49

Житан

преди 11 години

Това са някой особености на западния туризъм в България!

48

баче кико

преди 11 години

ОО как обичам да ги наказвам тия скандинавки да дойдат тук на село в градината да видят те кво е селски , къртовски труд...иначе бой с манарата по тия

47

До 54

преди 11 години

Не ме интересува, националната ми чест е засегната и отивам в Норвегия да се жертвам. Ще измия срама от челата на родната полиция.

46

до 54

преди 11 години

И какво ще се случи, ако си пияна лелка в Норвегия и удариш поицай?

45

Анонимен

преди 11 години

до всички *** тук и драскачи....отидете в норвегия напийте се и започнете да удряте полицай да видим какво ще ви се случи...айде и тогава плюйте говедааааа.

44

Да им го върнем

преди 11 години

Да им го върнем, като отседнем в норвежки хотел и наплюем тамошните полицаи.

43

ентъртейнър

преди 11 години

До 50Аз пък съм напълно, а не донякъде съгласен, с изразеното от теб. Уреденият живот в Западна Европа обикновено води до по-умерени и по-малко възможности за веселие. Да се изразя най-грудо и едро - всичко е като в рамка. На всеки живял извън тази рамка му се струва странно. Та и затова норвежци и подобни нахултват из страни извън рамката - т,е. Източна Европа. За да излязат от рамката.Иначе тази норвежка конкретно е направила глупост, но ***, да се тупа в гърдите и да обяснява как не е комплексиран и е много пред норвежците е жалко.

42

Анонимен

преди 11 години

Ало, гларусите, вземете се у ръце. Тая женица чак от Норвегия е дошла и се напила от мъка, щото вие само си го местите и пиете биричка по кафаните на плажа. То не бяха шведски крале, не бяха мераци за тия скандинавки. ей, няма угодия.

41

до ентъртейнър

преди 11 години

Прав си донякъде, но остава въпроса при толкова "качествен" живот, защо тези квалитетни норвежци обичат да се изсипят на Слънчев Бряг и да се търкалят неадекватни в алкохолен делириум до тяхното заминаване обратно в Норвегия. Междудругото картинката в Норвегия в петък и събота вечер не се различава много от представленията им по нашето море...Та мисълта ми е, че нещо явно им "липсва" и нещо ги подтиска, за да се унищожават така серийно и безпощадно с алкохол :)

40

Анонимен

преди 11 години

@46Абсолютно съм съгласен с теб. Такива "топ-новини" ги пускат за такива комплексари като тоя под тебе. За радост на "българските арийци", докато им съдират поредната кожа ***.А в тоя случай с норвежката, кой знае дали въобще са разбрали милиционерите какво всъщност им казва:-) :-) :-)

39

ентъртейнър

преди 11 години

Веднага да я правим министър на културата.Иначе - много е смшено човек, който няма и една десета от качеството на живот на средния норвежец, живее в държава, която правно и социално е на няколко десетилетия, да обяснява какъв "*** на Европа" били норвежците...Ех ***, ***... Тъжната истина е, че навсякъде в Западна Европа се смеят (за да не използвам термина ***) на българи, румънци и албанци...

38

Веско Маринов

преди 11 години

Прости европейци.Да плюят др. милиционер.

37

Анонимен

преди 11 години

Убийте ме, но защо по дяволите някакво дребно хулиганство е топ новина?! Защото е туристка от еди-къде-си или с такива "вести" се разсейваме от истинските проблеми и новини в държавата?

36

видял

преди 11 години

Норвежците и холандците са *** на Европа. Добре, че първите имат петрол, иначе ще рият кофите на стария контитент за някоя кална кифла и скъсан чорап. А холандците се дрогират, за да не им личи, че са обратни.

35

до Ушев 30-ти

преди 11 години

е щото само нашата Ентелигенция ходи на Запад и чат пак ни ги връщат и със самолети от някой скандинавски страни.(и безплатно при това).

34

Анонимен

преди 11 години

W iztrezwitelnoto i globa za npristojno dyrjanie i napadenie nad policaj. Togawa da rewat skandinawcite kakwi sme bili diwaci. Zakona e zakon. Towa nikoga nqma da si go pozwoli w Norwegiq. 6te trqbwa da nau4i, 4e i w bg ne se pozwolqwa.

33

Анонимен

преди 11 години

Когато съдът решава за юначката да мисли как би отсъдил норвежкия съд, ако българка в пияно състояние плюе и удря полицай. Ако сме европейци, да работим по европейски. Притеснявам се обаче, че някой друг лев и тежката дума на норвежкия посланик ще са достатъчни норвежкия носорог по живо-здраво да се изкара почивката и да се прибере в иначе толкова пристрастените към спазване на закона норвежци.

32

Дедо Ви

преди 11 години

Алкохолен туризъм! Колко "приятни " срещи с европейските ценности.....

31

до 36

преди 11 години

Има сине, има значение питието. Ей такива като тази пияни до неузнаваемост са се наквасили до смърт именно с долнопробни питиета които включва пакета all inclusive. Тоест можеш една бутилка уиски да издъниш съсвсем безплатно всеки ден. Я пий в една дискотека по курортите ни по една бутилка всяка вечер? Нали си прави сметка скандинавеца че това е още поне половин негова заплата.Пък тук идват прошляците дето заделяли от заплата цяла година за 2 седмици алкохолен туризъм на скапаното ни черноморие

30

Анонимен

преди 11 години

Какво значение има с какво се е напила ве?Важното е да си получи заслуженото..