203

версия

преди 11 години

А в селската кръчма проверихет ли, най вероятно запива там с приятели

202

Doko

преди 11 години

kak va e nagrada za glavata my

201

Анонимен

преди 11 години

яжте му главата ***

200

софийски

преди 11 години

й миличък Това овчедушно *** си е подписало ...присъда парите на коя банка да са те са застраховани познай при кой ? Ман,Аруба в космоса да иде вратлета за милион и половина ще го намерят има следи не бери грижа за пловдивското *** Ще го намерят и парите ще върнати бъди сигурен Ти май не си жилил вратлета с един милион от застраховка ама този пловдивки подписва присъда за всички близки майка,баща братя познати обрича ги на вечен тормоз Всеки патрулен в Държавата,Европа Интерпол има снимки Ще видим колкоколко дни може да изкара едно *** което си нямахабер отвъд това да вземе парите какви усложнения ще произтечат от това не за за него ноза човешки същества в обкръжението на този -абсолютно невинни хора

199

Анонимен

преди 11 години

"ако ми дадете 1,5 милиона и мен можете да ме издирвате... "Е,ти си неспасяемо МЪРЗЕЛИВ! Да ти ги дадем,че аз като ги открадна,на тебе ще ги дам. хахахахахаха

198

Анонимен

преди 11 години

Вече е в ЮАР,най-сигурното място за тези с крадени пари!Там никой не го интересува откъде са ти парите,стига да ги имаш!

197

Анонимен

преди 11 години

пловдивчани са известни с печатници на пари и обири

196

venci

преди 11 години

dano go hvanat...za chepa

195

SS

преди 11 години

Нещо не се връзва. Инкасо колите на ГС4 имат непрекъснато активна GPS система. Ако подаването на координати към диспечерите прекъсне за повече от 60 сек. се включва аларма. Същото става при значително отклонение от маршрута. Пича на снимката не ми е ясно как ще запази парите. Не става се покриеш за 2 седмици. А за чужбина трябва да обемни парите някъде. Трябва си предварителна подготовка, като например нова самоличност. Тоя не е толкова умен за такава организация. Май шефчетата му имат пръст.

194

Прилики и разлики

преди 11 години

И той е бивш шофьор като Р. Гайтански.Разликата е, че онзи никой не го търси и си има Бентли за 1 100 000 евро. На онзи милионите са му ги подарили, а този сам си ги е взел. Мутренска държава, в която няма оправия...

193

Анонимен

преди 11 години

a kato go "Дирят", 4e go namerqt li ili 4e si odite u va6e selo?

192

Анонимен

преди 11 години

Taзи седмица в канадският град Едмонтън гард на същата тази секюрити фирма уби трима от колегите си и с гепените пари избяга. Хванаха го при опит да влезе в САЩ. Baumgartner се газва героя. Не им върви на служители на тези Г4.

191

?

преди 11 години

Дали пък и тук не се разчиства път на някоя конкурентна инкасо фирма? Аз се сещам за една такава. Питам, понеже на тази инцидент и се случва за втори път?

190

Texas

преди 11 години

Дай големия заек на близнаците,големия...

189

гурбетчия

преди 11 години

Разследващите сигурно ще си имат едно на ум ,че колегите му може да са в тази далавера ! Дано да започнат да им следят телефоните ,емейлите и всичко ,което което е възможно !

188

подозрителен

преди 11 години

С тия зачестили измамни банкови обири, дали банките нямат за цел да оберат най-голямите измамници-застрахователите ???

187

Ф.С.В

преди 11 години

Нищо му няма на момчето --пече се до братя Галеви -нали ги виждам с бинокъла,, на Копа Кабана са

186

Анонимен

преди 11 години

ако ми дадете 1,5 милиона и мен можете да ме издирвате

185

999

преди 11 години

СУПЕР!!! Големо д**** се иска за толкова много пари и за рисковете които крият! Дали ще му устиска???

184

гурбетчия

преди 11 години

Никой не би го направил като знае ,че ще е заподозрян и ще го хванат ! Къде ще избяга ?! Работата ми намирисва ! Мисля ,че негови колеги много прецизно са подготвили план ,учистили са го и са взели парите ! Едва ли ще го намерят скоро ,сигурно е погребан в някоя гора ! Човек да го е страх да работи такава работа ! Дет се казва :Боже ,пази ме от приятели ,от врагове аз знам как да се пазя ! Негови "приятели и колеги" са в мръсната далавера !