6

сектор кабул.

преди 11 години

За да се възцари мир, евреите трябва да бъдат итребени като гнусни *** до последното кривогледо кърмаче със закривен клюн. Слава на Аллах и Неговия Пророк Мохамед!

5

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

ГОЛЯМАТА новина е, че новият египитски прездент обяви в интервю за иранската агенция "Фарс" , че ще възстанови дипломатическите отношения и сътрудничеството с Иран, с цел възстановяване на баланса на силите в Близкия изток.Тази новина е тежък удар за САЩ и Близкоизточните му съюзници, защото това проваля напълно антиирансските им планове, а също и антисирийските.

4

chris

преди 11 години

Аз на Израел мога само да се възхищавам. Ние българите май нещото, което най-добре правим е да завиждаме на успелите нации. Могат еврейте да правят пари и правят, пазят си земята и надода хората, това не е ли най-естественото нещо. Разменят за 1 редник 1000. Печелят война за 6 дена. Мощни са, силния определя правилата, като не можеш да му противостоиш, по-добре бъди в мир с него. Враговете на Израел със сигурност ще бъдат унищожени. От къде знам ли? Тези неща са описани в Библията.Който търси...

3

Анонимен

преди 11 години

"Мохамед Морси призова за единство и каза, че носи послание за мир към света..." - тия думи чуя ли ги от устата на излямист и настръхвам!!:(И талибаните така говореха в Афганистан...а Египет е много много близо до нас!

2

Анонимен

преди 11 години

извинявай но изказването ти е изклюяително просто

1

Анонимен

преди 11 години

бе докато съществува (държавата изрел) мир в близкия изток и изобщо по света няма да има ...има изрел има воини ,няма изрел няма воини, много е просто!