72

Анонимен

преди 11 години

Ден година храни, а ? Ама поизмреа балъчетата. След още някоя година само собствиниците на хотели и квартири ще си кибичат по нашенско :)

71

Анонимен

преди 11 години

Те родните мутро-бизнесмени, въобще не им пука за нас, не си го слагайте присърце. Въобще не ни и броят нито за клиенти, нито за нищо. Цените ги вдигат заради руснаците, които заливат черноморието ни сега. Но като всеки *** мутро-мен, направил парите си в България по поръчка или с кражба, не му стига акъла, да разбере, че след някоя година, като им се вдигне още малко стандарта на руснаците, ще спрат да идват тук или ще останат най-бедните, после ще реват, че фалират, ама то тъпотия и алчност...

70

Вромос

преди 11 години

През юли и август е най-мръсно морето в него се изливат доста фекалии , освен това плажовете са препълнени и не е хубаво за почивка. освен това след почивка на бг черноморие човек винаги има съмнения че е оставил парите си в хотела на поредния бандит и наркотрафикант в най-добрия случай кредитен милионер или сутеньор

69

djek

преди 11 години

"blizo 300 000 sa bili bednite hora v Balgariq"??????? ve4e ne znam da se smeq li ili da pla4a........

68

gg

преди 11 години

Бих отишъл в бг на море ако ми превеждат по 20 лева всеки ден по банковата ми сметка.Юли Август - по 30 лева.

67

емос

преди 11 години

Еиии кефите ме страшно.Тия по морето били *** а вие всичките хубавци.Ми вие сте по големи дришни от тия по морето ама просто ви е яд,че не сте на тяхно място.Сигурен съм,че ако ви размени човек черноморската клоака ще стане още по смръдлива.Материала лайнииив,ама много лайнив.Там е проблема

66

Анонимен

преди 11 години

тия дерат по три кожи на морето.и на есен ще отчетат че са на загуба.

65

е!

преди 11 години

Е хора има по морето,но най-голямата *** на Европа! Ама то с тия *** във водата и с джетове до главата,с по 7-9 лв чадър и шезлонг...Нормали и заможни няма да стъпят тук

64

Varna

преди 11 години

Аз съм от Варна и след работа винаги си правя по един плаж.Голям кеф е малко да поплуваш след 8 часа пред компютъра или едно мачле с колегите на пясъка.Къде ще ходя в Анталия,нека да оценим това което малко народи имат и да се борим да го направим по-чисто.

63

Нашето решение

преди 11 години

От 5 години не ходим никъде. Със спестените пари си накупихме маса неща. Нито в БГ, нито в чужбина По принцип не сме богати, но не сме и бедни (засега). Вече си почиваме в къщи по време на отпуските, разхождаме се, караме велосипеди и се отдаваме на хобитата си. В началото мислех, че ще е скучно, но се оказа много по-интересно, отколкото да кибичим на плажа и после да имаме стомашно-чревни проблеми. Пийваме си мастика със салата и т.н. А и доста пари се спестяват така (поне за нашите стандарти).

62

Bayern

преди 11 години

На море отдавна не ходя.И защо сте толкова скептични към нашето море.Аз карам ТИР от Турция за Германия и Австрия мога да си позволя където искам да почивам но нашето най-ме си радва.В Варна минавах на скоро и ми хареса на пръв поглед (не съм ходил на плаж) Все пак ходете на морето пък който не може да си го позволи съжалявам.Приятно лято!

61

Гневен

преди 11 години

мога смело да твърдя че съм видял свят и обиколил доста но никъде по света няма такава безумна идиотщина и простотия каквато е у нас. По света има фиксирани цени и когато идва сезона куротите могат с някакъв % който е строго регламентиран да завишат цените на стоки и услуги. А у нас няма никакъв контрол - всичко е хаотично и по усмотрение на собственика. Пожелавам на всички алчни и нагли хотелиери да фалират и да стигнат до просешка тояга за да разберат къде се намират.

60

Томас

преди 11 години

Като застроят планините ще има статии: "Планината поскъпва на три вълни"

59

bo

преди 11 години

Вдигайте цените, че не останаха места по хотелите....Много народ, много нещо...Няма места и по плажа. Хм, идилия!

58

Бургас,газ

преди 11 години

Ами ще е скъпо,ами хотел в София не е ли скъп?Спах в парк хотел Витоша за 60лв на човек и то в Студенски град.Що не си видите цените на хотелите в мръсната и прашна София,ами сте тръгнали да ривете от Черноморието.

57

Анонимен

преди 11 години

Щом вдигат цените стягам багажа и тръгвам веднага, до сега беше много евтино и не ми се ходеше друго си е сега няма да има хора ще бъдем само ас и някои други будоли

56

Анонимен

преди 11 години

Вече бях на морето, ще отида отново през септември. Убедих се от доста години, че най добре е в края на юни и първатат половина на септември. Няма навалица, цените се ядват, а и морето не е претоплено и напълнено с онуй дето го изхвърлят почиващите.

55

Анонимен 2

преди 11 години

Аз си харесвам българското море!Който иска да не ходи, който иска да си харчи парите в Гърция, Турция и прочие!Всеки сам решава!Аз в 4 звездни хотели не ходя!Има достатъчно мнг квартири и малки хотели, които са напълно нормални и на прилични цени.Ама като има "баровци" тук дето викат-аз само на Слънчев бряг ходя, другите са села, ще дават по 50-100 лв само за нощувка!

54

Анонимен

преди 11 години

то няма хора те вдигат цените

53

Анонимен

преди 11 години

тази снимка от 1984 год ли е сега къде колкова народ