27

Анонимен

преди 11 години

SUPER A DEPOTATITE KAKVO 6TE PRAVAT SEGA PO4NAHA FOLK PEVICITE

26

$

преди 11 години

Трябва да узаконят проституцията.Така парите няма да отиват само в мутрите. Обаче това няма как да стане, защото голяма част от политиците са "акционери" в бардаците , а пък мутрите си имат много силно лоби в парламента.

25

Анонимен

преди 11 години

А собственика да не е от марс...

24

Анонимен

преди 11 години

nakzatelen otriad i chistka tva vi tr.na vsichki .oxraniteli vjiviavashti se borchagi lakei i ostanalata paplach nekachestven material.

23

mindo

преди 11 години

аристократ* :) сори и за другите :) За последните 20 години еднственото нещо дето съм писал на Български са 30 - те ми нения тук и 100 реда в скайпа(вече си говорим с аверите)

22

mindo

преди 11 години

И все пак да са живи и здрави английските тарикатчета. Бюджетният излишък на БСП дойде от кредитите, които те теглиха за да се набълбукат с некачествени апартаментчета по черноморието. Реджеп си купи 10 годишен мерцедес и се ожени, а Хасан се научи да шпаклова тапети и омъжени англичанки.

21

mindo

преди 11 години

И чувствайки се BOSS с двумесечната си заплата изведнъж дребният тарикат осъзнава истината за тарикатите. Знам защо думата тарикат не съществува в английския. Тя е заменена от думата аристрократ. Те всички са аристрократи. Или поне изкат да са. И се държат така, и държат другите да се отнасят така с тях. А българина се отнася с тях както им подобава - кяри за сметка на дошлите да изкярят. Тоест се оказва, че англичанина е долнопробен low level тарикат, изигран от майстор.

20

mindo

преди 11 години

Странно, но в Слънчев Бряг британците не успяват да слънчясат. Стига да не припаднат от алкохолно нятравяне посред бял ден без сянка. Педофилските им изцепки са класика в жанра вече. Учебниците за педофилия се пишат за британци в БГ. А за кражбите и застрахователните измами да не говорим...Проблема на такива като този е, че са пожелали да са тарикати, да си купят евтиничко, хубавичко, с безплатнички екстри. Поискали са да имат имот за милион на цената на 2 - месечна заплата.

19

Гордо Червен

преди 11 години

Ей Цветанов , остави малко парици за *** , иначе хептен ще го закъсат на изборите , с малкото останали пенсионери , и без пари да си купят ***...

18

Анонимен

преди 11 години

Хе!... Че то леко в дясно си пише: Блогове, Едуард Стърнс: Няма по *** народ от българския.Доста подробно и задълбочено.Искам само да допълня, че докато хората са по широко скроени, ние сме много дребни и нищожни в мисленето и постъпките си.Не е причината само в условията на живот.Има немалко свестни българи, но простотията надделява, господства и ни задава тона, по който да живеем.Точно свестните са жертва на всичката тази нравствена гнилоч, зависти простотия.

17

do 11

преди 11 години

Българина, както и повечето източни народи, страда от много дълбоки комплекси ... Ако на един германец или французин, или поляк, или дори руснак, да не говорим за сърбин ... му кажеш, че е *** дали ще се се съгласи с теб ? Дали ще му направи впечатление поне ? Ами НЕ, ще ти тегли една и ще си продължи, но българина все иска да се огледа в чуждо мнение, все иска да знае какво другите мислят за нас :)Това е смешно и жалко.Забелязали ли сте комплексираните журналистки щом докопат чужденец и първия им въпрос с трепет в очите е: - "Какво е мнението ви за България ?" :)))Е, уважаеми ... когато престане да ви пука какво е мнението им за България, тогава ще сте станали бели европейци, дотогава ... сте комплексирани балканци.

16

Анонимен

преди 11 години

Интересно е, че за собственика не пише да е задържан :)

15

до 11

преди 11 години

Трябва да си наистина много ***, за да напишеш това нещо тук и да очакваш някой да го прочете, осмисли и оцени.

14

Анонимен

преди 11 години

А собственика не е ли арестуван, само тримата охранители?!

13

до 11

преди 11 години

Виж само коментарите в сайта.Омраза,Жаргон,Простащина,Селяци,Полуграмотни,Зависливи,....не заслужават даже и коментар

12

до # 11

преди 11 години

Много е прав автора за съжаление.За това съм свел контактите си само до най близките приятели.Навсякъде витае убийствена селения и простащина,егоизъм ,завист и омраза.Ангичаните трябва да са луди да купуват къщи по селата.Аз съм живял в Германия ,познавам манталитета в много европейски държави. С две думи ...БГ това е простащина и селтащина на населението и нагла престъпност най вече на управляващите.

11

до 11

преди 11 години

боли *** маркуча ко казало някво островно педи хахахах

10

интересно

преди 11 години

А организаторите ит клуба "Монтерей"организирали организираната престъпност що не са задържани?Или червените фашисти още се опитват да си играят на "Биг Брадър"?Малко ли поколения и семейства унищожиха тези *** ?

9

Халтъка

преди 11 години

ПОЛИЦЕЙЩИНА!!

8

Патрик

преди 11 години

Сред дамите от най древната професия бяха ББ Тиквичката и ЦЦ шесте апартамента , но те дадоха изевление пред телевизиите , че са в бардака защото природата им е ***.