22

Мила до МДА

преди 11 години

Познавам много хора като теб - правите се на отворковци по форумите, но нито веднъж не съм Ви видяла да изразите публично протеста си пред посолството! ***!

21

Анонимен

преди 11 години

"Свободна пазарна икономика" е израз измислен от господарите да подлъгват робите, че могат да направят нещо с живота си. Докато света се върти около пари, измислени индекси и статистики, докато съществуват борси, на които да купуваш и продаваш в бъдеще време света не го чака нищо хубаво.

20

Ал

преди 11 години

Не разбрах дали лунните туристи ще пътуват с тези капсули втора употреба. То и ние се возим в автобуси втора ръка , ама билета струва един лв. , а до Луната е 100 млн.паунда.

19

до 22

преди 11 години

Преди 20 години един мой познат каза, че комунизмът се е провалил, защото не е победил в богата държава.--Ако бе социализмът /комунизъм никога и никъде не е имало/ беше победил в богата държава - тя вече щеше да е бедна. Това е разликата между соца и капитализма: БВП на глава при свободна пазарна икономика винаги е бил и ще бъде по-висок. Всичко останало е следствие е пропаганда.

18

Анонимен

преди 11 години

Преди 20 години един мой познат каза, че комунизмът се е провалил, защото не е победил в богата държава. Ако беше победил в Германия, където всеки може да си позволи да отиде на Канарските острови щеше да успее. Проблемът на едно такова твърдение е, че света се развива и ако стане нормално хората масово да ходят на Канарски острови, ще се появи нова възможност за пътуване до луната, която пак малко хора ще могат да си я позволят..

17

Мда

преди 11 години

Миличко, недей да говориш за неща, които не разбираш. Плюя на теб и хамериканско-масонските *** като Уорлик!

16

Уорлик

преди 11 години

Аз пък скоро отлитам за щатите! При това няма да дам и цент за това! Три години кръчми, компаньонки и мнооого алкохол - колко е приятно да си посланник на САЩ в тази аборигентска държавица...

15

кк

преди 11 години

надявам се правителството да се възползва и дано се счупи капсулата и си останат на луната. там ще е най добре за народа на България

14

Мила

преди 11 години

DNES.BG - вие сте най-големите ***, които съм срещала! Каква е тази кампания срещу американския посланник? Постоянно пускате коментари, които вредят пряко на Джеймс Уорлик! И всичко това срещу човек, който се грижи за доброто на държавата, в която живеете! Вашата наглост няма край! Какво, като американските фондации в България са Ви отказали финансова подкрепа? Това ли е начинът да си го върнете? Само Ви напомням, че който е рекетирал САЩ, добро не е видял...

13

Снеж

преди 11 години

Хората нямат пари за хляб, оне до луната ще летят.... Има нещо сбъркано в цялата работа...

12

Уорлик

преди 11 години

Аз пък скоро излитам за САЩ. При това няма да платя нито цент! Три години кръчми, компаньонки и мноооого алкохол! Хич не е зле да си посланник на САЩ в аборигенска държава!

11

Анонимен

преди 11 години

Дръж тази радиация...

10

Анонимен

преди 11 години

Доколкото знам всички парцели на Луната са продадени, тези хора по-добре да не си играят с частната собственост.

9

Анонимен

преди 11 години

Има петдесетина души в България с тези възможности. Аз предлагам да ги пратим !!!

8

Вуте

преди 11 години

Като чета заглавието, гледам и не вярвам на ушите си: "100 млн. паунда"???Какви са тия паунди, питам се аз, но в текста на статията разбирам, че става въпрос за британски лири стерлинги.Ами че това е същото, все едно да почнат да пишат за Пьонгян. Тоест - за столицата на Северна Корея, която всъщност на български език се казва Пхенян, а не "Пьонгян".

7

Кольо

преди 11 години

"... с руски капсули..."Аз ще поизчакам :-)

6

Анонимен

преди 11 години

Малко новини от старкрафт-а.Крайно време е да направят една голяма и сериозна орбитална станция.Нещо като малък град пълен с хора.Не като сегашните пръчки дето 100 държави я правят 20 години и накрая кво- 5 варела вързани с маркучи и вътре некви дето са се сврели като в затвор.Ква станция е тва?Та като направят голямата орбитална платформа от там да сглобяват космически кораби.Е тва е навлизане в космоса.

5

alabala

преди 11 години

Алоооооооо? Редакцията? "excaliburalmaz" не ми прилича да се чете като "Ескалибур Елмаз" :)))))))

4

666

преди 11 години

В случая става въпрос за пътуване до окололунна орбита. Няма кацане на Луната. Туристите първо ще се скачат с космическата станция Елмаз в орбита около Земята, а оттам с капсулата Ескалибур ще пътуват до лунна орбита.Хващам се на бас, че ако това нещо го направят, там ще се снима първия порно филм в космоса - аматьорски или професионален.

3

Анонимен

преди 11 години

Ако попапнат на някоя брутална Луняга.....