прасе си!

преди 11 години

Асъл прасе си, ама откъде си? Че и на български пишеш, сигурно по цял ден общуваш с българи, сигурно и мазничко НИ се усмихваш, може би и хляб да даваш някому, а само гледаш да ни наплюеш. И то на български език - не те е срам!

39

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

NA BALKANSKIA POLUOSTROV NIAMA SMISAL OT INICIALI ,TE FACHISTITE SA KATO STADO OFCE.