75

Рускинките :)

преди 11 години

Ама РУСКИНКИТЕ от снимката са СУПЕР А ??? :)))НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ПО ЕДНА РУСКИНКА И ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ КАТО НА БАХАМИТЕ :)))

74

славянин

преди 11 години

Нали знаете,че когато Русия върви напред и я управлява патриот западът я анатемосва като деспотична, изостанала, антидемократични и подобни изтъркани клишета, а когато пропада управлявана от предатели, продажници и безгръбначни (като Горби и Елцин), западът я провъзгласява като демократизираща се, конструктивна, перспективна и същите подобни изтъркани клишета! Така че по реакциите на запада ще познаете безпогрешно от какви хора се управлява и накъде върви тя!

73

Анонимен

преди 11 години

Дааа...за разлика от Русия,където цензурират вредното-в Бг е обратното!Колкото и да ми триете коментарите относно половата ориентация на някои-няма да промиете мозъците на нормалните хора!!! Това доказва само едно-В БЪЛГАРИЯ СЕ ДИСКРИМИНИРАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА,И СЕ ТОЛЕРИРАТ НЕНОРМАЛНИТЕ !!!

72

Анонимен

преди 11 години

тва ужас кой журналисти го написаха нашители?

71

Десантчик

преди 11 години

Колкото и да плюят тук по руските депутати и управници и по всичко руско, евала за решенията. И наистина има разбиране от нацията.Никой по света не страда от липса на такава реклама където е забранена, освен тези, които взимат пари за изработка и излъчване на рекламата.Всеки като влезе в магазина ще намери алкохолния щанд и ще си избере според вкуса и парите. Само в БГ простотията и простащината взимат връх над всичко. Особено е видно в журналистиката защото е пред очите на всички. Но не им пука

70

,,LARI,,

преди 11 години

STARA POGOVORKA:,,PRADNAL DR.BREJNEV I ZAMIRISALO V BALGARIQ,, .

69

Киркорчо

преди 11 години

А ми, за що реклама на тях. Те и без реклами знаят, че ако повече спирт има в стоките - значи са похубови.

68

хахаха

преди 11 години

все едно да забраниш на рибите водата

67

Анонимен

преди 11 години

No spiraneto na reklami, samo, nqma da gi spre ot konsumaciqta. Kojto si e sviknal...

66

Анонимен

преди 11 години

Da se nauchat na vuzdurjanie! Ne e tolkova trudno.

65

Анонимен

преди 11 години

много правилно. А у нас спешно трябва да забранят рекламата на лекарства. За да се кротно фармацевтичните фирми и да престанат да се борят за непрекъснато увеличаване на пазарния дял. Или да има повече болни.

64

Анонимен

преди 11 години

И ЗАЩО ДА Е УЖАС????????????? МНОГО ПРАВИЛНО!!!

63

Гошо Тъпото

преди 11 години

Нямат нужда от...реклама.Имат чудесна наливна...бира,която...върви,с...водка.Пил съм във Волгоград и на петата чаша...бира,вече не помнех...нищо,а бях на руска...сватба.Свестих се след...два дена,но вече бях на друго...парти.От тогава...бира не пия,или...поне в Русия.

62

МАНГО ФАКУЛТЕТСКИ

преди 11 години

НЯМА НИКАКЪВ УЖАС.Явно някой *** журналист от този сайт се напъва да се хареса на американските собственици на сайта, и бълва поредната порция антируски нелепости.Тази забрана е в съответствие с изискванията на ЕВРАЗЕС (Общността на Русия, Белорус и Казахстан) за здравослвна социална среда, и тъй като в Белорус и Казахстан тази норма е въведена от доста време, то и Русия беше длъжна да го направи, до края на годината, т.е. една година след влизането в сила на договора за ЕВРАЗЕС.Преди няколко дни влязоха в сила и стриктни правила за ограничаване на тютюнопушенето.Прави впечатление,че руснаците се отнасят с разбиране и съпричастност към въведените ограничения. За разлика от българите тука, които си показаха безкултурието и примитивизма.

61

Анонимен

преди 11 години

Мдам... няма да могат да рекламират одеколони, антифриз ... :)))))

60

uzunski

преди 11 години

Какво недоразумение , да рекламираш на алкохолик водка !

59

Анонимен

преди 11 години

СЕВЕРНА КРАСАВИЦА! РАЗКОШ !!!

58

чочо

преди 11 години

Е сега какво ще рекламират? Само един путин остава, друго няма.

57

УЖАС !!!

преди 11 години

Как без Водка ?!!! Кааак ?!!! Та тя е нашата същност.

56

Анонимен

преди 11 години

А от Уорлик разрешение дали са получили?