223

SAVCHO1950gdg

преди 11 години

АЗИГРАИМАМ ПИТАНЕ ! МАЙ ПРЕДИ ДВА-ТРИ МЕСЕЦА ТОЧНО В МИРОВЯНЕ СЕ РАЗРИГРА ЕДИН ПОБИЦЕЙСКИ РЕЗИЛ С НЯКАКЪВ "УЖ ДРЕБЕН" ИЛИЕНСКИ ТЪРГОВЕЦ, А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ СУПЕР-БАНДА, А НЯКОЙ ИЗСЛЕДВА ЛИ ТООВА СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА, ПА ДА РЕШИ И ДА НИ ИНФОРМИРА !?!

222

i aa

преди 11 години

то и без това хашиша е жмелава история , друго си да дръпнеш от дъртия холаандец 20 тетрахидро да ти говори

221

Народа

преди 11 години

Браво! За това сме ги назначили на работа-да разкриват престъпления.Айде сега по-малко перчене и напред към следващата задача!

220

Анонимен

преди 11 години

Самодейна сценка за *** празник.

219

zakarii

преди 11 години

Da ne bi Penata da e v igrata moje da sa go izlagali che tova sa novite ekipi na Cska .

218

анонимен

преди 11 години

абе супер е че са го открили..мен лично ме радва това..но ето че се започна..то пъчене пред камерите ..то интервюта следват сега едно след друго начело с Бойко..еми карайте я по полека де..пък и това не те прави автоматично с нов мандат за мин- председател..еми тъй де

217

fasd

преди 11 години

Смях в залата! И как пък все удрят пратки за 563463456234 трилиона бе?! То в Мексико не ги ловят така. Бойко и крет*ническото му обкръжение съвсем ни взеха за риби! Закривай!

216

AS

преди 11 години

Борисов, да се пази , че са пратили две нинджи от Мароко да му резнат фенера !.

215

Истината

преди 11 години

Никога не съм се съмнявал в способността на Българските спец-служби, граничари и компания. Жалко, че им се плаща толкова малко, за толкова добра служба. Браво! Продължавайте все така!

214

Анонимен

преди 11 години

От МВР ни показват мостри на това, което ще ни продават през сезона.

213

До "ДОЦЕНТА&quo

преди 11 години

Ако става въпрос, 12 тона са половин ТИР, може да са няколко ГАЗ-ки, ама това е друг въпрос. Но за другото си прав... Мировяне излезе ***..и и пристанището :) И както написа някой по-долу - сигурно Пената е в дъното на цялата работа :))))))

212

Анонимен

преди 11 години

още един циркаджийски номер на гербаджиите,били сигурни нашите граници за шенген,абе льольовци,мировяне на границата ли е бе?!много ефтино бе олум

211

наркоман

преди 11 години

Как можахте да мълчите цял месец и да отворите склада точно на празника на МВР,*** нещастни. Това и бай Тошо нямаше да го направи толкова дебилски.На всичко отгоре знаете как се доставя дрогата по Дунава.Това си е ваша разработка. Няма кой да остави дрога за 360 млн. евро да бъде заловена от освидетелствани ***,няма кой да ви повярва. Този театър е режисиран от вас,за малоумното българско население.

210

ФБР

преди 11 години

12 гона и нямя задържани. Като комбайните. Ние си го правим, ние си го хващаме. Я брашно, я пепел. Пак няма задържани. алабализми

209

Анонимен

преди 11 години

Тиквата му е.аха мамата,разориха го!Как жално гледа.

208

един от народа

преди 11 години

Айде бе? 12 тона. Това са като на цц 10-те тона кока. Пълни глупости.

207

Анонимен

преди 11 години

Naci stava duma za SHENGEN POSLE PAK STE OTVORIM VRATI ZA CRIMI

206

Анонимен

преди 11 години

Абе, червени лузъри, защо ОРЕВАХТЕ нета, че са заловени тези наркотици???? Защо не ги хващахте вие по времето на месестия хамстер??? Ревете, ревете!!! Ще има още много неща, за които да получавате жлъчни кризи!!!

205

Анонимен

преди 11 години

Сега тия 12 тона пак ще се продадат и парите ще потънат в други джобове.

204

Somebody

преди 11 години

Ако съдя по публикациите на немската преса ... тия явно не са си плащали на когото трябва, за да ги хванат...