491

Сладурана

преди 11 години

ВМРО , хахаха по-селска партия от тази няма

490

Сладурана

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ ДО 600О,да постоянно хетеросексуалните ми натрапват личния си живот в лицето било,то по телевизията с гнусни и развратни вицове,било то кой с кого спал и изневерил,било то рекламиране на презервативи било то по телевизионни предавания да коментират как се прави як секс,било то във фейсбук с разни статуси и голи снимки даже като излезна виждам мъже и жени да се целуват иначе съвсем си крият личният живот съвсем не го показват направо нямам думи.

489

Момиче

преди 11 години

Докато има агресия към хомо и транс сексуалните, ще има агресия и от тяхна страна към хомофобите. Толкова ли е трудно да приемеш един човек такъв, какъвто е!? Толкова ли е трудно да не пречиш на някой да бъде себи си в обществото!? От хомофобите идват всички проблеми по този въпрос в съвременното общество. Малко знаят по въпроса, а навсякъде гледат да се покажат. Въобще не се замислят, ако тяхните деца или внуци са такива и ги е страх да го признаят-това би бил един живот в страх и мъка.

488

basi tapotiqta

преди 11 години

awe shtom tolko iskate da sa si udoma ne izlizaite we kato 4e li te ne sa hora i ako ne vijdate imate pravopisna greshkana tapiq vi plakat maika vi stara !

487

mmk

преди 11 години

Напълно съм съгласен, но *ас си звучи къде къде по-обидно.

486

смок

преди 11 години

Защо всички хомофоби пишат "***" без "Т" ? :)Дори и тези двамцата с плитките челца от 1-ва снимка са го написали така на транспаранта си...

485

CHE

преди 11 години

НЯМА ГЕЙОВЕ - ИМА *** И ЛИСБИИКИ, НЯМА КОСОВАРИ - ИМА МРЪСНИ ШИПТЪРИ, НЯМА РОМИ ИМА ОЩЕ ПО- МРЪСНИ ***, НЯМА ХОЛОКОСТА , ИМА ЛЪЖЛИВИ *** КОИТО СА ИЗБИЛИ 25 000 000 ДУШИ ОТ 1917г ДО 1922г И НАКРА, НО НЕ ПОСЛЕДНО НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ КОЙ СЪЗДАДЕ *** И НАЙ ВЕЧЕ П Е Д О Ф И Л И Я ТА В ДРЕВНИЯ РИМ-ПАК ТЕ КОИТО СЪЗДАДОХА И ФАШИЗМА И КОМУНИЗМА И СЕГАШНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" ТОЗИ ПАРАД НАРУШАВА КОНСТИТУЦИОННО РЕЛИГИОЗНИТЕ МИ ПРАВА!БЪЛГАРИЯ Е ПРАВОСЛАВНА А НЕ ПЕДЕРАСКА ДЪРЖАВА!

484

Педерассиии

преди 11 години

Да си гей в днешно време е модерно.всеки втори гей.то така става това.никои не избира какъв да се роди.гей се разждаш,гей не можеш да станеш айде лека

483

Анонимен

преди 11 години

Снимка 6 е с много глупав лозунг. "Как ще пази държавата този който неможе да пази *** си"Ами ако не иска да го пази ? На сила хубост не става.

482

simar

преди 11 години

Русокосите вкъщи - не на улицата! Хората с наднормено око вкъщи - не на улицата!Синеоките и те вкъщи - не на улицата!Да продължавам ли или сами ще осъзнаят някои налудничавостта на транспарантите по снимките към статията?

481

Анонимен

преди 11 години

Сидеров зададе и въпрос към вътрешния министър Цветан Цветанов, а именно защо полицията толкова усърдно е охранявала гей парада. Ако Цветанов и Борисов принадлежат към *** общност, да си кажат, ако Фандъкова е лесбийка, да си каже, призова лидерът на Атака.

480

maush

преди 11 години

Mnogo interesno kak pyk nikoi gay ne mi prechi.Kato se zapoznavash ili razminavash s niakoi da ne i da go pitash za sex orientaciata.plus tova poveche me drazniat hora s kraini mnenia bez vyzpitanie I moral,koito se misliat za po golemi ot vsichki I che vsichko im e pozvoleno-krajbi ubiistva I tn.

479

Анонимен

преди 11 години

Непрекъснато ни набиват в главите да сме толерантни. Да, добре. Но как да си толерантен към някого който непрекъснато ти се навира в полезрението. Никоя нормално двойка не ходи по парада, както тези на гейовете, което показва някаква слабост. Нека да си живеят живота както искат, но не да го натрапват на света. Това е супер дразнещо.

478

пурко

преди 11 години

Яна, какво и е жестокото на снимка 6? Дамата от снимка 6 има претенции да представлява по-добрата част на човечеството. Това не и пречи да държи силно циничен надпис. Анти гей парадът е по-зле и от гей парада, онези ако са *** и безотговорни то тези са елементарни, неинтелигентни и силно заблудени за ролята си във вселената.

477

-

преди 11 години

Яд ме е колко *** и прости са българските националисти и как с гордост излагат България и българите пред цял свят с глупостта и простотията си. И аз съм против гей-парадите (нямам нищо против самите гейове), но това което правят ВМРО и "приятели" (в кавички е защото са приятели само когато имат общи интереси и ДАЛАВЕРА) говори за чиста проба простотия и тесногръдие -демонстрация на религиозен фанатизъм и старомодните патриархални ценности от 19-ти век в центъра на столицата ни през 2012 година.

476

АЗ

преди 11 години

Аман от неграмотен народ , хора с различна сексуална ориентация има не от днес и от вчера това не е мода или прищявка. Всичко е заложено в човек още от майчината утроба свързано е с нивата на определени хормони налични в майката по време на бременноста и. Браво на хората намерли сили да се борят за съжаление неандерталското мислене на не малка част от обществото ни и да живеят живота си според собствените си потребности.Живата на всеки е един и всеки има право да го живее както си иска.

475

Изумен

преди 11 години

Потресаващо! Горките!

474

Вечноизумения

преди 11 години

1. Прайд има няколко значения в английския език и двете най-употребявани се отнасят за :а) гордостб) стадото на лъвовете или група водена от 1 мъжки се казва прайд.Всичко останало е прах в очите. (нямало дума на български... който не знае български разбира се, че няма да знае как да го преведе)А обратните най-малко трябва да се гордеят с това което са. Като малък са ме оперирали от херния и единия тестис ми е заминал, да тръгна парад ли да правя, що ли ???

473

зоро

преди 11 години

Ако не го демонстрират никой няма да им обръща внимание и ще си живеят спокойно живота, но някой ги подлъгва от време на време и като си изядат боя реват.

472

Фалшиви Инициали

преди 11 години

9) Децата никога не могат да израстат нормални без мъжки и женски модел у дома. Затова в нашата, а и в много други развити култури по света, е забранено на самотни родители да отглеждат деца.10) *** бракове ще променят устоите на обществото; никога няма да се адаптираме към новите обществени норми. Както не успяхме да приемем колите, третичният сектор на икономиката и по-дългата продължителност на живота.