212

bace

преди 11 години

Защо да не му се възхищаваме? ***-лихвари банки които, не стига че давата ипотечните кредити по 7.5% про положение че ЮРИБОР е 3%, ами и си събират лошите кредити като натрисат допълнително лихви на добрите си платци...Какво да не му се възхищавам бе? ДГД за Банките/Картели, мухльовци и лихвари. Това не са банки. В пазараната икономика банките са основния мотор на разтежа като усигоряват финансиране на бизнесите, тук трябва да направя 100% ЗАЛОГ за ЗАЕМ. ТОВА СЕ НАРИЧА ЛИХВАРСТВО!

211

Бо

преди 11 години

"Ако вината на Енев бъде доказана" ... абе я го оправдайте и го пущайте човека! Само си губите времето!

210

Мръсно племе

преди 11 години

До 246 - А мръсното еврейско племе, което краде територии и пари от време оно е успяло и умно. Я бегай в кибуца и си мери приказките , бе дивак!

209

istina

преди 11 години

na choveka shte my dadat za 1 500 000 20 godii,a kajete mi za Ivan Kostov,Stanish ili Boiko za otkradnatite miliardi kakvo nakazanie shte im provazglasi ,a to e jivot pari i pak jivot

208

друга версия

преди 11 години

Аз пък имам една друга версия по случая! Всъщност в служебния инкасов автомобил не е имало никакви милиони, а само въпросните 17 хилядарки които уж в бързината си Енев ги е "изървал" на местопрестъплението. Милиончетата въобще не са били натоварвани в инкасовия автомобил, а вероятно в торбите да е имало обикновени хартийки.Жоро Енев е само един от групата, в която на 100% участват и други "служители".Енев не луд да рискува посред бял ден да се мотае с милионите "на рамо".Това е само за парлама!

207

CA

преди 11 години

Не плюйте по момчето никой не знае причината да се предаде. Има дете, не знаете дали мръсните еврейски банки в комбинация с престъпните ченгета не са го заплашили и изнудили с детето и близките му, нормален човек няма да се предаде току така

206

batman

преди 11 години

kolkoto e geroi bankovia obirjia ot sliven minalata godina tolkova e geroi i tozi muhlio

205

Анонимен

преди 11 години

само двестатина коментара? къде са всички онези стотици, които му се радваха и на сън им се привиждаше по екзотични острови с коктейл в ръка? още ми е чудно, на какъв език си поръчваше коктейлите в бляновете ви? защо не викате сега какъв страшен герой е? :-))))

204

рекламаТА

преди 11 години

...Само с ядене не става,трябва и акъл.

203

Анонимен

преди 11 години

ei vijtego ve kradec *** atuka go bogotvorite ami toi e bg bqx zabravil za momet vijtese vee pomiqri

202

Анонимен

преди 11 години

Пловдивчаните,пак сте последни,пак спите!Сега и на кметицата,която блъсна децатали ще се възхищавате????И тя сигурно краде-значи заслужава вашето възхищение!

201

Майна,майна...

преди 11 години

В София протестират,във Варна протестират,а в Пловдив се възхищават...

200

Максим

преди 11 години

Мръсно българско племе- възхищава се на крадците и престъпниците и плюе умните и успели хора. Гнус

199

Ники

преди 11 години

За какво изобщо го направи тогава !?! *** работа

198

Бацето

преди 11 години

Аз ако ги бях взел, щях да съм си урдели плана за бягство предварително. Отивам на летището на габровница, излитам със една Сезна, скачам с парашута над Видин, падам в Сърбия ... фанете ме за шапката. 2ри вариант - Качвам се на Тодорка, кадето ме чакат хората с делтапланера/парапланера, скачам и падам в Гърция. Яко дим. 3ти вариант - удедил съм си със супер корумпираните митничари да си изляза през парадняи вход за 20к лв. Излизам си с колата и напалвам към Черна Гора. Абе има храна за мисълта.

197

Анонимен

преди 11 години

Ако не се беше предал щяха да му хванат опинците, като на онзи бившия военнен дето преди време взриви къщата си. Сега ще сключи зделка, сам се е предал ще полежи 5-6 години и ще си харчи милионите на някой остров.

196

БАТ РАМБО

преди 11 години

Много мек тоя Георги и тои бил военнослужещ

195

до 238

преди 11 години

Ако учиш 10 години финанси и после работиш още толкова имаш много голям шанс да имаш собствена банка или поне да раздаваш кредити на този които ПОЖЕЛАЕ. Банките не са откраднали нищо от никой.Сами отивате и им искате пари, които харчите СЕГА а ще изкарате след 10 ГОДИНИ!

194

ЦЦ

преди 11 години

Няма прошка за Гошка кокошка

193

БОКО

преди 11 години

От люлка до гроба няма бял ден за роба -А СЯ ГЕОРГИ