156

SAF

преди 11 години

Kakvo lo6o napisah ,4e me triete ? E... gola na Baloteli dobre . 4e ne yceli Noier , 6te 6e da go ybie !

155

Mario B.

преди 11 години

Vaffan .... Merkel.

154

Анонимен

преди 11 години

Съдията наистина бе Жоел Киню,а от световното те се изхвърлиха сами! Имаха два домакински мача,от които им трябваше точка! Загубиха от Израел,а в последните секунди и от нас. Сякаш беше вчера,мамка му и време...

153

с.

преди 11 години

Всъщност не ни прецакаха гелосаните пастаджии,а френския съдия!Киню мисля,че се казваше!Така си отмъстиха заради това,че ги изхвърлихме от световното на Парк де Пренс!Германците отпаднаха абсолютно заслужено и бяха наказани заради изключителното си високомерие!

152

Венелин

преди 11 години

до 212-тиОт италианците само Марио Балотели, но и той пееше химна! От германците 5 човека не си отваряха устата даже... С този отбор германия няма да спечели нищо!

151

Анонимен

преди 11 години

Е то се видя че с каски и ботуши футбол не се играе.

150

за награда

преди 11 години

На това първенство Германия с бронз,на следващото с неръждавейка

149

Анонимен

преди 11 години

Голям Марио ! Евала момче !

148

Анонимен

преди 11 години

2ма от италианците които не са италиянци, 4-5 от германците които не са германци е това на какво прилича

147

catenaccio

преди 11 години

снощи си спомних какво беше казал един коментатор по време на мач с германско участие - може да си сигурен, че германецът е мъртъв когато е прострелян в сърцето и главата му е на два метра от тялото (или нещо от сорта)... видяхме го в този мач

146

ко40 фон Село

преди 11 години

швайни пак ще гледа у пода докато си получава медала. шваба да плаче/ безценно

145

Spacer

преди 11 години

Защото съществува нещо като национална принадлежност, да носиш флаг на друга държава е наистина глупаво и безмислено...на кого се показваш? И като сме слаби, тогава хайде да преминем от другия лагер, че да можем да се радваме и ние...Продължавайте да плюете и да сте поклонници, то така се оправя футбола!

144

Анонимен

преди 11 години

"Май не помните как ни прецакаха гелосаните пастаджии на полуфинала през '94-та!" Как да помнят бе,приятел,тук пишат основно'90 и някой набор...

143

Стършел

преди 11 години

Защо се обиждате по между си, какъв е смисъла да го правите и с отборите участници в първенството? Защо просто не се наслаждавате на добрия футбол, който показват всички и без друго нашия никакъв го няма.

142

до 203

преди 11 години

Най-титУлования европейски отбор е Германия,друже! Три пъти ЕШ и три пъти СШ. Освен това сега говорим за еврошампионат,не за мундиал!

141

Анонимен

преди 11 години

Май не помните как ни прецакаха гелосаните пастаджии на полуфинала през '94-та! Германците такива-онакива,ама играят честно. Когато побеждават е убедително,когато падат си мълчат. А около Италия винаги нещо е мътно,все има нещо гнило! Дори през '82,когато направиха страхотни игри срещу Бразилия,Полша,ФРГ уредиха мача с Камерун-разкри го тяхната преса! А Джентиле,който скъса (буквално!) фланелката на Зико-ако съдията беше обективен щеше да го изгони още на загрявката! Все скандали около тях...

140

Do Spacer

преди 11 години

И какво от това, че се разхождат с немски флагове или, че имат хората пристрстия към единия или другия отбор? За кого да викат, за смешните ***, които има няма на 30 - 40 години успяват да се класират, с единствената цел да са подгряващ спаринг партньор на нормален отбор. Да, на светлинни години сме и се чудя защо се наливат пари в тази бездънна каца! Само Лудогорец!

139

Fen na Futbola

преди 11 години

колкото и да мрънкате ... финала е Италия - Испания . Моето мнение е че точно това бях най-добрите отбори . Италия още в групата показа че е равностойна на Испания . И каквото и да си говорите това са 2 та поседни световни шампиони ...какво по добро за един финал ?!?!?! И да не забравяме все пак кой е най-титолованият Европейски отбор ;) Хйде сега пак ревете :)

138

ei gabari m vi da e.

преди 11 години

ei GABARi maika vi sha e.....

137

Spacer

преди 11 години

Не разбирам как българи могат да са толкова запалени фенове на Италия и Германия :) Разбирам да имате пристрастия и фаворити, но какво се карате за неща, от които сте на светлинни години и нямате нищо общо с тях....Тук в Германия, през последните дни, гледам българи се разхождат с немски флагове...WTF??