35

До хаха

преди 11 години

Не го възхвалявай чак толкова,просто е знаел и е давал парите на ПРАВИЛНИЯТ човек,сиреч ***!

34

Антей

преди 11 години

"По думите на Лулчева ... вместо да се даде възможност на българските магистрати да довършат работата си."Красноречиво :) Прелест! Да довършат работата си ми звучи като "да го измъкнат от л..ната" :)

33

Мери

преди 11 години

СГС-съдията нямаше къде да ходи: или пуска Брендо в Италия, или си плюе в лицето. А на Ина Лулчева, Даниела Доковска и Васил Василиев това им е работата: вземат от обвиняемите пет,че дори и шестцифрени суми и като топадвокати командват като генерал хода на процеса на подопечния си. Изходът е ясен: съответният съдия се хваща за палците и обвиняемият е оправдан, ама в джобовете на двамата юристи - защитник и съдия не дрънкат само семки и бонбонки... Обърнете внимание: процеси с богати обвиняеми се разпределят случайно на съдии като Ченалова, Магдалинчева, Крънчева, Йорданова от СГС и на Митева, Рушанова, Михова още 2-3 състава от САС. Това да ви говори нещо? Много рядко до богаташите се докопват други състави.

32

А предателя ?!

преди 11 години

Каво стана със служителя предател ?! Заметохме ли го вече проблема !

31

xaxa

преди 11 години

Квото и да си говорите Брендо е изключително умен човек. Мислите ли че е толкова лесно да разкачиш 10 тона кокайн и да си в този бизнес от поне 15 години и да не си убит до сега??? Тфа говори за много акъл и находчивост.Толкоз акъл ББ може само да си мечтае да има. То това е и до талант де но все пак Брендо нарушава закони и ще си носи последствията щом се е оставил да го хванат.

30

Анонимен

преди 11 години

Ако Брендо е продавал в Италия а е влагал парите в България ,да се награди с орден повишаване на БВП ,че ББ само лентички реже а всички са без работа .Пука ми ,че е тровел някакви си жабари.на тях да не им пука за нас.

29

до 15

преди 11 години

"старите хора са казали "Да би мирно седяло, не би чудо видяло" "И с тази "мъдрост" са били под робство 500 години ... щото винаги сме много мирни.Или пословицата за сведената главица дето сабя не я сече... страхливо племе сме всичките и това е. Даже пословиците ни го показват.(може да не е по темата, но е вярно)

28

...?

преди 11 години

Брендо, още ли не се е разболял?

27

:))

преди 11 години

много е готин:))

26

Анонимен

преди 11 години

Наскоро в Италия арестуваха прокурор ,спрял купчона дела срещу мафията .А и подкупа му бил 70 000 евро Споко Брендо в Жабаристан и с по малко пари ще се оттървеш отколкото в България .В Италия всичко се продава ,виж как работи ,,системата Ганцер и не се коси .Генерала о осъден на 14 год за наркотрафик а делото се точи от 15 години .

25

:)

преди 11 години

Българските магистрати като си свършат работата, този ще излезе невинен

24

ДО 30

преди 11 години

Къде видяхте -----КОНОМИКА ,фъф---Бг ?

23

не се ли знае?

преди 11 години

Споразумение и.....УСЛОВНООООО!

22

ВСС

преди 11 години

Трябва да бъде съден в България за да могат парите от подкупа да се влеят в икономиката.

21

Тилда

преди 11 години

Ще го схрускам

20

Апелират

преди 11 години

Спокойно братя... Апелативния ще го пусне...Жалко е че този Съд "Апелативен" в българия служи за освобождаване на най мръсната и долна *** от Населението на тази бедна държавица... аман от Балхари.

19

Dan

преди 11 години

И в Италия, ще се оправи, "където не става с пари става с много пари".

18

Тилда

преди 11 години

мммм муцка

17

Темида

преди 11 години

Знаем как ги ,,съдят"в България...

16

Анонимен

преди 11 години

Този няма как да се отърве от италианския съд!Смей се,смей се:)))Ще имаш достатъчно време да плачеш в Италия.