23

Анонимен

преди 11 години

tva izchezvane na deca i vazrastni tozi mesec stana kato epidemiq nov virus li e tova veche prestavqm si do kraq na lqtoto samo takiva *** shte gledam i shte cheta no tova e SOFIA vse pak stolicata na izchezvashtite hora

22

анонимен

преди 11 години

Какво е това? Въпросът ми е към всички - правителство, полиция, медии, родители..........Как така изчезват деца? Прилича на пандемия. И какво се прави докато родители и близки се побъркват от притеснение? Свесни деца , видно е. За Ники Йорданов - нищо.За Павлин - нищо. Нека Бог пази тези деца и каквото и да се е случило да ги върне живи и здрави у дома!!!!

21

Фен на ДНЕС

преди 11 години

28 те има за какво да се хванат , а ти мислил ли си по въпроса.

20

Алов №2

преди 11 години

А сега да видим бащата(екстрасенса Борислав Котев) на изчезналия син дали ще го открие с гадаене.Бог понякога ни наказва за методите на печелене на пари, и ни поставя подобни изпитания.

19

съсед

преди 11 години

за кво ли го търсят.той си бяга перманентно. и той баща му са хахави

18

Анонимен

преди 11 години

Dano e jiv i zdrav

17

ДО АЛОВ

преди 11 години

***, нищо няма да ти кажа относно коментарите, които винаги допринасят напрежение сред четящите ги. По-скоро искам да се замислиш (макар че при теб не очаквам резултат) в случая, ако ти беше на мястото на момчето, твоите родители, вече крайно притеснени, как ли биха се почувствали, четейки тези просташки коментари. Чрез такива статии роднините търсят помощ, а не някакъв ***, който да се подиграва със съдбата на собственото им дете... Български манталитет, за жалост!Дано момчето е добре!

16

Анонимен

преди 11 години

тва не е нормално толкова хора да изчезват

15

Metalex_

преди 11 години

Нещо ми се случва с постовете, Днес.бг! Що така ме порязвате?!

14

Млад гражданин

преди 11 години

Надявам се да е била младежка простотия и да го намерят жив и здрав, а не просто поредния труп изскочил от някъде...Жалко и тъжно е ...

13

Анонимен

преди 11 години

"Да, изчезналото момче е моят син", потвърди за BNews бащата Борислав Котев, екстрасенс и астролог. Той уточни, че го гледа сам, без майка, но трудно се разбират помежду си и по думите му момчето не иска да се прибере вкъщи и бяга. "Бяга от мен и от баба си", допълни Котев. Мъжът признава, че момчето е с труден характер, имало проблеми в общуването не само с близките си вкъщи, но и с приятелите си и цяла година посещавало психолог. "

12

Алов

преди 11 години

За донор не знам ,но е напълно възможно *** да са го продали по пазарите и автогарите във вид на кебабчета и кюфтета Некой от вас може и да го е опитал.

11

Анонимен

преди 11 години

Боже..имам син на същите години...Дано да е добре детето...Боже пази го!

10

Професора

преди 11 години

Ако не ме лъже паметта другото младо момче на 22 години изчезна в София на същата дата.Дали 2-та инцидента са свързани?Ако да дали едното момче е било свидетел на отвличане на другото или пък някой богаташ се нуждае от различни органи за трансплантации.Все млади момчета изчезват,все в София и на една и съща дата????

9

Анонимен

преди 11 години

А МВР знае ли, че го издирва!?

8

рахар

преди 11 години

В източна европа лесно се намират "донори" на органи :((. Всички са продажни и никой не му пука за другите. Дано не е това!

7

Анонимен

преди 11 години

дано не е станал жертва на пияни *** и го намерят жив и здрав

6

хохи

преди 11 години

Тихо да не събудим българите !

5

bai_ivan

преди 11 години

I sega kakvo?

4

Роли

преди 11 години

Да е живо и здраво момчето и по-скоро да го намерят!