65

MORDEHAI

преди 11 години

Bah ti i vetara ,dano ne e saboril kashtata na Darina Berluskoni.

64

Анонимен

преди 11 години

"Премахнат заради правилата на сайта", които целят да ограничват правото на това всеки да казва каквото мисли. Свобода на словото НЯМА. Вие сте едни фурнаджийски лопати.. "Свобода или смърт" ли крещеше дедо ти бе, пикльо. Ти дето ми цензурира коментара.Яворе, ти ли ми цъкаш минусите, бе Колев? Нали уж само щяхте да ни следите?

63

prodan

преди 11 години

тия май тренират за някоя по-голяма забава..... извънредно положение в столицата на САЩ ? ФЕМА също е на линия..... не беше ли точно ФЕМА дето им освежаваше наскоро лагерите за военнопленници от 2 Световна на територията на щатите? и си поръчаха некакви милиони бройки пластмасови съндъци дето мязат на ковчези? ..... ще става още по-забавно... вервайте ми

62

мария

преди 11 години

отговарям децата ми са научни работници и само там могат да се реализират не съм ги пращала просто това е положението наука има само в сащ и германия всяка майка иска децата и да са при нея

61

Анонимен

преди 11 години

mrete qnki tva vi se polaga.

60

Бендзина

преди 11 години

Бензина...!!!...бензина ще поскъпне сега!Вервайте ми!Много скоро!

59

krumov

преди 11 години

Определено нещата са малко по-пресилени от колкото са в действителност. Да, има прекъснато електроснабдяване, има паднали стари дървета и материални щети, но в сравнение със земетресенията в Италия, цунамито в Япония и щетите от Катрина, това си е просто бледа буря. Не е чак такова бедствие, или всъщност може да е за тях като са глезени ***.

58

loves2drive

преди 11 години

Аз съм във Вашингтон, бурята си я биваше, ама освен счуени дървета квартали без ток, друго няма... Още разчистват пътищата, та шофирането е като видео игра малко... Всичко е спокойно.

57

До 66

преди 11 години

Българина е докаран до това положение благодарение на "братска Америка" . В моя район където живея хората са толкова озверели от мизерията и безизходността ,че се молят за силно земетресение за да се отърват от мъките... Кой докара това положение в България ?

56

До 66

преди 11 години

Паднаха само керемиди, защото българина строи здраво и се презапасява. В Щатите примерно едно земетресение 6-та степен и здрава сграда няма да остане - там 98% от сградите са дървени бараки - като изключим небостъргачите по големите градове. Който какво си го направи - това е американската мечта - паянтова и на основа от измами.

55

до 63

преди 11 години

ти за плюсове ли се бориш ве. това да не е игра и какво ще спечелиш от тия плюсове? Шикалки:)?

54

някой

преди 11 години

да знае легендата за берлерофонт случайно?

53

До 46

преди 11 години

Третата световна отдавна е започнала. Ясно е, че няма да е директен конвенционален сблъсък, а хаос предизвикан от въоръжени групи, преврати, революции и т.н. Директната военна намеса в повечето случаи не е добра тактика. Много по-печелившо е да си осигуриш пушечно месо с местни промити мозъци, които изпълняват нарежданията ти. Прелюдията бяха унищожаването на Югославия, а войната започна с офанзивата в Афганистан. Вече близкия изток се подпали и няма да бъде угасен скоро.

52

До 58

преди 11 години

Давайте му повече плюсове ве. Човека много точно го каза.

51

До Мария

преди 11 години

Някой да те е карал да ги пращаш? Колко трябва да си зле да си пратиш децата в деградирала държава дето ги третират като роби.

50

free

преди 11 години

това се е случило на обикновенните хора ане на барак и компания. не злорадствайте .

49

до 59

преди 11 години

Значи не си чел библията и вярата ти е куха, като съдържимото на главата ти.

48

до 58

преди 11 години

и кого точно е наказал Христос? или може би моххамед някого е наказал? Не съм чел да са сторили зло някому през живота си. Но бас държа че са ги убили такива като теб. Безверници.

47

Анонимен

преди 11 години

Бог съществува само в болните умове на хора, нямащи сила да разчитат на себе си и уповаващи се на висша сила... Хора, чието съществуваване пречи на прогреса и спъва света като цяло. Хора, вярващи в злобно, наказващо, омнипотентно същество; сами те наказни от ограничен интелект и съзнание.

46

До Мария

преди 11 години

Ами аз лично не бих си пратил децата при най-големия узурпатор и терорсти на планетата, колкото и кухи мечти да ми предлагат там.