86

Геро

преди 11 години

Някой знае ли тези защо точно протестират? Някой направи ли си труда да прочете тоя закон? Аз го четох. В него гората е по защитена от в сегашния. Този протест излиза че е просто икономически - да бъде изгонена някаква фирма.

85

107

преди 11 години

Ти си най големия ***,типично по български си лаеш пред PC-то.

84

Анонимен

преди 11 години

*** СИ ЛАЯТ КЕРАНЪТ СИ ВЪРВИ, А НА ОБНОВЕНА ВИТОША ЩЕ КАРАМЕ СКИ !!!!!

83

Анонимен

преди 11 години

а протестиращите не искат ли да се преразгледа и Конституцията , според мен трябва да се преразгледат всички договори в държавата

82

хладен разум

преди 11 години

Пичове докато се дърлим, вижте кой се оплете кошницата и кой ни крои кюляфа през последния четвърт век:grigorsimov.blog.bg/politika/2011/06/12/20-godini-cionistka-okupaciia-i-aparteid-v-bylgariia-1989-20.763729

81

Име

преди 11 години

Браво, ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ! Поклон пред вас! БЪЛГАРИЯ каза: Моментално разваляне на концесионерските договори с бандитите Витоша ски!!!

80

българин

преди 11 години

Пак е пълно във форума с ***, които умеят само да лаят зад мониторите си и да не правят нищо. За ваша информация бях на всички протести, бях и горе няколко дни да гася планината, въпреки че имах страшно много работа и гоня срокове. А къде бяхте вие? Къде сте всеки ден в тая държава в която ни крадат, убиват и унижават всекидневно? В къщи! Мрънкайки и вечно недоволствайки от всичко и от всички. Засрамете се.

79

Анонимен

преди 11 години

вероятноста да е умишлен е повече от 90%, въпроса е кога ще повторят опита да дестабилизират държавата,защото това което направиха с пожарищата на витоша и с т.н. екологични протести на орлов мост е само репетиция

78

Анонимен

преди 11 години

Що не отидехте да изгасите Бистришко бранище, бе наркомани такива? Само да пиете бира по асфалта можете...

77

Анонимен

преди 11 години

защо ли нашите т.н. еколози не протестират например срещу белене, явно е кой им дърпа конците

76

Началото на края

преди 11 години

Недояплството от Интернет излезе на улицатаТова е Началото на края на ГЕРБ

75

Бойко Скиора

преди 11 години

аз пък си направих писта , 4 дни обработват терена за да мога зимата да си правя слалумчета.днес даже ходих да я видя, добра е станала , голямо пързаляне ще става зимата

74

До 85

преди 11 години

"...колко деца умират по улиците..." Така де! Защо не протестират срещу това??? Има хиляди жизненоважни неща, за които трябва да се протистира! А те тръгнали да затрудняват движението на Орлов мост защото едни милионери искат да изместят друг милионер - Цеко Минев! И са с претенции, че цялото общество трябва да им ръкопляска! Жалка работа!

73

за Витков!

преди 11 години

Е какво му е безмисленото на протеста!? Дайте всеки концесионер да ни яха както си иска и законите да се променят както му е удобно!

72

Глупендери

преди 11 години

Специално този протест е тотален фарс и тотално смехотворен.Агенти-провокатори!

71

Лъчу Мазъка

преди 11 години

Вярно ли е, че ще подаряват луксозни телефони на протестиращите? Ако е вярно да отивам и аз!

70

Ехоооооо

преди 11 години

Как ли тези талази вода в течно и газообрано състояние ще се акумулират, за да не създават световни проблеми?

69

Питам се

преди 11 години

Смешно става, протест изсмукан от пръстите. За какво точно беше никой не знае...

68

Що е то БГ Резерва?

преди 11 години

Между другото доста дървета в резервата "Бистришко бранище" се оказаха изсечени... предварително.И как ще се коментира това деяние?

67

копи-пейст

преди 11 години

Откога доброволците от "Коалиция дрога за Орлов мост" ,спонсорирани от Партията на гейовете,станаха такива специалисти по гасене на пожари?Явно не им стига пикнята от бирата ,която са погълнали преди да тръгнатда протестират.Референдум за БСП / БКП - Партията на гейовете ! Тази партия да бъде обявена извън Закона за противонародна дейност,създаване на несигурност в обществото чрез разпространение на слухове,нерегламентирани демонстрации и извършване на агентурна дейност и лобизъм в полза на чужда държава !" Дарик", много взе да прозира инструкцията на Радосвет Радев -Танкиста да плюете постоянно правителството на България,*** ***! Сега не е Ноември 89 год. и вашия Радосветчо, а заедно с него и вие журналистическия му слугинаж си заминавате от играта.Просто нямате шанс! Дори и да се нагъзите!