42

Анонимен

преди 11 години

Много интересно. Как пък точно ги "хванаха" за взривовете по великден, след като бе взривена на *** Цецо централата.Според мен, освен този взрив са убили и Боби Цанков.

41

ха ха ха ха

преди 11 години

та за много дълго време си ги задържал бомбаджиите бе тикво яйцевидна за 72 часа леле леле и утре тея ще си извадят медицински че са се поболяли от знайни и незнайни болести

40

Анонимен

преди 11 години

Цвърконий Великолепни ... па се оказа умен по целътъ глъвъ ... къф е тоя хулиган с бомби ? Ако беха гръмнале пред някой офис на гърбавите с пиратка щеха да го изкарат терористичен акт нал тъй Многоапартаментний Умник ?

39

Анонимен

преди 11 години

Издирва се бандата на четиримата: Пъпеша, Издънкоф, Дебелата Берта и Ах тази Мери

38

АЛАХ ШИШЕВИЧ

преди 11 години

ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕМ НА НАШИТЕ БРАТЯ ЗАДЪРЖАНИ НЕСПРАВЕДЛИВО ОТ ЕНИЧАРСКИТЕ ПЪЛЧИЩА НА БОЙО И ЦВИНОКИЕВ!НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ!

37

39

преди 11 години

Вместо да се правиш на умен в ТОЗИ сайт ,вземи оправи жена си докато още можеш и оставимладото поколение и журналисти.

36

Мешере

преди 11 години

Четеримата с конопена вратовръста и да висят на табелата на Сандански.

35

Анонимен

преди 11 години

Да ви *** майката комунистическа! Цялата тая *** трябва да влезе в затвора някой ден!Цветанов, Борисов, както и "героите на демокрацията" Коня и Ваньо ***!***! Нямат свян да вкарат невинни хора в пандиза, за да се харесат на един черен кюнец - откровен престъпник!

34

emigrant

преди 11 години

Четирима задиржани и петима пуснати ! Още малко ви остана да си поиграете , после ще получите звучен шамар , нещастници !

33

до 39

преди 11 години

Освен че са простаци са и комплексари,но странното е че имат и самочуствие!Питам се откъде идва всичко това?Това ли е бъдещето ни?

32

Бай ИБан

преди 11 години

Този сайт бъка от простаци и злобари.Много от тях са със съмнително образование.То е писане на латиница със замяна на букви с числа,незпазване на най елементарна култура спрямо другите ползватели.Жалко за онова на което са ни учили дедите ни и учителите от по старото поколение.А и имам чувството,че много от журналистите пишещи тук още си ползват пищовите от студенските изпити.Жалко за простотията,но това е моето виждане.

31

ЯДЕ ТИКВИ

преди 11 години

ВЧЕРА 500 БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ КРЕЩЯТ БОЙКО БОРИСОВ ***, ДНЕС ТИКВОЧОВЕКА СИ ОТМЪЩАВА ЗАДЪРЖАЙКИ НЕВИННИ МОМЧЕТА! ТИКВО ЩЕ СИ ПЛАТИШ !

30

Българин

преди 11 години

Оказва се, че основният заподозрян - Николай Йовев има перфектно алиби, но въпреки това е обвинен, защото е Български патриот !!!Гарантирано от промангалската ГРОБ !!!

29

Анонимен

преди 11 години

Нима,всеки уважаващ себе си българин не е малко или много националист?От кога това е престапление?Нямат никакви доказателства с/у тях-освен измислени,за да си прикрият политическите игри...

28

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че това е работа на нацистите, няма какво да ги прикривате като хулигани.

27

4

преди 11 години

Много ясно, че проциганската ГРОБ ще използва възможността, за да си разчисти сметката с Българските патриоти !!!

26

ALOVA

преди 11 години

TOZI MARLIACH ALOV KATO DRUGADE NIKOI NE MOU OBRASHTA VNIMANIE,TUKA SI CHESHE EZIKA!SPRETE DA MU CHUKATE + I - I SAM CHTE SI VZEME H-IA POD MISHNICATA I SHTE IZCHEZNE!SASAL,PLASHOK!DA POCHIVA V MIR TOVA HUBAVO I MLADO DETE!SABOLEZNOVANIA NA RODITELITE MU!

25

Анонимен

преди 11 години

*** ги зривиха хахахахах, започва се! То много ги търпяхме тия *** ама почнаха много нагли да стават.

24

Ач

преди 11 години

Не се прави така борбата трява да е със закони !!!Чужди сили чакат зад ъгъла !!!Троянски кон има тука!За кои служби работят "националистите е интерсно да се знае и кой дърпа конците,има агенти които събират младежи и ги обучават на паравоенни дела!!!

23

по-подробно де

преди 11 години

днес.бг много оскъдно материалчето, дайте пълната информация... младежите са удобни по ред причини, доказателствата за задържане са мними, повторна експертиза е отказана! ако българските националисти ползваха бомби отдавна да имаме стандарта на бяла страна... апартаментО пак симулира дейност на гърба на удобни хора, идват избори... черния електорат се притеснява. и най-важното - *** се канят и заплашват семействата на """бомбаджийте""" с отмъщежение. идва ли нова Катуница?