90

Миг2

преди 11 години

Съгласен съм с материала,не е нужно никой да си дава парите за поръчка,защото си е така.Лично съм разочарован след като я подкрепих за президент,няма да го сторя сега.Заради старите муцуни около нея.Но нея боли я "глава" нали ще влезе в парламента,аз да го ду.Както винаги и за повечето от нас.

89

666! СУПЕР...

преди 11 години

...Е НА ТОВА ГОРЕ МУ СЕ ВИКА ТРЪТКА...АКО НЕ ЗНАЕТЕ СЛУЧАИНО...!

88

ежи

преди 11 години

Ама ще я обидите бе хора Та тя е от същото комунистическо котило Ще и се да *** Тези журналисти ще ме спукат от смях Много са некадърни Нищо не е рециклирано Няма как жив човек да се рециклира.Сменят маските и се надат на пияни жени

87

Анонимен

преди 11 години

Platena Boikova Statiya :). Na nyakoi prostci im se podpaliha gashtite. Taka e kogato inteligenciyata se sabudi, prostacite si zaminavat. tova e bilo vinagi taka i taka shte si ostane. Prostite hora sa rabotna ruka , nyamat myasto v parlamenta na edna Durjava. Vun ot Parlamenta, marsh..... da gusite pojari :) haha . Samo taka Megi. Zad teb sme. Napred naikata e slunce ............

86

Анонимен

преди 11 години

Давай Мигленче бедния и ограбен българин от 22 годишния криминален преход е с теб долу Герб и БСП !!!!

85

той

преди 11 години

ПОВЕЧЕТО ХОРА ЗНАЯТ ПРОИЗХОДА НА ДРУГАРКАТА С КРИВАТА УСТА И КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА.НО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ СЪЩО,ЧЕ ТЯ Е И ТРЕТОРАЗРЯДЕН ЛАКЕЙ НА ИНТЕРНАЦ. ЦИОНИСКИ ФИНАНСОВ ЕЛИТ И НЕ СЛУЧАЙНО Е ПОСТАВЕНА В БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА БАНКА ПАРИБА СОБСТВЕНОСТ НА РОДШИЛД.ПРИПОМНЕТЕ СИ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ ОБРАЗА НА ДРУГАРКАТА НЕ СЛИЗА ОТ ЕКРАНА НА КАЗИОННИТЕ МЕДИИ И ПРЕСАТА!В НЕЯ СА ИНВЕСТИРАНИ МНОГО ПАРИ,КОИТО ГОСПОДАРИТЕ И ЩЕ СИ ВЪРНАТ СТОКРАТНО!В БЪЛГАРИЯ ИЗБОРИ СЕ КУПУВАТ ТАКА ЧЕ СИГУРНО ЩЕ УПРАВЛЯВА БГ

84

Вяра

преди 11 години

Медиите, които мислят, а не на които се плаща да хвалят Кунева винаги я описват много точно - компр5опметиран политик с нагли претенции да е нещо ново.

83

Анонимен

преди 11 години

Gnusen chengesarski ***!!!

82

Анонимен

преди 11 години

В един свят, в който царува дяволът, Божиите чеда не може да са добре.

81

!!!!!

преди 11 години

Планът нов ..к със стари к... забуксува.Новият матрял се оказа негоден все налазен от калинки.Търси се новата рецепта срещу политически главобол?

80

марти

преди 11 години

Умните хора са го казали най-добре-не се прави нов бардак...със старите ***!!!

79

Анонимен

преди 11 години

таа не моем я разберем, лобираше яко за една чужда банка, после стана некъв член на надзорен ли беше , управителен съвет ли не знам, знам че така и благодариха, зема една камара пари оправи се отсекаде, сега и нас ша ни оправи. баси ***, писна ми от оправячи, заради такива смотани лобисти дет сега заради тех ша плащам скапио ток.

78

Анонимен

преди 11 години

"Гръбнакът" на новата партия са все хора, превивали гръб... пред други лидери. - може би най-доброто определение за партията на тази интригантка!

77

Анонимен

преди 11 години

За Кунева ни е ясно.Нищо добро не ни чака, ако българският избирател види в нея някаква надежда.И партията и тя самата е блудкава лимонада.Моето лично мнение към нея и партийката и е доста пренебрежително.Но то беше такова и към царя и към Бойко.Комунистите не ги коментирам,защото с гореспоменатите са от един дол дренки.Голямата маса българи обичат да ги лъжат посредствено и те да вярват ли,вярват.Тъй е ,драги ми българино."Ум царува,ум робува,ум патки пасе."

76

asd

преди 11 години

Основния проблем не е, че се задава нов "спасител", а това че отново няма за кого да се гласува другата година. От партиите които се очертават фаворити, всички са един дол дренки, вкл. новата партия на Кунева. Всички са отрочета на БКП и ДС. А те вече 22 години действат организирано и без изненади, лумпенизират народа чрез медиите и отрано режат крилата на истински родолюбци. Докато народа не се вдигне на истински бунт това ще е положението още много години.

75

Анонимен

преди 11 години

Движение "България на гражданите" на Меглена Кунева--------Госпожо Пръмова, какво значи името на Вашата партия? Вие сте в политиката от 1992 година и до 2009 бъркахте в кацата, след това ГЕРБ дойде, врътна Ви кранчетата. Това което разбирам е, че Вие чрез тази партия пак искате да бъркате у кацата на Българския народ!

74

до 80

преди 11 години

изумявай бе, ние си коментираме каквото си искаме, не каквото ти искаш. и статията е за Кунева

73

Ф.С.В.

преди 11 години

Yes Yes Yes изберете ме отново да ви управя и аз за 800 дни -не купувайте китайски играчки защото са опасни,,, а Ерпатата които ви натресохме не са Монополисти -като еврокомисар за защита на потребителите тя доказа колко мисли за българският народ като унищожи наполовина АЕЦа -- вчера червена днеска жълта утре с цвят лилав ) превзет кривундър защитаващ банкови интереси --През 2010 г. Кунева, по онова време бивш еврокомисар и действащ съветник в Европейската комисия, е избрана за член на Управителния съвет[15] на френската банка БНП Париба.[

72

Анонимен

преди 11 години

Просто изумявам,като чета коментарите! Почти никой не коментира далаверите на Правителството,които засягат всички нас,а сте тръгнали да се "захласвате"по Куневица!Далаверите са на стойност милиарди,защото много приближени до Правителството получиха акт 16 ,без да са въвели в експлоатация така наречените съоръжения за зелена енергия! Целта на "занаятието" бе, да се вземе акт 16 преди 01,07,2012 год за да може да продават ел.енергията на старата цена за още 25 год.напред!НА ГЪРБА НАРОДЕН

71

Българин

преди 11 години

НИКОГА не бих гласувал за партия, в чиято ръководство е враг на Българският народ като христо ангеличин - *** който подложи на расова дискриминация Българските деца измисляйки безплатен училищен транспорт САМО за *** чаавета !!!Ще гласувам за тези, които ще разстрелват такива *** !!!